Ben 1 buçuk litre anca içebiliyorumBende de oldu aynı ilacı aldım en etkili yolu bol su içmek günde 3 litre su içmeniz gerek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 1 buçuk litre anca içebiliyorumBende de oldu aynı ilacı aldım en etkili yolu bol su içmek günde 3 litre su içmeniz gerek
Benimde göbeğimde göğsümde filan çıktı sivilce yüzümde ve sırtımda da var seninkiler kaşınıyor mu benimkiler kaşınıyorBenim genelde yüzümde sivilce yok ergenlikte bile yüzüm aman aman sivilce olmadı öyle bir sorunum yok. Regli zamanlarda bile çıkmıyor. Ama hamileyken ilk aylar sırtım omuzlarım çıkıyor sonra kendiliğinden kayboluyor yüzümde eskiden çıkmıyordu ama bu hamilelikte çıkıyor.
Maşallah amin canim inşallah10+1 canim bendesağlıkla kucağımıza almayi Rabbim nasip etsin insallah
![]()
Valla gecmiyo bende daha 2 hafta beklicemMaşallah amin canim inşallahAyy günlerde geçmiyor 22 gün nasil geçecek bilmiyorum miniğimi merak ediyorum
![]()
Valla gecmiyo bende daha 2 hafta beklicemsimdi gecmiyo ama bi sure sonra zaman su gibi akıp gider
![]()
Benim oldu hatta kanamam da oldu aspirini bende kestim ben günde 3 defa 200 mg progestan fitil kullanıyorum doktor fitil olarak daha etkili dedi bol bol dinlen ağır kaldırmak ağır iş yapmak ve topuklu ayakkabı giymek kesinlikle yasak dedi bana doktor. Az az ama sık ye ve bol bol su iç dedi peynir yoğurt yumurta gibi besinler tüket dedi.Kızlar kanama alanı olan oldu mu? Kese gördükten sonra kanama alanı oluşmuş aspirini kestim progestan alıyorum uzanıyorum sürekli![]()
Evet evet bira ayakta kalınca kuyruk sokumu ağrısı bende de oluyor. Mesela şuan yemek falan yaptım oturdun ağrıyorbenımde devam kasık agrısı regl agrısı. Ama sizden farklı sanırım bide bel agrısı var bende su kuyruk sokumunun orasında sızı seklınde ama benım regl dede agrır hep o bölge.
Valla bütün acılara uykusuzluklara rağmen tekrar tekrar istediğim şeyArkadaşlar bu bebek ve annelik çok güzel bişey olmalı ki insanlar ikinciye cesaret ediyor. Geldiğim noktada böyle düşünüyorum yoksa aklı başında bi insan bu eziyetleri TEKRAR çekmeye razı olmaz. Gerçekten müthiş bir şey olmalı annelik ben ikna oldum hahshahah
İlk haftalar ayda bir son haftalar 2 haftada bir çağırırlar eğer riskli değilse canımKizlar Kan tahlillerinden sonra sizi doktor bir ay sonrami çagirdi daha kisa suredemi cagirdi Ayda bir çagircak sanirim beni doktorum.![]()
Anladim canımİlk haftalar ayda bir son haftalar 2 haftada bir çağırırlar eğer riskli değilse canım
Benim doktorum 15 günde bir çağırıyorKizlar Kan tahlillerinden sonra sizi doktor bir ay sonrami çagirdi daha kisa suredemi cagirdi Ayda bir çagircak sanirim beni doktorum.![]()
Bir de onun doğum sonrası var sevgili anneArkadaşlar bu bebek ve annelik çok güzel bişey olmalı ki insanlar ikinciye cesaret ediyor. Geldiğim noktada böyle düşünüyorum yoksa aklı başında bi insan bu eziyetleri TEKRAR çekmeye razı olmaz. Gerçekten müthiş bir şey olmalı annelik ben ikna oldum hahshahah
1 ay sonra çağırdı ikiz olmasına rağmen. Geç değil mi dedim cıx değil dediKizlar Kan tahlillerinden sonra sizi doktor bir ay sonrami çagirdi daha kisa suredemi cagirdi Ayda bir çagircak sanirim beni doktorum.![]()
Tamam canım teşekkür ederimAynen valla haklisin bende o yuzden hastaneye gitmmemeye çalışıyorum bencede normal bunca zaman acıyla yaşıyorumkendine dikkat et canim cok şidetli olursa doktora git hemen
![]()
Ay insallah çok teşekkür ederim bulantı durumu cok garip iştahım hiiç yok yedikten sonra kötü hissediyorum pişman falan oluyorum yemek yediğimeBir şekilde anlıyoruz dimi?yaaaaa çok geçmiş olsun bol bol su iç bulantın varsa da bir şekilde zorla kendini hem antibiyotik hem sürekli su içerek tuvalete de çıkarsın atarsın inşallah
![]()
Enfeksiyon durumunda zorlamak gerekiyorBen 1 buçuk litre anca içebiliyorum![]()
Ayy ne guzelBenim doktorum 15 günde bir çağırıyor![]()
Bende 27sinde gidicm ikili tarama içinBir de onun doğum sonrası var sevgili anneoraya hiç girmeyelim. Analıq delilik bu kadar
sevgisi çok yüce ondan be
1 ay sonra çağırdı ikiz olmasına rağmen. Geç değil mi dedim cıx değil dedimart 25 sıradaki görüş günü
![]()