- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.421
Bilemedim bana yatış yaptirdigi zaman 8 saate bir düşük önleyici iğne yaptılar kalçadan surekli serum vurundum progestan 200 yutturdular.Kendi tüp bebek doktorumda gorundugum doktorda iğneyi ikiye çıkart dediler.Merhabalar benim tüp bebek doktorum ilaçlarımı kesti 10. Haftadan sonra. Tedavi Farklı şehirde olduğu için kanama yaşayınca mecbur yaşadığım yerdeki eğitim araştırmaya gittim bana düşük önleyici herhangi bir iğne vs yapmadılar progestan iğneleri de yapmama izin vermedi doktor. Kanamayı engellersek sürekli bunla ugrasirsin birak aksın bitsin tamamen dedi kendi tüp bebek doktorum da 2 günde bir iğne yapmaya devam et dedi kafam karışık iki arada bir derede kaldım.
Bol su içiyorum dikkat ediyorum. Eğitim arastirmadaki doktor progestan iğneleri kullanma dedi bırakalım kanama aksın bitsin tamamen yoksa sürekli lekelenmelerin olacak huzursuz olacaksın dedi kendi tüp bebek doktorhm da kullan devam et ediyor kafam karıştı napcam bilmiyorum hiç.
Bilemedim doktordan doktora fark var demekki belki benim bu yüzden lekeler bitmiyordur hala gunde iki iğne ve üç kere progestan 200 yutuyorum ona rağmen geçmedi.