Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    102
Ben çok memnun kaldım canım Dilek hanım ilgilendi benimle oldukça da profesyonel yaklaştı. Sonuçlarım da 8 günde geldi. Zaten en çok iki firma göze çarpıyor eurofins ve panorama. Sen hangisine daha sıcaksan onu seç tabi. 😊
Ayni hanımefendi ilgilendi benle de. Ama bilemiyorum sanki öylesine al konus demisler de konusuyor gibiydi agzinda sakizi eksikti bir vallahi 😂😂 bende boyle seylerde hitabeti ve yaklasimi cok önemserim. Bakalim tekrar gorusecegim ikisiyle de son kararimi verip galiba pazartesi verecegim test icin kan

Ayni hanımefendi ilgilendi benle de. Ama bilemiyorum sanki öylesine al konus demisler de konusuyor gibiydi agzinda sakizi eksikti bir vallahi 😂😂 bende boyle seylerde hitabeti ve yaklasimi cok önemserim. Bakalim tekrar gorusecegim ikisiyle de son kararimi verip galiba pazartesi verecegim test icin kan
Aa çok şaşırdım şuan. Ben hiç öyle bir şey hissetmedim ama bilemedim 🤷🏻‍♀️ hatta konuşmamızın hemen ardından whatsapptan falan testlerin içeriğini belirten mesaj falan da atmıştı. Senin hangisi içine siniyorsa onu seç.🙃

bende başladım bacak kalça göbek sürüyorum.
KIZLAR LÜTFEN PEHLİVAN GİBİ YAĞLANIN KIL GEÇER ÇATLAK GEÇMEZ. AMAN DEYİM:KK51:
Ben de 2 haftadır yağlanmaya başladım. Bio oil ve bebe yağı kullanıyorum arada nemlendirici bir kremle destekliyorum 😂 benim göbüs de çıktı korktum çatlayacagim diye ama tüylenme de korkutmadi değil inşallah kalıcı olmaz

Aa çok şaşırdım şuan. Ben hiç öyle bir şey hissetmedim ama bilemedim 🤷🏻‍♀️ hatta konuşmamızın hemen ardından whatsapptan falan testlerin içeriğini belirten mesaj falan da atmıştı. Senin hangisi içine siniyorsa onu seç.🙃
Aynen canim bana da yolladi sonrasinda mesajla. Belki disardaydi isi vardi o anına denk geldim bilemiyorum. Tekrar konusunca karar vercem bakalim. Sagol canim 🌸

Ben de 2 haftadır yağlanmaya başladım. Bio oil ve bebe yağı kullanıyorum arada nemlendirici bir kremle destekliyorum 😂 benim göbüs de çıktı korktum çatlayacagim diye ama tüylenme de korkutmadi değil inşallah kalıcı olmaz
inan bioderin ağda bandı var o bile kullanınca nasıl azaltıyor şimdi hiç kullanmadım hamileyim diye kılın tüyün binbir türlü çözümü var en kötüsü ağda. Ama çatlağın çaresi yok malasef. Özellikle son ay son haftalar sabah akşam sakın ihmal etmeyin bağrı yanık bir ananın tecrübeleri 🤭

inan bioderin ağda bandı var o bile kullanınca nasıl azaltıyor şimdi hiç kullanmadım hamileyim diye kılın tüyün binbir türlü çözümü var en kötüsü ağda. Ama çatlağın çaresi yok malasef. Özellikle son ay son haftalar sabah akşam sakın ihmal etmeyin bağrı yanık bir ananın tecrübeleri 🤭
Ay yazdığınızi okuyunca kalkip hemen koşarak yaglandim 😬 annemin de çok fazla çatlağı var aşırı korkuyorum catlamaktan

3 kız var grupta ama listede 1 yazıyor yönetici arkadaş eklemedi sanırım onları 😂
Buradan belirteyim duyuru niyetine geçsin Kızlar çoğu zaman sohbet birikince okuyamadığım için sadece yanıtlara ve etiketlere bakabiliyorum bu sebepten cinsiyet öğrenen arkadaşlar beni etiketlerseniz çok memnun olurum 🥰🙃

Ben troid ameliyatli bir hamileyim ve her ay kontrole giderim endokrin dr.lutfen ilanınızı aç alin ve en az ilaci içince 45 dk.sonra kahvslti vs.yapiniz, troid yukselebilen tahlil içerir gebelikte önemli doktorum aylik olarak çağırır beni
Benim normalde yok kuzum annem aslında hipertiroid hastası benim gebelikte tsh den doktorum yavaş çalışıyor tiroidin dedi 25 mg verdi 3 4 arası çıkıyor genelde tiroidim ilaca başladıktan sonra henüz kan vermedim ama doktorum devam dedi zaten saati saatine yiyip içiyorum alarm kurmuşum 😊

