2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Doğuramadım derken sonunda kavuştun darısı bizim başımıza artık Allah analı babalı büyütsün inşallah

Gozun aydın canım cok şükür

Aay bak ben sana dedimm sen doguracaksin bu hafta diye iyi misiniz ikiniz dee

Neeee ben şokkk gözün aydın canım benimm çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah detayları istiyorum hemen nasıl benden önce doğurursun

Aaaaaaaaaaaaa ay çok sevindim çok şaşırdım kız maşallah Allahım ya nasıl güzel bir haber

Hayırlı olsun cnm sağlıcakla büyüt

Begonya2
Sağlıkla büyüsün gözün aydın.
Kızlllaarrr hepinize çok çok teşekkür ederim hiç beklmediğim anda şaşırttı yavrucum ikimizde iyiyiz darısı doğurmayanların başına kolaylıkla

8 günlük olduk kizlar. Kakasi cok sulu. Sizinkiler de öyle mi? Mukus yok ama bayagi sulu oluyor. Alerji belirtisi mi bilemedim bende

Kızlllaarrr hepinize çok çok teşekkür ederim hiç beklmediğim anda şaşırttı yavrucum ikimizde iyiyiz darısı doğurmayanların başına kolaylıkla
Anammm gerçekmiş saglıkla büyüt inşallah canım benim hoşgeldin aramıza geçmiş olsun

Hayır bizim hastanemizde öyle bi sistem yok çok fırsatçı yılbaşı geçtiğinden beri bu ikinci zam yapışları
Tüh kötü olmuş. Normalde bizde en başta konuşmuştuk daha erken demişlerdi. 32. Hafta da işte sisteme kaydettiler herhangi bir artış olursa siz etkilenmeyeceksiniz dediler 30 bin civarı bir fiyat verdiler yüzde 20 gibi de eşimin indirimi var 26 ya felan gelecek heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…