Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bir dakika başladınız mi yaglanmaya 😁😁 bana niye haber vermiyosunuz bende baslasaydimm 😂😂 bende hindistan cevizi yagi aldim da daha baslamamistim. Bende baslayayim o zaman. Simdilik sadece hindistan cevizi yagi ile baslayalim insallah yeterli gelir de baska seye gerek kalmaz.
Evet başladım karnım çıkmaya başladı benim 🙈

Ya bir dakika başladınız mi yaglanmaya 😁😁 bana niye haber vermiyosunuz bende baslasaydimm 😂😂 bende hindistan cevizi yagi aldim da daha baslamamistim. Bende baslayayim o zaman. Simdilik sadece hindistan cevizi yagi ile baslayalim insallah yeterli gelir de baska seye gerek kalmaz.
Ben coktan basladm kuzu 🫣🫣🫣

Hahahha 😂😂😂 ne güldüm yaa 😂 valla evde popo üşümüyor bi sekilde sicak oluyor 😂😂 ama disarda mecbur günlük ped bile ekliyorum çamaşırıma.
Aslinda bir kere külotsuz durmaya alışınca bi daha külot giyemiyosun 😂 evden disari ciktigimda en zorlandigim sey ic camasiri oluyor benim. Sütyen takmak ve külot giymek😂 valla akıntı da sık sık wc gittigim icin sanırım sadece wc de geliyor. Camasira gececek kadar uzun aralar vermiyorum selamlasmak icin akıntı ile 😂😂😂
Eheheü ben külot kadınıyım siz giyersiniz giymezsiniz bilmem🤣🤣🤣

3 aydan sonra başlanılması gerek diyorlar ben de haftaya başlayacağımm

Bugün ofise gittim öğle arası biraz avam turu attım öğleden sonra kalçamın solunda bir ağrı başladı yine ve sonra sol bacağım ağrıdı eve dönüşte araba kullanırken baya korkuttu beni ağrı.Yarın kontrole gideceğim benim gibi olan var mı?

Kızlar ben ve eşimde boğa burcuyuz 😃 evet bebekte insallah boğa olacak.. sezeryan oluyorsa yani boğa oluyor dr 22 Mayıs gibi biseye bakarız dedi ay boğa olsun ikizleri bilemedim biz kari koca boğayız dedim dr da sevmiyormuş ikizleri olur dedi 😃 zamanında sağlıkla gelsinde..

Kızlar süt sağma makinesi alacaksanız eğer hepsi burada da phlips event yazin yüzde 50 indirim var! Ben aldım.. bilmiyorum artık lazım mı değil mi ama arkadaşlarım alıyor diye aldım..

Geçmiş olsun canım bende aynı sekilde 7. Haftamda çok yoğun kanama yaşadım bir gece hastanede yattım kanama alanım varmış rahimde. Tüp bebek olduğu için iğne zaten kullaniyordum ama doktor günde ikiye cikarttirdi ve hap olarak günde üç kere progestan kullanmam gerektiğini söyledi.
7. Haftadan beri lekelerim geliyor iki gün gelmiyor iki gün geliyor şekilde amaa kan gibi değil ben artık alıştım şu an 11 in içindeyim doktor kanama alanı azaldı ilaçlara devam dedi hala günde iki iğneyle devam ediyorum ama lekeler geçmiyor seninki de gcmesse korkma sakın.
Merhabalar benim tüp bebek doktorum ilaçlarımı kesti 10. Haftadan sonra. Tedavi Farklı şehirde olduğu için kanama yaşayınca mecbur yaşadığım yerdeki eğitim araştırmaya gittim bana düşük önleyici herhangi bir iğne vs yapmadılar progestan iğneleri de yapmama izin vermedi doktor. Kanamayı engellersek sürekli bunla ugrasirsin birak aksın bitsin tamamen dedi kendi tüp bebek doktorum da 2 günde bir iğne yapmaya devam et dedi kafam karışık iki arada bir derede kaldım.
Benimde olmustu bir igne vuruluyor progestan.sonra yatak istirahat, birsey kaldirma, uzanma biryere, sol yana yatmaya calis bebek plasenta kan akisi rahat olur, bol su için 2 lt., benim çoraplarımı bile esim giydirdi zorlama hareket yapmadım .
Bol su içiyorum dikkat ediyorum. Eğitim arastirmadaki doktor progestan iğneleri kullanma dedi bırakalım kanama aksın bitsin tamamen yoksa sürekli lekelenmelerin olacak huzursuz olacaksın dedi kendi tüp bebek doktorhm da kullan devam et ediyor kafam karıştı napcam bilmiyorum hiç.

Bugün ofise gittim öğle arası biraz avam turu attım öğleden sonra kalçamın solunda bir ağrı başladı yine ve sonra sol bacağım ağrıdı eve dönüşte araba kullanırken baya korkuttu beni ağrı.Yarın kontrole gideceğim benim gibi olan var mı?
Selamlar haftasonu yazmıştım biz 2 saatlik bir geziye gittik diye bacaklarım popom onkadar çok ağrıdıki . Bende orda yürüyüş yapmıştım. Uyudum dinlenince geçti.

Doktorumuz bana kalp atışını artıracak şekilde tempolu yürü dedi. Bugün baya bir yürüdüm kız kardeşime gittim aşırı miğde bulantım oldu zor kendime geldim. Şuan bacaklarım ağrıyo

X