- 8 Eylül 2023
- 287
- 334
Çekirdek aile olarak kalmak en iyisi çünkü ben eşime de kinleniyorum üçüncü kişi varken bir tuhaflaşıyor sürekli onu demek istemedi bunu demek istemedi diye açıklamaya savunmaya çalışıyo seliriyorumKesinlikle psikolojik yorgunum ve cokuyorsun.. inşallah öyle olur canım
Beklemesek doğuracakmışız gibi hissediyorumBen dün içtim bugün de içicem bilmiyorum ne derece bi etkisi olur
37+5de yapalım demişti sonra erteledi 38+5 de yaptı.Ben 1saat yürüyemiyorum maalesef çok yavaş yürürsem belki olabilir.Hurmayı baya zamandır yiyorum,pilates yok.Bekleme devam bende
Oyle yapicam diye bugün belim koptuAilenden başka birileri gelsin kuzen falan varsa yatılı kalsın yer olmayınca gider belki. Bir de hiç iş yaptırma iyim ben de sürekli ihtiyacın olmadığını görsün
Dimi sürekli biz mi yanlış anlıyoruz ama basbayağı diyo..Çekirdek aile olarak kalmak en iyisi çünkü ben eşime de kinleniyorum üçüncü kişi varken bir tuhaflaşıyor sürekli onu demek istemedi bunu demek istemedi diye açıklamaya savunmaya çalışıyo seliriyorum
Hiç bilmiyorum kırkından sonra gider herhalde bu ay sonuÖyle tabi sonuçta çocuk seninle sakinleşecek ne zaman gidiyor senin kv
Yaa annen nasıl bebeği emzirmeye çalıştii. Al yavrum meme mi deidCanım Emin olabilirsin hepimizin kaynanası öyle. Benimki sevmez ellemez diyordum benimki bile kendi doğurmuş gibi davranıyor. Gittikten sonra onu o kadar özlemiş ki bezini koklamış ağlamış düşün yani benim kvbabaanne ve dedeler torunlarını neden çok seviyorlar biliyor musun bilimsel olarak da açıklaması vardı psikolojik olarak kendi çocukları sanıyorlar kendilerinde ikinci bir şans olarak görüyorlar o bebeği kendilerinin sanıyorlar sahipleniyorlar, yaşlandıkları için geçmişteki gençliklerini yaşadıklarını düşünüyorlarmış. Ben bakıyorum gerçekten de öyle . Benim annem bebeği emzirmeye çalıştı mesela. Kayınvalide asla elinden bırakmıyor bir tek emzirme ihtiyacında bebek benim oluyor. Bebek mama içen bebek olsaydı ben asla bebekle temas edemeyecekmişim düşün yani. Ama bakıyorum anneme kayınvalideme bunlar yaşlı insanlar (45-47 yaş) çocuk özlemi kendi gençlikleri kendilerinde ikinci şans olarak görüyorlar. Ben de kıyamıyorum onlara birşey demiyorum heves ediyorlar. Boşver sen canını sıkma canım benim hepsi öyle bak bizim kv takı takıp gider diyordum evden çıkmaz oldu benimki bile böyleyse sizinki çok normal o da evine gidince çekirdek ailenle artık bir düzen kurarsın inşallah canım boşver yaşlıdır ne yapacaksın ki mecbur bir de eşinin annesi sonuçta az kaldı zaten gitmesine
Evet sanki annesi yani. Ben bakamam sankiOlur mu canım bızı sınır edecekler ya illaki karısılacak ıllakı sahiplenılecek
Aynen bebek tutmadı memesiniYaa annen nasıl bebeği emzirmeye çalıştii. Al yavrum meme mi deidlohusa hikâyelerinde vardı böyle olaylar kv'si yapıyordu valla 4 gözle bekliyorum çekirdek aile halimizi böyle sinir olunacak şeyler oluyor çünkü
Ben de aynı seyi dedim eşime. Ben ineğim zaten dedimBen de eşime elli kere dedim bu çocuğun annesi benim diye çok ağladım , ben anneden çok süt anne gibiyim mama için geliyor bebek bana. Vermiyorlardı bebeği . Gözlerim dolu dolu emziriyordum kaynana ne oldu diyordu , yoruldum diyordumçok şükür herkes gitti o kadar rahatım ki
Bebek de iyi ise karı koca çıkın evden onu almadan hava güzelken kafede çay kahve başbaşa vakit geçirin 10 gün oldu bebeği idare edersiniz araç da varsa. Uzaklaşmak iyi gelir sanaOyle yapicam diye bugün belim koptuama değer psikolojim sağlığım sütüm için..
Canım onlar.geldi ya yer vermez gelen ortada kalir
Aynen öyle yani daha önce banyo falan yapınca al annesi sakinlestir kucağında derdi şimdi zaman geçtikçe çocuğu sahiplendi resmen. Son banyosunda da kendisi aldı kucağına su ara annesi sankiAy manyak midir nedir...kendini de paralasa sen anasin o nene
Kac kilo almis..benimde cuma gunu doktor.cok merak ediyorum.benimkide zayif malum..insallah moralim.bosulmaz.malum son 1 hafta kotu gecti benim besleme hususundaemzirme danismani da usutmus iptal oldu ama sansima bebem gebe memeye geri döndü bide kizlar meme reddi psikolojik olarak cok zormus yaa bugun geri emiyor diye oyle mutluyimki onca yaraya ragmen mutluluktan gozlerim dola dola emzirdim..
Annem geliyordu kıyafetlerini falan soyup giydiriyordu. Hadi bu sefer kv gelsin dedik. Annecilik oynadiYanında neden geliyor ki canım kaynanan olacak kadın
Te allahim ya annesi benim bende susar zaten susacaksa deseydinBenimki geçen gelmiş susmuyorsa ben aliyim dedi
O hakkı kendilerinde buluyorlar canım bir şekilde. İllaha bağıran çağıran yargı dağıtan kötü gelini oynasak hadlerini bilirlerBen de aynı seyi dedim eşime. Ben ineğim zaten dedimben alıp odaya götürüyorum ya uyucaz diye gerçekten de çok huzurlu uyuyoruz çocuğumla bugün hastanede sanki benim çocuğum değilmiş gibi davrandı ya iyice sinir oldum. Başta böyle değildi temkinli yaklaşıyordu benden mi cekiniyordu bilmiyorum. Ailem geldi, baktı çocukla gayet samimiler sonrasında ben bırakıyorum yanına işlerimi goruyorum falan derken bir anda çocuğun annesi moduna girdi resmen bugün hastanede
Aynen öyleDimi sürekli biz mi yanlış anlıyoruz ama basbayağı diyo..
Aay boşver valla ya cana geleceğine mala gelsin. Nazar çıktı de geç daha beter bişey olmasın daSağol canım perdeyi karbonatlu limon suyuyla sürttük çıktı gibi ama beyaz stor sarımtırak oldu doğum beklerken uğraştığım şeylere bak sinirden ağlamak geliyor
Bazen kendi kendime sorun bende mi ya ben mi abartttim diyorum, değilmiş onu anladimGerçekten zehir etmek için varlar başka bir b.ka yaradıkları yok...
Aaay inanamiyorum tutsa nolcak süt mu gelecekAynen bebek tutmadı memesiniannem olunca da bir şey demedim kv olsa kıyamet kopardı
Aynen sessiz kalmamak mi gerek anlamadımO hakkı kendilerinde buluyorlar canım bir şekilde. İllaha bağıran çağıran yargı dağıtan kötü gelini oynasak hadlerini bilirler