Canım kv seni çok etkiledi anladığım kadarıyla. Ne zaman gidecek peki? Böyle çok zor geçirirsin. Anne ile bir olmuyo kesinlikle. Annem yemekleri salataları bana göre yapardı. Bol dereotu falan dogruyordu önüme. Dünkü yemekte her şey bana gaz yapacak şeylerdi
annem ben yapma diye kizmama rağmen temizlik yapıyordu her yeri topluyordu. Şimdi toplu olan yerlerim de dağınık. Kadın çağıracam diyorum biz yapardık ne gerek var diyor daha bir gunden bir güne süpürgenin yerini bile sormadı. Ne söylese yaparım ben sen dinlen diyorum
çamaşır falan asip katkıyı sağ olsun
diyeceğim o ki hepimizinki aynı annelerimiz gibi bekleme yani olamıyorlar. Sen odanda dizini filmini izle. Ben de senin gibiyim bir nevi. Odaya geliyorum hep ütü yapıyorum ortalığı toparliyrum. Çok nadir oturma odasında oturduğum. O da kp mutfaktadir benim emzirmem gerekiyordur öyle oturma odasına gidiyorum. Benim de ömrüm mutfakla yatak odasında gibi bişey ama odamda huzurluyum ben ya bir de bebisi alıyorum yanıma ikimiz de uyuyoruz kafam rahat en azından. Çocuğun bile uykusu fark ediyor daha çok uyuyor yataginda