Bende 2500e dustu cuma tartilcak.benimki 3.100 falan anca olduAynen öyle yani daha önce banyo falan yapınca al annesi sakinlestir kucağında derdi şimdi zaman geçtikçe çocuğu sahiplendi resmen. Son banyosunda da kendisi aldı kucağına su ara annesi sanki
4kg olmuş canım. Başta bir kilo kaybimiz oldu 2500e kadar düştük sonraki kilo alımı hızlı olmuştu. Sonra normal şehrinde devam etti. Gazlı bir bebek olduğu için sürekli emmek istiyor Dr da gazlı bebekler daha çok kilo alır dedi. Döngüye giriyorlarmis. Gazdan dolayı emmek istiyor, emince gaz oluyor falan. Aay çok sevindim bu moralle bence çok güzel ielrleyecek sürecbelki danışmana bile gerek kalmaz
Evde hiç tarttiniz mi canım? Ben başta kilo kaybından ötürü sütümü sagip verdim. İlk öyle bir toparladik. Gazlı olduğu için emmek istedi hep. 20 dk diyorlar ya bizim süreçler hiç oyle olmuyor emiyor alt değiştiriyoruz bir daha emiyor. Bebisler öyle rahatliyorlamis gaz var diye. Uykuya dalamiyor mizir mizir bir daha emiyor falan sürekli bir döngü haline girdik. Gaz damlası aldik artık bugün. Muhtmelen kilo alımı daha azalacaktır diye düşünüyorum çok emmek istemeyecektir çünkü gaz sancısı bitince. Senin bir de göğüs yaralari oldu ya çok normal hiç canını sıkma. Memeyi alsın da her türlü kilo alımı olur. Bir de şunu fark ettim bebeklerde aylık değişimler erkek bebeklerde daha hızlı oluyor gibi boy kilo daha çabuk artıyor sankiBende 2500e dustu cuma tartilcak.benimki 3.100 falan anca oldu
Evde hiç tarttiniz mi canım? Ben başta kilo kaybından ötürü sütümü sagip verdim. İlk öyle bir toparladik. Gazlı olduğu için emmek istedi hep. 20 dk diyorlar ya bizim süreçler hiç oyle olmuyor emiyor alt değiştiriyoruz bir daha emiyor. Bebisler öyle rahatliyorlamis gaz var diye. Uykuya dalamiyor mizir mizir bir daha emiyor falan sürekli bir döngü haline girdik. Gaz damlası aldik artık bugün. Muhtmelen kilo alımı daha azalacaktır diye düşünüyorum çok emmek istemeyecektir çünkü gaz sancısı bitince. Senin bir de göğüs yaralari oldu ya çok normal hiç canını sıkma. Memeyi alsın da her türlü kilo alımı olur. Bir de şunu fark ettim bebeklerde aylık değişimler erkek bebeklerde daha hızlı oluyor gibi boy kilo daha çabuk artıyor sanki
Çok güzel keşke bizede yapılsaydı nasip olurda ikinci çocuğum olursa asla buraya gelmem bir daha. Son 1 hafta kala doktor ve hastane değiştirmek beni korkuttuğu için o parayı vercez mecburTüh kötü olmuş. Normalde bizde en başta konuşmuştuk daha erken demişlerdi. 32. Hafta da işte sisteme kaydettiler herhangi bir artış olursa siz etkilenmeyeceksiniz dediler 30 bin civarı bir fiyat verdiler yüzde 20 gibi de eşimin indirimi var 26 ya felan gelecek heralde
Senin düşündügün kadar onlarda seni düşünse keşke madem sen kırmak istemiyorsun eşin müdahale etsin kuzumGözlerim doluyor benim sonuçta eşimin annesi, en ufak ters bir hareketimde eşim üzülür
tabi yani sizde haklısınız. Siz değiştirseniz de doktor da kabul etmeyebilir zaten. Yapacak bişey yok artık hayırlısıyla sağlıkla gelsinÇok güzel keşke bizede yapılsaydı nasip olurda ikinci çocuğum olursa asla buraya gelmem bir daha. Son 1 hafta kala doktor ve hastane değiştirmek beni korkuttuğu için o parayı vercez mecbur