Kızlar son 1 haftadır rüyamda aşerme yaşıyorum.😄 sürekli rüyamda bir şeyler yerken buluyorum kendimi. Var mı yaşayan? Hamileliğimin başından beri rüyalarım inanılmaz net ve gerçekçi zaten😄
👋 Ben varım canım geçen buraya da yazmıştım rüyamda görüyorum her şeyi hatta rüyamda eşim yiyor bana vermiyor sabah kalkıp kendisine bana vermedin dedim o gün onu aradı buldu niye bundan o kadar çeşidi varken diyor

Kizlar 10+0 dayim az evvel uyandim kahve rengi lekelenmem var yasayan oldu mu korkmali miyim🥹

Eurofins 370 euroya yaptirdim. De ki arkadasim sizden bu kadara yaptirmis nasil oluyo neden fiyat farki de. Sanirim bu musteri danismanlari komisyon aliyo kendi cebine. Bana da kisisel bir hesaba attirdi parayi cunku
Yaklaşık bir ay önce buraya da yazmıştım kızlar. Bu fetal dna 3-4 yıl öncesine kadar yalnızca durumu riskli görülen kişilere öneriliyordu. Şimdiyse doktorlar laboratuvarlardan komisyon aldıkları için herkese fetal dna önerir oldu. Özellikle ilk çocuğu olacak ebeveynler de en iyisi olsun diye ilk olmasının da heyecanı ile hemen yaptırıyorlar. İnsanların bu heyecanlarını sömürüyorlar maalesef. Özellikle maddi gücü olmayıpta fetal dna’ya hiçbir risk unsuru olmadan peşinen yönlendirilen arkadaşlar lütfen bu oyuna gelmeyin. Doktorunuzu da tekrar bir değerlendirin.

Kizlar 10+0 dayim az evvel uyandim kahve rengi lekelenmem var yasayan oldu mu korkmali miyim🥹
11. haftada bende de oldu canım öncelikle sakin olmaya çalış. Benim anlık olmuştu, devamı gelmemişti. İlk gebeliğimde de 4-5 kere farklı zamanlarda aynısını yaşadığımdan normal olduğunu düşündüm. Kontrolde doktoruma söyledim tabi böyle durumlarda 1 hafta cinsel ilişkiyi kesmemizi söyledi. Uzan bi yere pek hareket etme. Devamı geliyor mu yoksa anlık bişey mi? Eğer kesilmediyse doktoruna yaz bu durumu. O en doğru şekilde yönlendirecektir.

11. haftada bende de oldu canım öncelikle sakin olmaya çalış. Benim anlık olmuştu, devamı gelmemişti. İlk gebeliğimde de 4-5 kere farklı zamanlarda aynısını yaşadığımdan normal olduğunu düşündüm. Kontrolde doktoruma söyledim tabi böyle durumlarda 1 hafta cinsel ilişkiyi kesmemizi söyledi. Uzan bi yere pek hareket etme. Devamı geliyor mu yoksa anlık bişey mi? Eğer kesilmediyse doktoruna yaz bu durumu. O en doğru şekilde yönlendirecektir.
Cok sagol canım cevabin icin 3.30 da uyandim kilodum da vardı ve peceteye geldi kremsi gibiydi 20 dk sonra gittim uzayan kahverengi iplik gibi oldu ve sonra azaldi şuan tuvalete gitmedikce gelmiyor sadece peceteye sildigim de kahverengimsilik mevcut cinsel iliski olmadı bu hafta yine gelirse doktora yazarım yada direk giderim cok endişelendim

Cok sagol canım cevabin icin 3.30 da uyandim kilodum da vardı ve peceteye geldi kremsi gibiydi 20 dk sonra gittim uzayan kahverengi iplik gibi oldu ve sonra azaldi şuan tuvalete gitmedikce gelmiyor sadece peceteye sildigim de kahverengimsilik mevcut cinsel iliski olmadı bu hafta yine gelirse doktora yazarım yada direk giderim cok endişelendim
Canım sen genede aksatma doktora bi görün kafanda kuracağına için rahatlamış olur. Belki enfeksiyon olabilir ilaca başlarsın canım

Günaydın ne yaptın canım yazdın mı doktora? Bir yaz bence🙏🏼

Günaydın canım inşallah bir sorun yoktur mutlaka doktoruna yaz bence , şuan nasılsın ?

X