2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kesinlikle psikolojik yorgunum ve cokuyorsun.. inşallah öyle olur canım
Çekirdek aile olarak kalmak en iyisi çünkü ben eşime de kinleniyorum üçüncü kişi varken bir tuhaflaşıyor sürekli onu demek istemedi bunu demek istemedi diye açıklamaya savunmaya çalışıyo seliriyorum

Beklemesek doğuracakmışız gibi hissediyorum Sanki biz kovaladıkça o kaçıyor ahahaha

Ailenden başka birileri gelsin kuzen falan varsa yatılı kalsın yer olmayınca gider belki. Bir de hiç iş yaptırma iyim ben de sürekli ihtiyacın olmadığını görsün
Oyle yapicam diye bugün belim koptu ama değer psikolojim sağlığım sütüm için..
Canım onlar.geldi ya yer vermez gelen ortada kalir

Yaa annen nasıl bebeği emzirmeye çalıştii. Al yavrum meme mi deid lohusa hikâyelerinde vardı böyle olaylar kv'si yapıyordu valla 4 gözle bekliyorum çekirdek aile halimizi böyle sinir olunacak şeyler oluyor çünkü

Aynen bebek tutmadı memesini annem olunca da bir şey demedim kv olsa kıyamet kopardı

Ben de aynı seyi dedim eşime. Ben ineğim zaten dedim ben alıp odaya götürüyorum ya uyucaz diye gerçekten de çok huzurlu uyuyoruz çocuğumla bugün hastanede sanki benim çocuğum değilmiş gibi davrandı ya iyice sinir oldum. Başta böyle değildi temkinli yaklaşıyordu benden mi cekiniyordu bilmiyorum. Ailem geldi, baktı çocukla gayet samimiler sonrasında ben bırakıyorum yanına işlerimi goruyorum falan derken bir anda çocuğun annesi moduna girdi resmen bugün hastanede

Oyle yapicam diye bugün belim koptu ama değer psikolojim sağlığım sütüm için..
Canım onlar.geldi ya yer vermez gelen ortada kalir
Bebek de iyi ise karı koca çıkın evden onu almadan hava güzelken kafede çay kahve başbaşa vakit geçirin 10 gün oldu bebeği idare edersiniz araç da varsa. Uzaklaşmak iyi gelir sana

Aynen öyle yani daha önce banyo falan yapınca al annesi sakinlestir kucağında derdi şimdi zaman geçtikçe çocuğu sahiplendi resmen. Son banyosunda da kendisi aldı kucağına su ara annesi sanki
4kg olmuş canım. Başta bir kilo kaybimiz oldu 2500e kadar düştük sonraki kilo alımı hızlı olmuştu. Sonra normal şehrinde devam etti. Gazlı bir bebek olduğu için sürekli emmek istiyor Dr da gazlı bebekler daha çok kilo alır dedi. Döngüye giriyorlarmis. Gazdan dolayı emmek istiyor, emince gaz oluyor falan. Aay çok sevindim bu moralle bence çok güzel ielrleyecek sürec belki danışmana bile gerek kalmaz

O hakkı kendilerinde buluyorlar canım bir şekilde. İllaha bağıran çağıran yargı dağıtan kötü gelini oynasak hadlerini bilirler

Sağol canım perdeyi karbonatlu limon suyuyla sürttük çıktı gibi ama beyaz stor sarımtırak oldu doğum beklerken uğraştığım şeylere bak sinirden ağlamak geliyor
Aay boşver valla ya cana geleceğine mala gelsin. Nazar çıktı de geç daha beter bişey olmasın da

O hakkı kendilerinde buluyorlar canım bir şekilde. İllaha bağıran çağıran yargı dağıtan kötü gelini oynasak hadlerini bilirler
Aynen sessiz kalmamak mi gerek anlamadım gergin bir gelin olduğumu biliyor aslında ben de kendimi zor tutuyorum bazen ama hareketlerimden anliyordur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…