Ay sorma ya , zaten benden önce bekliyordum da , çok şaşırdım ben doğurdum mesajını görünceNası gol attı bize gördün mü bırakıp gitti biziben de merak ediyorum detayları sancısı geldi mi suni mi aldı vs vs iyi hissedince yazar heralde
Artık biz yazarız , birgün daha bitti ve bugünde doğurmadıkkNası gol attı bize gördün mü bırakıp gitti biziben de merak ediyorum detayları sancısı geldi mi suni mi aldı vs vs iyi hissedince yazar heralde
Üzülme canım bu sürece alışacaksın inşallah bebegine daha rahat odaklan bu dönemde evde çok sıkıldın büyük ihtimal çünkü aynısını bende yaşadım 2 gün önce eşime psikolojim bozuldu dışarı çıkmak istiyorum dedim gittim gezdim geldim bebegimle biraz iyi geldi ama hala kendimde degilim bebegimde gece gündüz uyumuyor diger çocuklar büyümüşken rahata kavuşmuşken tekrar herşey başa döndü mesela zorlanıyorum birde sütüm yok mama veriyorum ona moralim bozuk kaynanam her gün sütün geldi mi diyor var biraz diyip geçiyorum şuan lohusalıkmdönemindesin hormonlar tavan zaten ilk bebek zorlugu alışma süreci yoracak seni ama evde tek kalınca emin ol daha güzel olacak herşey kv dende bi zahmet müdahale etmesin yada tepkini belli et canım eşin müdahale etsin ben zaten size demiştim ilk bebegi olanların çok sorun yaşayacagını bende yaşadım çünkü 3 günlük dogum yapmışken agladıgım günler olmuştu ama artık herkese hakettigiÇok azaldı çocuğa zor yetiyo nazar olmasın diye yazmamıştım günlük 3 süt paketi sağım yapıyordum bol bol geliyordu.. kaynana var evde istediğimi yapamıyorum en basiti eşimle kahve yapalım dedik eşim tatlıları koyuyordu gelmiş yanımıza saçma sapan bi konu vır vır konusuyo.. tahammülümüz kalmadı gerçekten.. çocuğun içine düşecek orası ayrı bi konu birde güya yardıma geliyo bi çocuğun kirlisi var mı makineye atalım vs diye bir şey bile demedi annem ben demeden yapıyordu çünkü yardıma geldi adı üstünde 2 gündür ağlıyorum bugün en sonunda ölmek istiyorum dedim eşime..
Yatak odasında tıkılıp kaldım ev 2+1 zaten kayinbaba var salonda emziremiyorum bi yatak odası kaliyo zaten banada.. mutfağa gitsem 5 dknsonra kv grliyo noldu diye saçma sapan bir şeyler anlatıyor canım sıkılıyor bunaliyorum.. geçen bebek biraz ağladı derdini anlamadım gelmiş susmuyorsa ben aliyim diyo ne diyim ki
Eşin annecimi biraz canımmelegim can sondaki gülücüğü yanlışlıkla koymuşum
alıştım canım o bebeği aldığında bende duşa giriyorum uzanıyorum makyaj yapıyorum napayım tartışsam eşimle de kötü olacağım
Çok sinir bozucu ben hayatta götürmem yanımda ilk bebekte annem ve kaynana ile bebegi görmeye gittik hastanede kaynanam kavga çıkardı anneme bulaştı o oldu kimseyi götürmedimAnnem geliyordu kıyafetlerini falan soyup giydiriyordu. Hadi bu sefer kv gelsin dedik. Annecilik oynadi
Doğru diyorsun canım önemli olan sağlık gerçektenAay boşver valla ya cana geleceğine mala gelsin. Nazar çıktı de geç daha beter bişey olmasın da
Evet evet ben de öyle biliyorum o yüzden sıkma canını normal kilo alımında olsun daYok bendede surec buna benzer.aslinda surekli emiyordu.dun reddetti sukur toparladik.bugunde tum gun emdi.ama kilo evimdekine gore 3.100 olctum.aslinda ilk ay 600-800 kiloya normal diyorlar ama bakalim doktor ne diyecek...
