2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yaa üzüldüm kuzum ne zaman gidecekmiş ne kadar zamandır sizdeler? Eşin ve bebekle başbaşa dışarı çıksanız hava almaya hastaneye vs o bile iyi gelir sana, insan sevmediği insanlarda evde bunalıyor çok doğru.
Ben de emzirirken kimse yanımda olmasın istiyorum çok acı çekiyorum zaten, annem anlayışlı sağolsun çıkıyor da kv gelince napcaz bakalım

Benim kv bi denicek oldu işte başka sebepten gelecekti odaya kızdım ondan sonra denemeye çalışmadı bile..
3.gun oldu ama bana 3 yıl
Sınırını çizmeye çalış yoksa sacmaliyorlar

Benim kv bi denicek oldu işte başka sebepten gelecekti odaya kızdım ondan sonra denemeye çalışmadı bile..
3.gun oldu ama bana 3 yıl
Sınırını çizmeye çalış yoksa sacmaliyorlar
Daha az olmuş ama bir hafta durup gider inşallah aslında en güzeli çekirdek aile ile olmak insan fiziksel olarak yıpransa da psikolojik olarak kesinlikle daha iyi hissediyor.

Aay çok geçmiş olsun. Çamaşır suyu zarar verir gibi geldi bebişin leke çıkarıcısi falan varsa o daha masum gibi. Allah beterinden korusun dediğin gibi düdüklü büyük sıkıntı
Sağol canım perdeyi karbonatlu limon suyuyla sürttük çıktı gibi ama beyaz stor sarımtırak oldu doğum beklerken uğraştığım şeylere bak sinirden ağlamak geliyor

Yaaaa çookk sevindim Rabbim analı babalı huzur içinde büyümeyi nasip etsin inşallah hiç beklemiyordum bu msjı. Nasıl suyun geldi ? Diğerlerinde de gelmiş miydi ?
Nası gol attı bize gördün mü bırakıp gitti bizi ben de merak ediyorum detayları sancısı geldi mi suni mi aldı vs vs iyi hissedince yazar heralde

Gerçekten zehir etmek için varlar başka bir b.ka yaradıkları yok...

Kesinlikle psikolojik yorgunum ve cokuyorsun.. inşallah öyle olur canım
Çekirdek aile olarak kalmak en iyisi çünkü ben eşime de kinleniyorum üçüncü kişi varken bir tuhaflaşıyor sürekli onu demek istemedi bunu demek istemedi diye açıklamaya savunmaya çalışıyo deliriyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…