Doğuramadım derken sonunda kavuştun darısı bizim başımıza artıkAllah analı babalı büyütsün inşallah
Gozun aydın canım cok şükür
Aay bak ben sana dedimm sen doguracaksin bu hafta diyeiyi misiniz ikiniz dee
Neeee ben şokkkgözün aydın canım benimm çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah detayları istiyorum hemen nasıl benden önce doğurursun
Aaaaaaaaaaaaa ay çok sevindim çok şaşırdım kız maşallahAllahım ya nasıl güzel bir haber
Hayırlı olsun cnm sağlıcakla büyüt
Kızlllaarrr hepinize çok çok teşekkür ederim hiç beklmediğim anda şaşırttı yavrucum
Kız ne ara doğurdunnn helal olsunKızlar ben doğurdumgece suyum geldi öğlen doğdu yavrum ikimizde iyiyiz elhamdulillah
Gözün aydın alşah analı babalı büyütsün inşallah iyi olduğunda anlatırsın detaylatıKızlar ben doğurdumgece suyum geldi öğlen doğdu yavrum ikimizde iyiyiz elhamdulillah
Ay neyse cok sormayalım canım benım arkadasımda oyle süt korur mantıgıyla hamıle kaldı oda sezeryandı bedenen neyse ama ruhen nasıl olcakKız 2. Ayda nasıl hamile kaldıbebek nasıl emdi
Aaaa gerçek miKızlar ben doğurdumgece suyum geldi öğlen doğdu yavrum ikimizde iyiyiz elhamdulillah
Aaaaa nasıl kızz ne araKızlar ben doğurdumgece suyum geldi öğlen doğdu yavrum ikimizde iyiyiz elhamdulillah
Bana doktorum nedense 3 ay ilişki yasak dedi eşimde çıktıktan sonra biz 3 ayda yine bebek yaparız dediKağan Kocatepe 4-6 ay yeterli diyor canım ama ben doktoruma soracağım sen de bir sor canım burda istişare edelim
Yanında neden geliyor ki canım kaynanan olacak kadınEvet çok sinir bozucu gerçekten ya. Annesi ben varım çocuğun ihtiyaçlarını da karşılayabiliyorum ekstra birinin annecilik oynamasına gerek yok yani
Anammm gerçekmiş saglıkla büyüt inşallah canım benim hoşgeldin aramızaKızlllaarrr hepinize çok çok teşekkür ederim hiç beklmediğim anda şaşırttı yavrucumikimizde iyiyiz darısı doğurmayanların başına kolaylıkla
Hayır bizim hastanemizde öyle bi sistem yok çok fırsatçı yılbaşı geçtiğinden beri bu ikinci zam yapışlarıSabitlememişmiydiniz. ben 32. Haftada gittiğimde. Sabitlemişlerdi artık son haftalar olunca
Aaaa neden 3 ay yasak demiş yaBana doktorum nedense 3 ay ilişki yasak dedi eşimde çıktıktan sonra biz 3 ayda yine bebek yaparız dedi
Benimki benle tuvalete gelmiyor sadeceYanında neden geliyor ki canım kaynanan olacak kadın
Ne kadar saçma bir şey ya yuh artık yaniHayır bizim hastanemizde öyle bi sistem yok çok fırsatçı yılbaşı geçtiğinden beri bu ikinci zam yapışları
Kız en son kendimi bi yerden bi yere atmayı düşündüm o derece kötüyümKız 6yıl nechenin oğlu istemiş garibim yoksa o da istemiyordu cesur kız sen çok istekliydin bence kv seni bıktırdı
Benimki geçen gelmiş susmuyorsa ben aliyim dediEvet çok sinir bozucu gerçekten ya. Annesi ben varım çocuğun ihtiyaçlarını da karşılayabiliyorum ekstra birinin annecilik oynamasına gerek yok yani
Tüh kötü olmuş. Normalde bizde en başta konuşmuştuk daha erken demişlerdi. 32. Hafta da işte sisteme kaydettiler herhangi bir artış olursa siz etkilenmeyeceksiniz dediler 30 bin civarı bir fiyat verdiler yüzde 20 gibi de eşimin indirimi var 26 ya felan gelecek heraldeHayır bizim hastanemizde öyle bi sistem yok çok fırsatçı yılbaşı geçtiğinden beri bu ikinci zam yapışları