- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Bu gittiğimde konuscam canım 3600 olduysa sezaryen tarihi isticem o tarih gelene kadar 3800-3900 olurGelmesede alacaklar benimkini de sen normal dogumu beklersen gelmezse birde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gittiğimde konuscam canım 3600 olduysa sezaryen tarihi isticem o tarih gelene kadar 3800-3900 olurGelmesede alacaklar benimkini de sen normal dogumu beklersen gelmezse birde![]()
Daha önce yaptırıp sıkıntı çekmediysen yaptır bence de canım ha bire rimel sür sil o kadar zor kiBenim hiç sıkıntım olmadı gebelikten öncede yaptırıyordum şuan normal düşündüğüm için ruh gibi olmayayım dedim![]()
Evet bende öyle diyordum canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebek için ne hayırlıysa o olsunBu gittiğimde konuscam canım 3600 olduysa sezaryen tarihi isticem o tarih gelene kadar 3800-3900 olursenin en son kaçtı kilosu vs
Amin canım inşallah riske atasım yok hayırlısı olsunEvet bende öyle diyordum canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebek için ne hayırlıysa o olsun![]()
Değildir ama bebeği doğar doğmaz yanağına dayıyolar temas kurduruyorlar ben şahsen fondötenli yanağıma değsin istememOperasyona makyajla girmek yasakmıki![]()
Ben en son tam 35 haftalıktı kilosunu sordugumda 2600 dü canım birdahada sormadım süpriz olacak kilosuBu gittiğimde konuscam canım 3600 olduysa sezaryen tarihi isticem o tarih gelene kadar 3800-3900 olursenin en son kaçtı kilosu vs
Bende gögsümün üzerine koymuşlardı canım.Değildir ama bebeği doğar doğmaz yanağına dayıyolar temas kurduruyorlar ben şahsen fondötenli yanağıma değsin istemem![]()
O anki duygularla ona dikkat edebileceğimi sanmıyorum ben canım isteyen yapsın tabiBende gögsümün üzerine koymuşlardı canım.
Gögüs ve boyun bölgemdeydi.
Yüzümle temasını hiç hatırlamadım başımı egip kokusunu içime çekmiştim.
İnşallah canım evetÇok sevindim canım çok güzel haberhaftaya Allahın izniyle kavuşuyosunuz
![]()
Ayy kırk kere dinlesem aklıma gelmezdi hahahaha
Kendin yapmak çok zor bende kendim yapamadım göbekten imkansız gibiKızlarr perina masajı yapayım dedim ve yapamadım siz nasıl yapıyorsunuz ya eşime de yaptırmak istemiyorum
Bende geçen hafta 2 kere kendim yapabildim.Kızlarr perina masajı yapayım dedim ve yapamadım siz nasıl yapıyorsunuz ya eşime de yaptırmak istemiyorum
25 mi dikişPeki ilk yoruma baktın mı![]()
Hiç yapmadımKızlarr perina masajı yapayım dedim ve yapamadım siz nasıl yapıyorsunuz ya eşime de yaptırmak istemiyorum