• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
cesursavasci cesursavasci nin 4-5 gün önce geldi galiba hala doğurmadı. İnşallah bekler bebiş kanlı değildi dimi
Kansızdı canım, bekler inşaAllah ya doğuma hazırlık vücut bişeler yapıyor heralde 😅
Benden de pazartesi günü bahsettiğin şekilde geldi canım doktora gittiğimde ne açılma ne sancı bebiş kanalda değil hiç bir şey yoktu 🥴
Benimde öyle olur büyük ihtimalle 😅
İyi olmuş sordum doktora gelmeye devam etsin iyidir dedi 😂
Doğuma hazırlık 🥲😍😍

17 nisanda geldi benim ama o geldikten sonraki günden itibaren kötülesmeye başladım.. önce kol kemiklerim ağrıdı içi boş gibi bir his var, sonra bacaklarıma doğru indi.. vajina girisimdeki açıklık biraz daha arttı bende 4 gözle salı gününü bekliyorum.. bugün ara ara bel ağrıları yokladı
Ay acaba doğum yakınmı bende merak ettim şimdi Salıya da daha çok var
Amiinn amiinnnn canım inşaAllah 🤲🏻🤲🏻
Bakalım bu özelde olacak doktorum ve ebem şimdilik iyiler ebe çok tatlı sıcak kanlı. Doktor okadar değil ama oda iyi. İnşaAllah hepimiz gönlümüzce iyi insanlara denk gelip güzel bir doğum süreci yaşarız 🤲🏻🤲🏻
Aslında önemli olanlarda ebeler. Tüm süreci onlarla geçirip en can alıcı anda doktoru görüyorsun sonra yine ebeler. Yani doktor iyi olsun da sıcak kanlı olmasada olur. Aminn canım 😍😍

Ay acaba doğum yakınmı bende merak ettim şimdi Salıya da daha çok var

Aslında önemli olanlarda ebeler. Tüm süreci onlarla geçirip en can alıcı anda doktoru görüyorsun sonra yine ebeler. Yani doktor iyi olsun da sıcak kanlı olmasada olur. Aminn canım 😍😍
Bilmiyorum ki canım ama ne güzel gruptakiler hemen doğurdu benim kaç gündür ağrı acı çekmem uzuyo 😔birde kasilip kasilip duruyo taş gibi ama ne su geliyo ne nişan..

Kızlar benim karnım çok aşağı indi baya midem boşaldı artık çok rahat oturabiliyorum mideme basmıyor. Karnı böyle inen varmı
Benim hep öyleydi canım ilkinde kaburgama batardı bunda hiç öyle olmadı kaburgamın yakınından bile geçmiyor 😄 midem de hiç rahatsız olmadı. Her an vajinamda baskı var bıçak saplanıyor gibi oluyor hareket etmek çok zorlaştı artık hep ağrı çekiyorum 🥹 son haftalar zorlu geçiyor gerçekten. Bir de çömel kalk diyorlar ya çömelince alttan çıkıverecek gibi bir his oluyor bende korkuyorum doğacak diye 🙈 37 yi bi görseydik hayırlısıyla

Bilmiyorum ki canım ama ne güzel gruptakiler hemen doğurdu benim kaç gündür ağrı acı çekmem uzuyo 😔birde kasilip kasilip duruyo taş gibi ama ne su geliyo ne nişan..
Bebek istediği zaman geliyor canım sen ne yaparsan yap gelme zamanı değilse gelmez ☺️ bak golden evden masa başı çalıştı pek hareket edemedi 37 de şak diye doğurdu. Bebeğe bağlı bir şey bu 🤗 senin yaptıkların doğum sürecini kolaylaştırır ve kısaltır. Yoksa tarihi erkene çekmez bence. Neyse az kaldı aramızda bir hafta vardı sanırım 37 yi gördün

Aynen 😍 Ebemi sevdim bakalım numarasını verdi bi durum olduğunda ona yazıcam. O süreci takip edecek eğer sancı olursa sıklaşınca hastaneye şimdi geçebilirsin dicek oda gelecek duruma göre doktora haber verecek gece falan olursa doğum. Seni önden ebe hazırlayacak dedi doktorum . Konuştuk baya 😍

Bebek istediği zaman geliyor canım sen ne yaparsan yap gelme zamanı değilse gelmez ☺️ bak golden evden masa başı çalıştı pek hareket edemedi 37 de şak diye doğurdu. Bebeğe bağlı bir şey bu 🤗 senin yaptıkların doğum sürecini kolaylaştırır ve kısaltır. Yoksa tarihi erkene çekmez bence. Neyse az kaldı aramızda bir hafta vardı sanırım 37 yi gördün
37+1 oldum canim kaldı 20 gün.. 20 gün de böyle giderek siddetlenirse napcagimi bilmiyorum.. ama karnimdaki ortadaki çizgi de koyulasti artık ne zaman doğar vs dediğin gibi gelme zamanı ne zamansa o zaman o zamana kadar çekicem artik😅
Al benden de o kadar 😂😂😂
Napcaz biz böyle 😅🤣🤣 şuan beynimde kaderim kader olsaydı çalıyor 🤣🤣
En az bir haftan var canım benim 10
Gün oldu daha bebek gelmedi. Ama yalan hafif hafif kasıklarımda belimde sancılar olmaya başladı günümede az kaldı zaten 🤭🤭
Biz aynı gün dogurcaz bence her şeyimiz bu kadar aynı olamaz ahaha

Doktor onun kadar yorum yapmadı valla iyi iyi haftaya gel dedi kızın böyle sancısı çıkmış bayramsonunu görememiş bir miktar tutuştum gibi yarın kirpik taktırmaya gidiyorum güzel anne olayım diye 😂😂😂
Ben de yaptırmak istiyorum ama doğumdan önce gözlerim enfeksiyon kapar diye korkuyorum benim nişanımda adananın en iyi yerinde yaptırdım gözlerim mahvoldu 1 hafta açamadım yemeğimi bile annem yedirdi hastaneye abim elimden tutup götürüyordu :( düğünümde göz makyajı bile istemedim çok korktum gözlerim çok hassas 🥴🫠

Ben de yaptırmak istiyorum ama doğumdan önce gözlerim enfeksiyon kapar diye korkuyorum benim nişanımda adananın en iyi yerinde yaptırdım gözlerim mahvoldu 1 hafta açamadım yemeğimi bile annem yedirdi hastaneye abim elimden tutup götürüyordu :KK43: düğünümde göz makyajı bile istemedim çok korktum gözlerim çok hassas 🥴🫠
Benim hiç sıkıntım olmadı gebelikten öncede yaptırıyordum şuan normal düşündüğüm için ruh gibi olmayayım dedim ☺️

37+1 oldum canim kaldı 20 gün.. 20 gün de böyle giderek siddetlenirse napcagimi bilmiyorum.. ama karnimdaki ortadaki çizgi de koyulasti artık ne zaman doğar vs dediğin gibi gelme zamanı ne zamansa o zaman o zamana kadar çekicem artik😅

Napcaz biz böyle 😅🤣🤣 şuan beynimde kaderim kader olsaydı çalıyor 🤣🤣

Biz aynı gün dogurcaz bence her şeyimiz bu kadar aynı olamaz ahaha
Gelmesede alacaklar benimkini de sen normal dogumu beklersen gelmezse birde 😂😂😂😂

Back