• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kusura bakmayın ama böyle soruyorum şu süreçte kabızlık durumu yaşayan var mı? Bir türlü geçmiyor

Kızlar kusura bakmayın ama böyle soruyorum şu süreçte kabızlık durumu yaşayan var mı? Bir türlü geçmiyor
Canim selam, doktoruna danisarak duphalac surub kullanabilirsin. Tedaviyle mi dogal gebe misin bilmiyorum ama biz tedavi gebelerinde agir hormon kullanimina bagli kabizlik olabilir denmisti. Sukur henuz yasamadim ama surubu yine de temin etmistim ne olur ne olmaz diyerek

Canim selam, doktoruna danisarak duphalac surub kullanabilirsin. Tedaviyle mi dogal gebe misin bilmiyorum ama biz tedavi gebelerinde agir hormon kullanimina bagli kabizlik olabilir denmisti. Sukur henuz yasamadim ama surubu yine de temin etmistim ne olur ne olmaz diyerek
Doğal gebelik dün doktorum da böyle bir durumla karşılaşabilrsin beslenmene dikkat et dedi sadece

Doğal gebelik dün doktorum da böyle bir durumla karşılaşabilrsin beslenmene dikkat et dedi sadece
Evet sonucta sizin de progesteron hormonunuz artiyor dogal da olsa. O yapiyordur ☺️ biz ekstra disaridan igne olarak da aldigimiz icin daha en basindan olabiliyormus korkmayin 🫶🏼 bol su icin lifli beslenin. Ben her gun taze yesillik yemeye dikkat ediyorum

ben de birsürü ek ilaç kullandığım için tüp bebek olmasından dolayı çok dikkat ediyorum her sabah kahvaltımda mutlaka avokado yiyorum hem sağlıklı bir yağ kaynağı olduğundan bağırsakları da yumuşak tutuyor. Ayrıca da lifli beslenmeye özen göster yoğurt tüket mesela. Şalgam ödem ve gaz yapar diye biliyorum zaten sevmediğimden de tüketmedim hiç :) ceviz badem içi fındık tüket mutlaka yemeklerinin yanında salata tüket o şekilde ben hiç kabızlık sorunu yaşamadım tabi bir de bol su içmek lazım günde en az 2.5 lt.

Aa sen pozitifi gördün sanırım forumda denk geliyordum yazılarına hayırlı olsun 🌸 darısı başıma olsun 🙏🏼 hangi hastane hangi doktorda tedavi görmüştün acaba? Erkek faktörüydü sizinki de öyle hatırlıyorum

Aa sen pozitifi gördün sanırım forumda denk geliyordum yazılarına hayırlı olsun 🌸 darısı başıma olsun 🙏🏼 hangi hastane hangi doktorda tedavi görmüştün acaba? Erkek faktörüydü sizinki de öyle hatırlıyorum
Merhaba, cok tesekkur ederim🌸 evet cok sukur cuma gunu test gunumdu. Ama kese randevuma daha bir hafta var, o yuzden bir yanim hep tedirgin. Erkek faktoruydu evet, ama benim de endometriozisim var ben de cok kusursuz degilim🙈 doktorum ercan bastu, acibadem de yapiyor islemleri

Merhaba, cok tesekkur ederim🌸 evet cok sukur cuma gunu test gunumdu. Ama kese randevuma daha bir hafta var, o yuzden bir yanim hep tedirgin. Erkek faktoruydu evet, ama benim de endometriozisim var ben de cok kusursuz degilim🙈 doktorum ercan bastu, acibadem de yapiyor islemleri
Anne sağlık başlığında denk gelince çok sevindim. Arada bu başlığı açıp artık sağlıkla buraya geleyim artık diye dua ediyordum. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🌸

Anne sağlık başlığında denk gelince çok sevindim. Arada bu başlığı açıp artık sağlıkla buraya geleyim artık diye dua ediyordum. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🌸
Allah daha guzellerini sana nasip etsin insallah canim🌸 ben de kendimi motive etmek icin buraya da bakiyorum artik🙏🏼 saglikla kucaklarimiza almak nasip olsun insallah hepimize🤲🏼

kizlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyormu sizde? bende adet gunumden once vardi sonra kayboldu 2 gundur yine azda olsa vardi agri. bu gun yine yok. acaba normalmi
Benimde yok iyice mıncırırsam ağrıyor sadece adet sancısı oluyor arada belirti olarak

Back