• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Benim genelde yüzümde sivilce yok ergenlikte bile yüzüm aman aman sivilce olmadı öyle bir sorunum yok. Regli zamanlarda bile çıkmıyor. Ama hamileyken ilk aylar sırtım omuzlarım çıkıyor sonra kendiliğinden kayboluyor yüzümde eskiden çıkmıyordu ama bu hamilelikte çıkıyor.
Benimde göbeğimde göğsümde filan çıktı sivilce yüzümde ve sırtımda da var seninkiler kaşınıyor mu benimkiler kaşınıyor

Kızlar kanama alanı olan oldu mu? Kese gördükten sonra kanama alanı oluşmuş aspirini kestim progestan alıyorum uzanıyorum sürekli ☹️
Benim oldu hatta kanamam da oldu aspirini bende kestim ben günde 3 defa 200 mg progestan fitil kullanıyorum doktor fitil olarak daha etkili dedi bol bol dinlen ağır kaldırmak ağır iş yapmak ve topuklu ayakkabı giymek kesinlikle yasak dedi bana doktor. Az az ama sık ye ve bol bol su iç dedi peynir yoğurt yumurta gibi besinler tüket dedi.

benımde devam kasık agrısı regl agrısı. Ama sizden farklı sanırım bide bel agrısı var bende su kuyruk sokumunun orasında sızı seklınde ama benım regl dede agrır hep o bölge.
Evet evet bira ayakta kalınca kuyruk sokumu ağrısı bende de oluyor. Mesela şuan yemek falan yaptım oturdun ağrıyor

Arkadaşlar bu bebek ve annelik çok güzel bişey olmalı ki insanlar ikinciye cesaret ediyor. Geldiğim noktada böyle düşünüyorum yoksa aklı başında bi insan bu eziyetleri TEKRAR çekmeye razı olmaz. Gerçekten müthiş bir şey olmalı annelik ben ikna oldum hahshahah
Valla bütün acılara uykusuzluklara rağmen tekrar tekrar istediğim şey :( çok çok garip

Kizlar Kan tahlillerinden sonra sizi doktor bir ay sonrami çagirdi daha kisa suredemi cagirdi Ayda bir çagircak sanirim beni doktorum.🤰
İlk haftalar ayda bir son haftalar 2 haftada bir çağırırlar eğer riskli değilse canım

Kan tahlilinde Tsh 2,65 doktor beni endokrine yönlendirdi endokrin kan aldı bakalım kan sonucuna göre değerlendireceğim dedi. Birde protein negatif eser ne demek daha önce denk gelen var mı ?

Arkadaşlar bu bebek ve annelik çok güzel bişey olmalı ki insanlar ikinciye cesaret ediyor. Geldiğim noktada böyle düşünüyorum yoksa aklı başında bi insan bu eziyetleri TEKRAR çekmeye razı olmaz. Gerçekten müthiş bir şey olmalı annelik ben ikna oldum hahshahah
Bir de onun doğum sonrası var sevgili anne 🙈🤣 oraya hiç girmeyelim. Analıq delilik bu kadar 😅 sevgisi çok yüce ondan be 🥰
Kizlar Kan tahlillerinden sonra sizi doktor bir ay sonrami çagirdi daha kisa suredemi cagirdi Ayda bir çagircak sanirim beni doktorum.🤰
1 ay sonra çağırdı ikiz olmasına rağmen. Geç değil mi dedim cıx değil dedi 😅 mart 25 sıradaki görüş günü 🥰

Aynen valla haklisin bende o yuzden hastaneye gitmmemeye çalışıyorum bencede normal bunca zaman acıyla yaşıyorum😁 kendine dikkat et canim cok şidetli olursa doktora git hemen ❤️
Tamam canım teşekkür ederim 💖 valla aynıyız işte gitsek dert gitmesek dert ama en iyisi beklemek kendimizi takip etmek böyle durumlarda 🥰

Bir şekilde anlıyoruz dimi? 😂😂 yaaaaa çok geçmiş olsun bol bol su iç bulantın varsa da bir şekilde zorla kendini hem antibiyotik hem sürekli su içerek tuvalete de çıkarsın atarsın inşallah 💖
Ay insallah çok teşekkür ederim bulantı durumu cok garip iştahım hiiç yok yedikten sonra kötü hissediyorum pişman falan oluyorum yemek yediğime 😁 şu ilk zamanlar geçse diye dua ediyorum yemek yemeyi çok severim yiyememek cok dokunuyor 😁😁

Back