2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kesinlikle psikolojik yorgunum ve cokuyorsun.. inşallah öyle olur canım
Çekirdek aile olarak kalmak en iyisi çünkü ben eşime de kinleniyorum üçüncü kişi varken bir tuhaflaşıyor sürekli onu demek istemedi bunu demek istemedi diye açıklamaya savunmaya çalışıyo seliriyorum

Ben dün içtim bugün de içicem bilmiyorum ne derece bi etkisi olur 😢

37+5de yapalım demişti sonra erteledi 38+5 de yaptı.Ben 1saat yürüyemiyorum maalesef çok yavaş yürürsem belki olabilir.Hurmayı baya zamandır yiyorum,pilates yok.Bekleme devam bende😂
Beklemesek doğuracakmışız gibi hissediyorum 🤣🤣🤣 Sanki biz kovaladıkça o kaçıyor ahahaha

Ailenden başka birileri gelsin kuzen falan varsa yatılı kalsın yer olmayınca gider belki. Bir de hiç iş yaptırma iyim ben de sürekli ihtiyacın olmadığını görsün
Oyle yapicam diye bugün belim koptu🥹 ama değer psikolojim sağlığım sütüm için..
Canım onlar.geldi ya yer vermez gelen ortada kalir

Canım Emin olabilirsin hepimizin kaynanası öyle. Benimki sevmez ellemez diyordum benimki bile kendi doğurmuş gibi davranıyor. Gittikten sonra onu o kadar özlemiş ki bezini koklamış ağlamış düşün yani benim kv 🤣 babaanne ve dedeler torunlarını neden çok seviyorlar biliyor musun bilimsel olarak da açıklaması vardı psikolojik olarak kendi çocukları sanıyorlar kendilerinde ikinci bir şans olarak görüyorlar o bebeği kendilerinin sanıyorlar sahipleniyorlar, yaşlandıkları için geçmişteki gençliklerini yaşadıklarını düşünüyorlarmış. Ben bakıyorum gerçekten de öyle . Benim annem bebeği emzirmeye çalıştı mesela. Kayınvalide asla elinden bırakmıyor bir tek emzirme ihtiyacında bebek benim oluyor. Bebek mama içen bebek olsaydı ben asla bebekle temas edemeyecekmişim düşün yani. Ama bakıyorum anneme kayınvalideme bunlar yaşlı insanlar (45-47 yaş) çocuk özlemi kendi gençlikleri kendilerinde ikinci şans olarak görüyorlar. Ben de kıyamıyorum onlara birşey demiyorum heves ediyorlar. Boşver sen canını sıkma canım benim hepsi öyle bak bizim kv takı takıp gider diyordum evden çıkmaz oldu🤣 benimki bile böyleyse sizinki çok normal 🤣🤣 o da evine gidince çekirdek ailenle artık bir düzen kurarsın inşallah canım boşver yaşlıdır ne yapacaksın ki mecbur bir de eşinin annesi sonuçta az kaldı zaten gitmesine 😍🫶🏻
Yaa annen nasıl bebeği emzirmeye çalıştii. Al yavrum meme mi deid 😅 lohusa hikâyelerinde vardı böyle olaylar kv'si yapıyordu 😅 valla 4 gözle bekliyorum çekirdek aile halimizi böyle sinir olunacak şeyler oluyor çünkü 😬

Yaa annen nasıl bebeği emzirmeye çalıştii. Al yavrum meme mi deid 😅 lohusa hikâyelerinde vardı böyle olaylar kv'si yapıyordu 😅 valla 4 gözle bekliyorum çekirdek aile halimizi böyle sinir olunacak şeyler oluyor çünkü 😬
Aynen bebek tutmadı memesini😀😀 annem olunca da bir şey demedim kv olsa kıyamet kopardı 🤣🤣🤣

