2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay kızlar günü erken olanlar yardımcı olabilir mi pazrtesi kontrolum var 2 haftada bir gel demisti ama rapor bozdurcagmdan pazrtesi gideym 1 hafta gecikmeli olur en fazla dedim ama 35. haftam bitmis oluyor acikliga falan ne zaman bakiyor hazir mi gideyim? Bide dogumu artik sorayım mi yani normal dogum istyorum ama bebisimin haftası ilerde sezeryan derse onu da kabul edebilirim cok takıntım yok o konuda sezeryan olursa bosa acikliga bakmaya gerek yok normal dersem simdi bunu dedim diye açıklığa falan bakar belki kafam karıştı

Bu gittiğimde konuscam canım 3600 olduysa sezaryen tarihi isticem o tarih gelene kadar 3800-3900 olur senin en son kaçtı kilosu vs
Ben en son tam 35 haftalıktı kilosunu sordugumda 2600 dü canım birdahada sormadım süpriz olacak kilosu

Değildir ama bebeği doğar doğmaz yanağına dayıyolar temas kurduruyorlar ben şahsen fondötenli yanağıma değsin istemem
Bende gögsümün üzerine koymuşlardı canım.
Gögüs ve boyun bölgemdeydi.
Yüzümle temasını hiç hatırlamadım başımı egip kokusunu içime çekmiştim. Saçına ufak bir buse kondurmuştum :)

Kızlarr perina masajı yapayım dedim ve yapamadım siz nasıl yapıyorsunuz ya eşime de yaptırmak istemiyorum

Kızlarr perina masajı yapayım dedim ve yapamadım siz nasıl yapıyorsunuz ya eşime de yaptırmak istemiyorum
Bende geçen hafta 2 kere kendim yapabildim.
Yani tam değil baş parmakla ve 2 elle yapamadım, ama tek elimde işaret parmağımla yapabilmiştim. Ama dün denedim ve artık karnımın şişliğinden hiç yapamadım eşimdende istemedim bıraktım bende..

Arkadaslar 2 tane çocuğumu 3 saatte normal dogurmus bir bebek hemsiresi olarak size tavsiyem merdiven inip cikin. İlik duş alin ve bir yere tutunup çömelip kalkin. Hurma da yiyebilirsiniz. Malesef bu sefer ben normal doguramayacagim cok istememe ragmen. Bebegin yanak ve baş çapı cok büyük doktorum 6 mayisa(37+2) gün verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…