Aay niye kavga çıkartıyorÇok sinir bozucu ben hayatta götürmem yanımda ilk bebekte annem ve kaynana ile bebegi görmeye gittik hastanede kaynanam kavga çıkardı anneme bulaştı o oldu kimseyi götürmedim
Yok anneci değil ama annesi üzülürse o da üzülür bence, daha önce hiç böyle bir durum olmadı aslında onun için hiç eşimin arada kalacağı bir durum olsun istemiyorum canım çünkü öyle bir hayat eşim için benim için çok zor olacak. Eşim hiç anneci değil onun hatası olsa direk uyarır annesini kızar ona, onun için ben de bir şey diyemiyorum çok zora sokarsa beni, eşime söylerim o uyarır diye düşünüyorum canım umarım o kadar zora sokmazEşin annecimi biraz canım
Kv tam cennet mahallesi pembeÇok sinir bozucu ben hayatta götürmem yanımda ilk bebekte annem ve kaynana ile bebegi görmeye gittik hastanede kaynanam kavga çıkardı anneme bulaştı o oldu kimseyi götürmedim
Şaka gibi gerçekten sakinliğimizi korumamız sallamamız lazım nasıl yapacaz bilmiyorum ama lohusalığa vurup söyleyecen ya da içinden geleniAay niye kavga çıkartıyor
Annemle gittiğimizde kaç kilo olmuş ne olmuş yolda emsin evde tartalim falan bı heyecan vardı. Bugün kv'nin hareketleri sanki onun çocuğu da bana vermişler gibi. Yüzü düştü resmen ultrasona beni çağırdılar diye
Deseydin anne b.k var ultrasonda gel sen de deseydinAay niye kavga çıkartıyor
Annemle gittiğimizde kaç kilo olmuş ne olmuş yolda emsin evde tartalim falan bı heyecan vardı. Bugün kv'nin hareketleri sanki onun çocuğu da bana vermişler gibi. Yüzü düştü resmen ultrasona beni çağırdılar diye
Canım kv seni çok etkiledi anladığım kadarıyla. Ne zaman gidecek peki? Böyle çok zor geçirirsin. Anne ile bir olmuyo kesinlikle. Annem yemekleri salataları bana göre yapardı. Bol dereotu falan dogruyordu önüme. Dünkü yemekte her şey bana gaz yapacak şeylerdiÇok azaldı çocuğa zor yetiyo nazar olmasın diye yazmamıştım günlük 3 süt paketi sağım yapıyordum bol bol geliyordu.. kaynana var evde istediğimi yapamıyorum en basiti eşimle kahve yapalım dedik eşim tatlıları koyuyordu gelmiş yanımıza saçma sapan bi konu vır vır konusuyo.. tahammülümüz kalmadı gerçekten.. çocuğun içine düşecek orası ayrı bi konu birde güya yardıma geliyo bi çocuğun kirlisi var mı makineye atalım vs diye bir şey bile demedi annem ben demeden yapıyordu çünkü yardıma geldi adı üstünde 2 gündür ağlıyorum bugün en sonunda ölmek istiyorum dedim eşime..
Yatak odasında tıkılıp kaldım ev 2+1 zaten kayinbaba var salonda emziremiyorum bi yatak odası kaliyo zaten banada.. mutfağa gitsem 5 dknsonra kv grliyo noldu diye saçma sapan bir şeyler anlatıyor canım sıkılıyor bunaliyorum.. geçen bebek biraz ağladı derdini anlamadım gelmiş susmuyorsa ben aliyim diyo ne diyim ki
Valla eşime söylüyorum. Kilo konusunu da bugün artık kvye soyledim. Daha fazla söylerdim de nazar değmesin falan diye öyle dedim lafına karşın bize de dedin diye. Neyse dedim eşim var arada tatsızlık cikmasinŞaka gibi gerçekten sakinliğimizi korumamız sallamamız lazım nasıl yapacaz bilmiyorum ama lohusalığa vurup söyleyecen ya da içinden geleni