Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tutarı düşer mi acaba daha bekliyorum ben. Anne yanı olarak kullanılır dimi bu😄
Ben onda yatırmayı planlıyorum hep 😅 park yatağımız var içine koyarım. Zaten ilk zamanlar yanımdan ayırmayacağımı düşünüyorum 🥲🥲 onunla yanımda taşırım hep😬😬 bayadır düştüğünü hiç görmediiim. İlk kez bu kadar düştüü. Muadil marka da var ama çok içe göçük olduğunu falan yazmışlar

Batmış durumdayım ama olsunnn 😂😂😍😍

Bebek arabası
Park beşik
Park yatağı
Buharlı pişirici
Hastane çıkış seti
Şampuan yağları
Göğüs kremi
Telsizi
Reflü yatağı
Gümüş kapak
Müslin örtüleri
Banyo havluları
Kitapları
Battaniyeleri
Mama sandalyesi
Nebülizatörü
Islak mendili
Emzik
Fotograf çerçevesi
Tarağı
Organize çantası
Anne bebek çantası
Gögüs pombası
Azcık kıyafet alındı 😍😍🤣🤣

Son düzenleme:
Ben de cigit müslin Hastane cıkısı seti aldım ama müslin üşütür mü acaba hastane soğuk olur, tabiki battaniyeye saracagız ama cocugu götürüp siliyolar falan giydirince hemen sarmazlar belki :KK43: bilemedim
Bence hastanedekiler uğraşmak istemezler. Hem pratik hem de sıcak tutacak şeyler daha iyi gibime geliyor. İçine penye giydirmekle vs kimse uğraşmaz. Ki annelerin de bunun için gücü olmayacak bence

Bebek arabası
Park beşik
Park yatağı
Buharlı pişirici
Şampuan yağları
Göğüs kremi
Telsizi
Reflü yatağı
Gümüş kapak
Müslin örtüleri
Banyo havluları
Kitapları
Battaniyeleri
Mama sandalyesi
Nebülizatörü
Islak mendili
Emzik
Fotograf çerçevesi
Tarağı
Organize çantası
Anne bebek çantası
Gögüs pombası
Bebek arabası ve park yatakta hangilerini tercih ettinn bende battı balık yan gider alıyorum 😂

Bence hastanedekiler uğraşmak istemezler. Hem pratik hem de sıcak tutacak şeyler daha iyi gibime geliyor. İçine penye giydirmekle vs kimse uğraşmaz. Ki annelerin de bunun için gücü olmayacak bence
Evet ya o müslinleri de evde giydiririm ev sıcak rahat eder 🥰 kitikateye bakicam hastane cıkıs icn

Bebek arabası ve park yatakta hangilerini tercih ettinn bende battı balık yan gider alıyorum 😂
Al canım al ben her yıl kasımda gerekeni yaparım🥰 benim ikizler bebek arabasını prego ibiza tercih ettim.Ama süper indirimli çok güzel arabalar indirimdeydi
Park beşiği prego 8044 miami plus anne yanı 70x120 yatağını da yataş twiny tercih ettim indirimde kaptığımı düşünüyorum 💕

Bebek arabası
Park beşik
Park yatağı
Buharlı pişirici
Hastane çıkış seti
Şampuan yağları
Göğüs kremi
Telsizi
Reflü yatağı
Gümüş kapak
Müslin örtüleri
Banyo havluları
Kitapları
Battaniyeleri
Mama sandalyesi
Nebülizatörü
Islak mendili
Emzik
Fotograf çerçevesi
Tarağı
Organize çantası
Anne bebek çantası
Gögüs pombası
Anne bebek çantası ve battaniyeleri neler aldınız acaba☺️

Eklentiler

• IMG_6709.png
    IMG_6709.png
    215,6 KB · Görüntüleme: 5
Al canım al ben her yıl kasımda gerekeni yaparım🥰 benim ikizler bebek arabasını prego ibiza tercih ettim.Ama süper indirimli çok güzel arabalar indirimdeydi
Park beşiği prego 8044 miami plus anne yanı 70x120 yatağını da yataş twiny tercih ettim indirimde kaptığımı düşünüyorum 💕
Ben de prego concorde yle yoyko markası arasında gidip gidip geliyorumm teşekkür ederim yanıtladığın icin♥️♥️

X