2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende 2500e dustu cuma tartilcak.benimki 3.100 falan anca oldu

Bende 2500e dustu cuma tartilcak.benimki 3.100 falan anca oldu
Evde hiç tarttiniz mi canım? Ben başta kilo kaybından ötürü sütümü sagip verdim. İlk öyle bir toparladik. Gazlı olduğu için emmek istedi hep. 20 dk diyorlar ya bizim süreçler hiç oyle olmuyor emiyor alt değiştiriyoruz bir daha emiyor. Bebisler öyle rahatliyorlamis gaz var diye. Uykuya dalamiyor mizir mizir bir daha emiyor falan sürekli bir döngü haline girdik. Gaz damlası aldik artık bugün. Muhtmelen kilo alımı daha azalacaktır diye düşünüyorum çok emmek istemeyecektir çünkü gaz sancısı bitince. Senin bir de göğüs yaralari oldu ya çok normal hiç canını sıkma. Memeyi alsın da her türlü kilo alımı olur. Bir de şunu fark ettim bebeklerde aylık değişimler erkek bebeklerde daha hızlı oluyor gibi boy kilo daha çabuk artıyor sanki

Yok bendede surec buna benzer.aslinda surekli emiyordu.dun reddetti sukur toparladik.bugunde tum gun emdi.ama kilo evimdekine gore 3.100 olctum.aslinda ilk ay 600-800 kiloya normal diyorlar ama bakalim doktor ne diyecek...

Çok güzel keşke bizede yapılsaydı nasip olurda ikinci çocuğum olursa asla buraya gelmem bir daha. Son 1 hafta kala doktor ve hastane değiştirmek beni korkuttuğu için o parayı vercez mecbur

Çok güzel keşke bizede yapılsaydı nasip olurda ikinci çocuğum olursa asla buraya gelmem bir daha. Son 1 hafta kala doktor ve hastane değiştirmek beni korkuttuğu için o parayı vercez mecbur
tabi yani sizde haklısınız. Siz değiştirseniz de doktor da kabul etmeyebilir zaten. Yapacak bişey yok artık hayırlısıyla sağlıkla gelsin

Nası gol attı bize gördün mü bırakıp gitti bizi ben de merak ediyorum detayları sancısı geldi mi suni mi aldı vs vs iyi hissedince yazar heralde
Ay sorma ya , zaten benden önce bekliyordum da , çok şaşırdım ben doğurdum mesajını görünce bakalım bizimkiler ne zaman gelmeyi düşünüyor .
Bende hikayesini çok merak ediyorum, iyileşince yazar mutlaka

Üzülme canım bu sürece alışacaksın inşallah bebegine daha rahat odaklan bu dönemde evde çok sıkıldın büyük ihtimal çünkü aynısını bende yaşadım 2 gün önce eşime psikolojim bozuldu dışarı çıkmak istiyorum dedim gittim gezdim geldim bebegimle biraz iyi geldi ama hala kendimde degilim bebegimde gece gündüz uyumuyor diger çocuklar büyümüşken rahata kavuşmuşken tekrar herşey başa döndü mesela zorlanıyorum birde sütüm yok mama veriyorum ona moralim bozuk kaynanam her gün sütün geldi mi diyor var biraz diyip geçiyorum şuan lohusalıkmdönemindesin hormonlar tavan zaten ilk bebek zorlugu alışma süreci yoracak seni ama evde tek kalınca emin ol daha güzel olacak herşey kv dende bi zahmet müdahale etmesin yada tepkini belli et canım eşin müdahale etsin ben zaten size demiştim ilk bebegi olanların çok sorun yaşayacagını bende yaşadım çünkü 3 günlük dogum yapmışken agladıgım günler olmuştu ama artık herkese hakettigi
Gibi davranıyorumm canım kendini ve bebegini düşün

