• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Arkadaslar 2 tane çocuğumu 3 saatte normal dogurmus bir bebek hemsiresi olarak size tavsiyem merdiven inip cikin. İlik duş alin ve bir yere tutunup çömelip kalkin. Hurma da yiyebilirsiniz. Malesef bu sefer ben normal doguramayacagim cok istememe ragmen. Bebegin yanak ve baş çapı cok büyük doktorum 6 mayisa(37+2) gün verdi
Merdiven beni aşırı nefes nefese bırakıyor yavaşta çıksam çok yoruyor 🥺

Kendin yapmak çok zor bende kendim yapamadım göbekten imkansız gibi
Bende geçen hafta 2 kere kendim yapabildim.
Yani tam değil baş parmakla ve 2 elle yapamadım, ama tek elimde işaret parmağımla yapabilmiştim. Ama dün denedim ve artık karnımın şişliğinden hiç yapamadım🥲 eşimdende istemedim bıraktım bende..
Eee kızlar nasıl yapıcaz o zaman çok imkansız birşey bu 😀

Yok ama insin diye dua eden ben varım oturmam işkence gibi sürekli kemiğime batıyor 🫠
Ay evet benimde öyleydi iki gündür baya indi nasıl rahatladım mideme basmıyor artık rahat oturuyorum 🤭
Bilmiyorum ki canım ama ne güzel gruptakiler hemen doğurdu benim kaç gündür ağrı acı çekmem uzuyo 😔birde kasilip kasilip duruyo taş gibi ama ne su geliyo ne nişan..
evet vakti zamanını bekliyor ama bukadar şey yapıp hala gelmeye niyeti olmaması da değişik anca ağrı çekiyorsun. Nezaman keyfi çatacak da gelmeye niyetlenecek beyefendi acaba 🤭
Benim hep öyleydi canım ilkinde kaburgama batardı bunda hiç öyle olmadı kaburgamın yakınından bile geçmiyor 😄 midem de hiç rahatsız olmadı. Her an vajinamda baskı var bıçak saplanıyor gibi oluyor hareket etmek çok zorlaştı artık hep ağrı çekiyorum 🥹 son haftalar zorlu geçiyor gerçekten. Bir de çömel kalk diyorlar ya çömelince alttan çıkıverecek gibi bir his oluyor bende korkuyorum doğacak diye 🙈 37 yi bi görseydik hayırlısıyla
az kaldı bir hafta sonra hepimiz iyice kritik kısmı geçcez nasipse 😍😍 ama mideme aşırı baskısı varmış ya rahat rahat oturmayı özlemişim bu sefer de gerçi vajinaya basıyor resmen sızlıyor ama mideden iyidir 😂

Aynen 😍 Ebemi sevdim bakalım numarasını verdi bi durum olduğunda ona yazıcam. O süreci takip edecek eğer sancı olursa sıklaşınca hastaneye şimdi geçebilirsin dicek oda gelecek duruma göre doktora haber verecek gece falan olursa doğum. Seni önden ebe hazırlayacak dedi doktorum . Konuştuk baya 😍
Aynen bütün işin ebeyle doktorla pek bi durumun yok bak. Ebeyle yıldızın uyuştuysa gerisi teferruat 🤗🤗
Ayyyy yok artık 37 yada 38 istiyorum 🤣 çok ağırlaştım anamda geldi artık 36 bitimi doğurabilirin
ozaman sana tarih belirleyelim 4 mayıs olsun 🤣🤣 sanki keyfimize göre geliyor da seçim yapıyorum bi güzel 😂😂 ama evrene mesaj gönderiyorum 😂

Aynen bütün işin ebeyle doktorla pek bi durumun yok bak. Ebeyle yıldızın uyuştuysa gerisi teferruat 🤗🤗

ozaman sana tarih belirleyelim 4 mayıs olsun 🤣🤣 sanki keyfimize göre geliyor da seçim yapıyorum bi güzel 😂😂 ama evrene mesaj gönderiyorum 😂
Ayy 37+5 oluyorum güzel bir zaman 😍😍 hayırlı vakitte gelsin güzel olur inşaAllah 😍

Bu gittiğimde konuscam canım 3600 olduysa sezaryen tarihi isticem o tarih gelene kadar 3800-3900 olur 🤣😅 senin en son kaçtı kilosu vs
Bencede canım eğer kilosu 4 e yaklaştıysa hiç riske atmana gerek yok ama ınsallah o zamana kadar gelmiş olur herşeyin normalı guzelde

Ay evet benimde öyleydi iki gündür baya indi nasıl rahatladım mideme basmıyor artık rahat oturuyorum 🤭

evet vakti zamanını bekliyor ama bukadar şey yapıp hala gelmeye niyeti olmaması da değişik anca ağrı çekiyorsun. Nezaman keyfi çatacak da gelmeye niyetlenecek beyefendi acaba 🤭

az kaldı bir hafta sonra hepimiz iyice kritik kısmı geçcez nasipse 😍😍 ama mideme aşırı baskısı varmış ya rahat rahat oturmayı özlemişim bu sefer de gerçi vajinaya basıyor resmen sızlıyor ama mideden iyidir 😂
Dimi ya bende çok merak ediyorum hep 23 nisan olsun istemezken öyle mi yapacak bilmiyorum😅

Perineyi ben alaturka tuvalette oturur pozisyonda yapabiliyorum öyle denediniz mi hiç??

Bencede canım eğer kilosu 4 e yaklaştıysa hiç riske atmana gerek yok ama ınsallah o zamana kadar gelmiş olur herşeyin normalı guzelde
Aynen canım doktorun beni çok iyi ikna etmesi lazım yada hani bir şey olmayacak gibisinden

Arkadaslar 2 tane çocuğumu 3 saatte normal dogurmus bir bebek hemsiresi olarak size tavsiyem merdiven inip cikin. İlik duş alin ve bir yere tutunup çömelip kalkin. Hurma da yiyebilirsiniz. Malesef bu sefer ben normal doguramayacagim cok istememe ragmen. Bebegin yanak ve baş çapı cok büyük doktorum 6 mayisa(37+2) gün verdi
Ölçüleri nedir canim merak ettim . Mahsuru yoksa yazabilirmisin.

Ayy 37+5 oluyorum güzel bir zaman 😍😍 hayırlı vakitte gelsin güzel olur inşaAllah 😍
Vallahi hiç hesaplamadan tamamen salladım tarihi ama iyi zamana denk getirmişim ay hadi inşallah bide tutuyomuş 😍😍😂
Dimi ya bende çok merak ediyorum hep 23 nisan olsun istemezken öyle mi yapacak bilmiyorum😅
en istemediğin zamanda gelirse bak sen işe 🤣 24 nisanda olur hatta 23 Nisan akşamı yatış yap gecesi doğur 24 nisana geçsin 🤣🤣

Ya birde seninki ne güzel diyo ki bir şeyler spoiler verme anlamında bizimki beni daha dogrusu maviyi bilmiyorum da böyle meraktw birakiyo bir şey demiyo.. en basiti yarın nst kagidimi aticam whatsapptan kim bilir ne dicek
Sana kağıt verip 15 gün sonra yaz falan demişti,sürece heyecan katıyor 🤣🤣

Back