Ben de eşime elli kere dedim bu çocuğun annesi benim diye çok ağladım , ben anneden çok süt anne gibiyim mama için geliyor bebek bana. Vermiyorlardı bebeği . Gözlerim dolu dolu emziriyordum kaynana ne oldu diyordu , yoruldum diyordum 🤣 çok şükür herkes gitti o kadar rahatım ki 🫶🏻😍
Ben de aynı seyi dedim eşime. Ben ineğim zaten dedim🤣 ben alıp odaya götürüyorum ya uyucaz diye gerçekten de çok huzurlu uyuyoruz çocuğumla 😅 bugün hastanede sanki benim çocuğum değilmiş gibi davrandı ya iyice sinir oldum. Başta böyle değildi temkinli yaklaşıyordu benden mi cekiniyordu bilmiyorum. Ailem geldi, baktı çocukla gayet samimiler sonrasında ben bırakıyorum yanına işlerimi goruyorum falan derken bir anda çocuğun annesi moduna girdi resmen bugün hastanede 🙄

Oyle yapicam diye bugün belim koptu🥹 ama değer psikolojim sağlığım sütüm için..
Canım onlar.geldi ya yer vermez gelen ortada kalir
Bebek de iyi ise karı koca çıkın evden onu almadan hava güzelken kafede çay kahve başbaşa vakit geçirin 10 gün oldu bebeği idare edersiniz araç da varsa. Uzaklaşmak iyi gelir sana

Ay manyak midir nedir...kendini de paralasa sen anasin o nene🫣🤣
Kac kilo almis..benimde cuma gunu doktor.cok merak ediyorum.benimkide zayif malum..insallah moralim.bosulmaz.malum son 1 hafta kotu gecti benim besleme hususunda😭emzirme danismani da usutmus iptal oldu ama sansima bebem gebe memeye geri döndü🥰bide kizlar meme reddi psikolojik olarak cok zormus yaa😔bugun geri emiyor diye oyle mutluyimki onca yaraya ragmen mutluluktan gozlerim dola dola emzirdim..
Aynen öyle yani daha önce banyo falan yapınca al annesi sakinlestir kucağında derdi şimdi zaman geçtikçe çocuğu sahiplendi resmen. Son banyosunda da kendisi aldı kucağına su ara annesi sanki 🙄
4kg olmuş canım. Başta bir kilo kaybimiz oldu 2500e kadar düştük sonraki kilo alımı hızlı olmuştu. Sonra normal şehrinde devam etti. Gazlı bir bebek olduğu için sürekli emmek istiyor Dr da gazlı bebekler daha çok kilo alır dedi. Döngüye giriyorlarmis. Gazdan dolayı emmek istiyor, emince gaz oluyor falan. Aay çok sevindim bu moralle bence çok güzel ielrleyecek sürec 😍 belki danışmana bile gerek kalmaz 🙏🏻

Ben de aynı seyi dedim eşime. Ben ineğim zaten dedim🤣 ben alıp odaya götürüyorum ya uyucaz diye gerçekten de çok huzurlu uyuyoruz çocuğumla 😅 bugün hastanede sanki benim çocuğum değilmiş gibi davrandı ya iyice sinir oldum. Başta böyle değildi temkinli yaklaşıyordu benden mi cekiniyordu bilmiyorum. Ailem geldi, baktı çocukla gayet samimiler sonrasında ben bırakıyorum yanına işlerimi goruyorum falan derken bir anda çocuğun annesi moduna girdi resmen bugün hastanede 🙄
O hakkı kendilerinde buluyorlar canım bir şekilde. İllaha bağıran çağıran yargı dağıtan kötü gelini oynasak hadlerini bilirler 😀

Sağol canım perdeyi karbonatlu limon suyuyla sürttük çıktı gibi ama beyaz stor sarımtırak oldu doğum beklerken uğraştığım şeylere bak sinirden ağlamak geliyor 😢
Aay boşver valla ya cana geleceğine mala gelsin. Nazar çıktı de geç daha beter bişey olmasın da

O hakkı kendilerinde buluyorlar canım bir şekilde. İllaha bağıran çağıran yargı dağıtan kötü gelini oynasak hadlerini bilirler 😀
Aynen sessiz kalmamak mi gerek anlamadım 😅 gergin bir gelin olduğumu biliyor aslında ben de kendimi zor tutuyorum bazen ama hareketlerimden anliyordur diye düşünüyorum 😅

X