Kansızdı canım, bekler inşaAllah ya doğuma hazırlık vücut bişeler yapıyor heraldecesursavasci nin 4-5 gün önce geldi galiba hala doğurmadı. İnşallah bekler bebiş kanlı değildi dimi
Benimde öyle olur büyük ihtimalleBenden de pazartesi günü bahsettiğin şekilde geldi canım doktora gittiğimde ne açılma ne sancı bebiş kanalda değil hiç bir şey yoktu
Doğuma hazırlıkİyi olmuş sordum doktora gelmeye devam etsin iyidir dedi
Düşünüyorsan telefonla konuşmuştuk 4 e anlaşmıştık de hatırlamaz zaten çok yoğunÇok iyi sağol canim
Yok ama insin diye dua eden ben varım oturmam işkence gibi sürekli kemiğime batıyorKızlar benim karnım çok aşağı indi baya midem boşaldı artık çok rahat oturabiliyorum mideme basmıyor. Karnı böyle inen varmı
Olabilir çünkü benim doktor baya rahat haftaya gel diye bir kaç kere söyledi herhalde başlangıç adımı gibiKansızdı canım, bekler inşaAllah ya doğuma hazırlık vücut bişeler yapıyor heralde
Benimde öyle olur büyük ihtimalle
Doğuma hazırlık
Sağol canimDüşünüyorsan telefonla konuşmuştuk 4 e anlaşmıştık de hatırlamaz zaten çok yoğunrica ederim kuzum
Ay acaba doğum yakınmı bende merak ettim şimdi Salıya da daha çok var17 nisanda geldi benim ama o geldikten sonraki günden itibaren kötülesmeye başladım.. önce kol kemiklerim ağrıdı içi boş gibi bir his var, sonra bacaklarıma doğru indi.. vajina girisimdeki açıklık biraz daha arttı bende 4 gözle salı gününü bekliyorum.. bugün ara ara bel ağrıları yokladı
Aslında önemli olanlarda ebeler. Tüm süreci onlarla geçirip en can alıcı anda doktoru görüyorsun sonra yine ebeler. Yani doktor iyi olsun da sıcak kanlı olmasada olur. Aminn canımAmiinn amiinnnn canım inşaAllah
Bakalım bu özelde olacak doktorum ve ebem şimdilik iyiler ebe çok tatlı sıcak kanlı. Doktor okadar değil ama oda iyi. İnşaAllah hepimiz gönlümüzce iyi insanlara denk gelip güzel bir doğum süreci yaşarız
Kansızdı canım, bekler inşaAllah ya doğuma hazırlık vücut bişeler yapıyor heralde
Benimde öyle olur büyük ihtimalle
Doğuma hazırlık
Bilmiyorum ki canım ama ne güzel gruptakiler hemen doğurdu benim kaç gündür ağrı acı çekmem uzuyoAy acaba doğum yakınmı bende merak ettim şimdi Salıya da daha çok var
Aslında önemli olanlarda ebeler. Tüm süreci onlarla geçirip en can alıcı anda doktoru görüyorsun sonra yine ebeler. Yani doktor iyi olsun da sıcak kanlı olmasada olur. Aminn canım
Benim hep öyleydi canım ilkinde kaburgama batardı bunda hiç öyle olmadı kaburgamın yakınından bile geçmiyorKızlar benim karnım çok aşağı indi baya midem boşaldı artık çok rahat oturabiliyorum mideme basmıyor. Karnı böyle inen varmı
Bebek istediği zaman geliyor canım sen ne yaparsan yap gelme zamanı değilse gelmezBilmiyorum ki canım ama ne güzel gruptakiler hemen doğurdu benim kaç gündür ağrı acı çekmem uzuyobirde kasilip kasilip duruyo taş gibi ama ne su geliyo ne nişan..
En az bir haftan var canım benim 10Kızlar az önce benden de geldi o mukus tıkacı gibi dediğiniz akıntı 35+5iz
AynenAslında önemli olanlarda ebeler. Tüm süreci onlarla geçirip en can alıcı anda doktoru görüyorsun sonra yine ebeler. Yani doktor iyi olsun da sıcak kanlı olmasada olur. Aminn canım
Al benden de o kadarBilmiyorum ki canım ama ne güzel gruptakiler hemen doğurdu benim kaç gündür ağrı acı çekmem uzuyobirde kasilip kasilip duruyo taş gibi ama ne su geliyo ne nişan..
Ayyyy yok artık 37 yada 38 istiyorum
37+1 oldum canim kaldı 20 gün.. 20 gün de böyle giderek siddetlenirse napcagimi bilmiyorum.. ama karnimdaki ortadaki çizgi de koyulasti artık ne zaman doğar vs dediğin gibi gelme zamanı ne zamansa o zaman o zamana kadar çekicem artikBebek istediği zaman geliyor canım sen ne yaparsan yap gelme zamanı değilse gelmezbak golden evden masa başı çalıştı pek hareket edemedi 37 de şak diye doğurdu. Bebeğe bağlı bir şey bu senin yaptıkların doğum sürecini kolaylaştırır ve kısaltır. Yoksa tarihi erkene çekmez bence. Neyse az kaldı aramızda bir hafta vardı sanırım 37 yi gördün
Napcaz biz böyleAl benden de o kadar
Biz aynı gün dogurcaz bence her şeyimiz bu kadar aynı olamaz ahahaEn az bir haftan var canım benim 10
Gün oldu daha bebek gelmedi. Ama yalan hafif hafif kasıklarımda belimde sancılar olmaya başladı günümede az kaldı zaten
Ben de yaptırmak istiyorum ama doğumdan önce gözlerim enfeksiyon kapar diye korkuyorum benim nişanımda adananın en iyi yerinde yaptırdım gözlerim mahvoldu 1 hafta açamadım yemeğimi bile annem yedirdi hastaneye abim elimden tutup götürüyorduDoktor onun kadar yorum yapmadı valla iyi iyi haftaya gel dedi kızın böyle sancısı çıkmış bayramsonunu görememiş bir miktar tutuştum gibi yarın kirpik taktırmaya gidiyorum güzel anne olayım diye
Benim hiç sıkıntım olmadı gebelikten öncede yaptırıyordum şuan normal düşündüğüm için ruh gibi olmayayım dedimBen de yaptırmak istiyorum ama doğumdan önce gözlerim enfeksiyon kapar diye korkuyorum benim nişanımda adananın en iyi yerinde yaptırdım gözlerim mahvoldu 1 hafta açamadım yemeğimi bile annem yedirdi hastaneye abim elimden tutup götürüyordudüğünümde göz makyajı bile istemedim çok korktum gözlerim çok hassas
En az bir haftan var canım benim 10
Gün oldu daha bebek gelmedi. Ama yalan hafif hafif kasıklarımda belimde sancılar olmaya başladı günümede az kaldı zaten
Gelmesede alacaklar benimkini de sen normal dogumu beklersen gelmezse birde37+1 oldum canim kaldı 20 gün.. 20 gün de böyle giderek siddetlenirse napcagimi bilmiyorum.. ama karnimdaki ortadaki çizgi de koyulasti artık ne zaman doğar vs dediğin gibi gelme zamanı ne zamansa o zaman o zamana kadar çekicem artik
Napcaz biz böyleşuan beynimde kaderim kader olsaydı çalıyor
Biz aynı gün dogurcaz bence her şeyimiz bu kadar aynı olamaz ahaha
Hiç umutlanma bence ama inşallah dedigin gibi olur37 ortalarında doğursam ya ama bebemm minnak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?