2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Merdiven beni aşırı nefes nefese bırakıyor yavaşta çıksam çok yoruyor

Kendin yapmak çok zor bende kendim yapamadım göbekten imkansız gibi
Eee kızlar nasıl yapıcaz o zaman çok imkansız birşey bu

Yok ama insin diye dua eden ben varım oturmam işkence gibi sürekli kemiğime batıyor
Ay evet benimde öyleydi iki gündür baya indi nasıl rahatladım mideme basmıyor artık rahat oturuyorum
Bilmiyorum ki canım ama ne güzel gruptakiler hemen doğurdu benim kaç gündür ağrı acı çekmem uzuyo birde kasilip kasilip duruyo taş gibi ama ne su geliyo ne nişan..
evet vakti zamanını bekliyor ama bukadar şey yapıp hala gelmeye niyeti olmaması da değişik anca ağrı çekiyorsun. Nezaman keyfi çatacak da gelmeye niyetlenecek beyefendi acaba
az kaldı bir hafta sonra hepimiz iyice kritik kısmı geçcez nasipse ama mideme aşırı baskısı varmış ya rahat rahat oturmayı özlemişim bu sefer de gerçi vajinaya basıyor resmen sızlıyor ama mideden iyidir

Aynen bütün işin ebeyle doktorla pek bi durumun yok bak. Ebeyle yıldızın uyuştuysa gerisi teferruat
Ayyyy yok artık 37 yada 38 istiyorum çok ağırlaştım anamda geldi artık 36 bitimi doğurabilirin
ozaman sana tarih belirleyelim 4 mayıs olsun sanki keyfimize göre geliyor da seçim yapıyorum bi güzel ama evrene mesaj gönderiyorum

Ayy 37+5 oluyorum güzel bir zaman hayırlı vakitte gelsin güzel olur inşaAllah

Bu gittiğimde konuscam canım 3600 olduysa sezaryen tarihi isticem o tarih gelene kadar 3800-3900 olur senin en son kaçtı kilosu vs
Bencede canım eğer kilosu 4 e yaklaştıysa hiç riske atmana gerek yok ama ınsallah o zamana kadar gelmiş olur herşeyin normalı guzelde

Dimi ya bende çok merak ediyorum hep 23 nisan olsun istemezken öyle mi yapacak bilmiyorum

Perineyi ben alaturka tuvalette oturur pozisyonda yapabiliyorum öyle denediniz mi hiç??

Bencede canım eğer kilosu 4 e yaklaştıysa hiç riske atmana gerek yok ama ınsallah o zamana kadar gelmiş olur herşeyin normalı guzelde
Aynen canım doktorun beni çok iyi ikna etmesi lazım yada hani bir şey olmayacak gibisinden

Ölçüleri nedir canim merak ettim . Mahsuru yoksa yazabilirmisin.

Ayy 37+5 oluyorum güzel bir zaman hayırlı vakitte gelsin güzel olur inşaAllah
Vallahi hiç hesaplamadan tamamen salladım tarihi ama iyi zamana denk getirmişim ay hadi inşallah bide tutuyomuş
Dimi ya bende çok merak ediyorum hep 23 nisan olsun istemezken öyle mi yapacak bilmiyorum
en istemediğin zamanda gelirse bak sen işe 24 nisanda olur hatta 23 Nisan akşamı yatış yap gecesi doğur 24 nisana geçsin

Ya birde seninki ne güzel diyo ki bir şeyler spoiler verme anlamında bizimki beni daha dogrusu maviyi bilmiyorum da böyle meraktw birakiyo bir şey demiyo.. en basiti yarın nst kagidimi aticam whatsapptan kim bilir ne dicek
Sana kağıt verip 15 gün sonra yaz falan demişti,sürece heyecan katıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…