Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın
Ben de ilk etap için elektrikli değil de manuel göğüs pompası almayı düşünüyorum . Bir de bugün kendi kendine biriktiren sanırım mochi onu gördüm önerilerde Bir göğüsten süt verirken diğerini sağmak için kullanılabiliyormuş Bilgisi olan var mı ? İkisi için yorumu olan var mı

Mochi Manuel Göğüs Pompası
İlk etapta Manuel iyi oluyor ama çekim gücü şahsi olarak bir elektrikli gibi olmuyor ve bir zaman sonra bilekler aşırı yoruluyor, diğeri içinde sütü fazla olup akanlar için ideal şahsen bende vardı arkadaşim getirdi ama bende öyle oluk oluk akan bir şey yoktu bence yine kendi düşüncem eller serbest ebebek baya baya alıp memnun kalan çevrem var çekim gücüde iyiydi kendim gördüm bende onu alıcam bende elektrikli var oda priz başında olmak zorundasınız #reklamdeğil

detaylu ultrasona gidenler böbreklerde genişleme ile ilgili bilginiz var mı? bu ay sonu detaylı var ama dr böbreklerde genişleme olduğunu bol su içmem gerektiğini geçebileceğini söyledi? hiç bilen duyan var mı?

detaylu ultrasona gidenler böbreklerde genişleme ile ilgili bilginiz var mı? bu ay sonu detaylı var ama dr böbreklerde genişleme olduğunu bol su içmem gerektiğini geçebileceğini söyledi? hiç bilen duyan var mı?
Bu konu hakkında bilgisi fikri olan kimse yok mu?

X