Annem geliyordu kıyafetlerini falan soyup giydiriyordu. Hadi bu sefer kv gelsin dedik. Annecilik oynadi
Çok sinir bozucu ben hayatta götürmem yanımda ilk bebekte annem ve kaynana ile bebegi görmeye gittik hastanede kaynanam kavga çıkardı anneme bulaştı o oldu kimseyi götürmedim

Yok bendede surec buna benzer.aslinda surekli emiyordu.dun reddetti sukur toparladik.bugunde tum gun emdi.ama kilo evimdekine gore 3.100 olctum.aslinda ilk ay 600-800 kiloya normal diyorlar ama bakalim doktor ne diyecek...
Evet evet ben de öyle biliyorum o yüzden sıkma canını normal kilo alımında olsun da

Çok sinir bozucu ben hayatta götürmem yanımda ilk bebekte annem ve kaynana ile bebegi görmeye gittik hastanede kaynanam kavga çıkardı anneme bulaştı o oldu kimseyi götürmedim
Aay niye kavga çıkartıyor
Annemle gittiğimizde kaç kilo olmuş ne olmuş yolda emsin evde tartalim falan bı heyecan vardı. Bugün kv'nin hareketleri sanki onun çocuğu da bana vermişler gibi. Yüzü düştü resmen ultrasona beni çağırdılar diye

Eşin annecimi biraz canım
Yok anneci değil ama annesi üzülürse o da üzülür bence, daha önce hiç böyle bir durum olmadı aslında onun için hiç eşimin arada kalacağı bir durum olsun istemiyorum canım çünkü öyle bir hayat eşim için benim için çok zor olacak. Eşim hiç anneci değil onun hatası olsa direk uyarır annesini kızar ona, onun için ben de bir şey diyemiyorum çok zora sokarsa beni, eşime söylerim o uyarır diye düşünüyorum canım umarım o kadar zora sokmaz

Şaka gibi gerçekten sakinliğimizi korumamız sallamamız lazım nasıl yapacaz bilmiyorum ama lohusalığa vurup söyleyecen ya da içinden geleni

Deseydin anne b.k var ultrasonda gel sen de deseydin

Canım kv seni çok etkiledi anladığım kadarıyla. Ne zaman gidecek peki? Böyle çok zor geçirirsin. Anne ile bir olmuyo kesinlikle. Annem yemekleri salataları bana göre yapardı. Bol dereotu falan dogruyordu önüme. Dünkü yemekte her şey bana gaz yapacak şeylerdi annem ben yapma diye kizmama rağmen temizlik yapıyordu her yeri topluyordu. Şimdi toplu olan yerlerim de dağınık. Kadın çağıracam diyorum biz yapardık ne gerek var diyor daha bir gunden bir güne süpürgenin yerini bile sormadı. Ne söylese yaparım ben sen dinlen diyorum çamaşır falan asip katkıyı sağ olsun diyeceğim o ki hepimizinki aynı annelerimiz gibi bekleme yani olamıyorlar. Sen odanda dizini filmini izle. Ben de senin gibiyim bir nevi. Odaya geliyorum hep ütü yapıyorum ortalığı toparliyrum. Çok nadir oturma odasında oturduğum. O da kp mutfaktadir benim emzirmem gerekiyordur öyle oturma odasına gidiyorum. Benim de ömrüm mutfakla yatak odasında gibi bişey ama odamda huzurluyum ben ya bir de bebisi alıyorum yanıma ikimiz de uyuyoruz kafam rahat en azından. Çocuğun bile uykusu fark ediyor daha çok uyuyor yataginda

Şaka gibi gerçekten sakinliğimizi korumamız sallamamız lazım nasıl yapacaz bilmiyorum ama lohusalığa vurup söyleyecen ya da içinden geleni
Valla eşime söylüyorum. Kilo konusunu da bugün artık kvye soyledim. Daha fazla söylerdim de nazar değmesin falan diye öyle dedim lafına karşın bize de dedin diye. Neyse dedim eşim var arada tatsızlık cikmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…