Canım Emin olabilirsin hepimizin kaynanası öyle. Benimki sevmez ellemez diyordum benimki bile kendi doğurmuş gibi davranıyor. Gittikten sonra onu o kadar özlemiş ki bezini koklamış ağlamış düşün yani benim kv
babaanne ve dedeler torunlarını neden çok seviyorlar biliyor musun bilimsel olarak da açıklaması vardı psikolojik olarak kendi çocukları sanıyorlar kendilerinde ikinci bir şans olarak görüyorlar o bebeği kendilerinin sanıyorlar sahipleniyorlar, yaşlandıkları için geçmişteki gençliklerini yaşadıklarını düşünüyorlarmış. Ben bakıyorum gerçekten de öyle . Benim annem bebeği emzirmeye çalıştı mesela. Kayınvalide asla elinden bırakmıyor bir tek emzirme ihtiyacında bebek benim oluyor. Bebek mama içen bebek olsaydı ben asla bebekle temas edemeyecekmişim düşün yani. Ama bakıyorum anneme kayınvalideme bunlar yaşlı insanlar (45-47 yaş) çocuk özlemi kendi gençlikleri kendilerinde ikinci şans olarak görüyorlar. Ben de kıyamıyorum onlara birşey demiyorum heves ediyorlar. Boşver sen canını sıkma canım benim hepsi öyle bak bizim kv takı takıp gider diyordum evden çıkmaz oldu
benimki bile böyleyse sizinki çok normal
o da evine gidince çekirdek ailenle artık bir düzen kurarsın inşallah canım boşver yaşlıdır ne yapacaksın ki mecbur bir de eşinin annesi sonuçta az kaldı zaten gitmesine