- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Kızlar az önce benden de geldi o mukus tıkacı gibi dediğiniz akıntı 35+5iz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar az önce benden de geldi o mukus tıkacı gibi dediğiniz akıntı 35+5iz
Aynen öyle canım dediğin gibi ben de ilk bebeğimi öğrendiğimde birisi kendi doktorunu çok önerdi hala görüşürüm dedi araştırdık özeli bırakmış devlete geçmişti ; bir gideyim deneyeyim dedim benle beraber odaya elli kişi daha girdi eşimi muayeneye almadı azarlar gibi dosyayı yüzüme fırlattı öyle olunca ben ne kadar prof da olsa bu tavırlara katlanamam dedim, evime yakın çok mülayim tatlı bir kadın bulduk Allahtan sayesinde çok güzel bir süreç geçirdim stres yapmadım muayenelerim çok güzel geçti ha belki bu kadınla devlette karşılaşsam böyle olmazdı bilemiyorum ama devlette genel olarak ilgi alaka pek yok hepsi için herkes için geçerli değil amaAy benim arkadaş ilk gebeliğinde devlete gitmiş bebekte sıkıntı olunca rasgele bi doktora. Cidden tabiri caizse it gibi davranmış kadına yüzüne bile bakmamış. Aradan zaman geçti ikinciye hamileyken aynı doktorla özelde denk gelmiş ay nasıl ilgili alakalıydı ancak bukadar olur devlet özel farkı diyor.
Ben hep özel muayenesi olan profta takipliydim ilk gebelikte ama erken doğum olunca sırf ünv hastanesinin kuvezine girsin diye gidio orda doğurdum. Ay 4 kişilik odaya yatırdılar özel oda tutalım dedik acil olduğu için hepsi dolu milletin bebeği yanında benimki yok ona mı yanarsın koku basıklık cam açılmıyor sıcak fenalık geçirecek gibi oluyorsun ona mı yanarsın tuvalet ortak kullanım odalarda ayrı yok koridorda pislik içinde yeni doğum yapmış enfeksiyona açık kadınlar ortak kullanıyor. Ay berbattı Rabbim düşürmesin ya
Çok üzücü maalesefOlabilir canım ilk doğum ya bide baştan müdehalesiz akışıyla olsun diye düşünmüş olabilir
sen çok şükür iki doğumu da iyi geçirmişsin canım inşallah bu seferki de gönlünce olur. Benim doğumda sıkıntılarım oldu bu anlattıklarım gibi ama tek derdim orda kuveze girmesiydi kuvezde Allah var iyi ilgilendiler. Hiç bi anneyi kapıda ağlatmamaya çalıştılar yenidoğan yoğunbakım hemşirelerinin hepsi empati dersi almış gibiydi onlarında hakkını yemeyeyim. İşte şans nerde ne denk gelirse. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Aynen canım dönüp dolaşıp devlete gidiyoruz hakikaten çoğu konuda güveniyor insan ama para hep devreye giriyor ordada. Kızımın doktoru ünv hastanesi çocuk sağlığı hastalıkları bölümünün ana bilim dalı başkanı. Özel muayenehanesine götürüyoruz muayene 4 bin oldu yeni. Doktor çok iyi evet ama birde ünv hastanesinde işimiz olursa tüm kapılar açılıyor doktorun adını duyunca. Adımı verin diyor yada beni arayın diyor direk gidip söylüyoruz hemen ilgileniyorlar. Acilde bile. Kardiyoloji doktoru da anabilim dalı başkanı. Kalp ameliyatı olacağı zamanda çok işimize yaramıştı. Allah devlet hastanelerinin yokluğunu göstermesin ama orda da doktor adı yani para dönüyor rahatlık istiyorsan![]()
İnşallah bu doğumun çok güzel geçecekValla herzaman sen iyiysen karşındakiler iyi olmuyor canım. 26 haftalık erken doğumda etrafa gülücükler saçacak değildim. Ama millete bağırıp çağırmadım da kendi derdime düşmüşüm sancımdan açılma gittikçe artıyor. Defalarca ıkınmam geliyor dedim takmadılar inleyip bağırmalarıma sancıma en sonunda ultrasonda bakalım dediler de ayakları çıkmış çocuğun diyip ıkınma demeye başladılar sanki benim elimde ıkınmamak. O geceyi yoğunbakımda geçirdim sabah 2-3 hemşire toplanıp bana bakıp bakıp konuşuyorlardı biri yanıma geldi bebeğinden haberin var mı dedi bilgi vermediler hiç çok merak ediyorum dedim birazdan çıkcan öğrenirsin diyip gitti. Dalga geçer gibi. Telefon yok bilgi yok bebek yaşıyomu durumu ne haber yok üstüne böyle bişey olunca insanın ruh halini düşün. Orda hasta bakıcı vardı onlar gidince yanıma gelip adımı sordu gitti kapının önünde eşimden telefonumu almış yanıma geldi cebimden telefonunu al bebeğini sor kapat dedi sadece 10-15 saniye filan konuştum hemen kapattım sıkıntıya girmesin diye hala o kadına dua ederim.
Yani evet herkes bir olmuyor ama sen iyiysen herzaman herkeste iyi olmuyor
Aynen insan o tavırları çekmemek için gitmek istemiyor. Mecbur kalınca tabi yapacak bişey yok ama imkan varsa tercih edilmiyor. İlk haftalar ünv kontrole gittim tabi stajyer doktor var erken doğum vs hikayemden sonra nasıl ilgilendi anlatamam perinatoloji uzmanıyla görüşüp öğleden sonra arayıp bilgi verdi şu haftada vajinal muayene yapılacak vs diye anlattı hiç öyle ilgili stajyer görmemiştim ünv de. Ama bidaha da aynı doktorla hiç denk gelmedim her ay gittim hep başka doktorlar hiçte onun gibi ilgilenmediler. Aynı doktoru da bulamıyosun yani bikere denk getiriyorsun bidaha yok ara ki bulasınAynen öyle canım dediğin gibi ben de ilk bebeğimi öğrendiğimde birisi kendi doktorunu çok önerdi hala görüşürüm dedi araştırdık özeli bırakmış devlete geçmişti ; bir gideyim deneyeyim dedim benle beraber odaya elli kişi daha girdi eşimi muayeneye almadı azarlar gibi dosyayı yüzüme fırlattı öyle olunca ben ne kadar prof da olsa bu tavırlara katlanamam dedim, evime yakın çok mülayim tatlı bir kadın bulduk Allahtan sayesinde çok güzel bir süreç geçirdim stres yapmadım muayenelerim çok güzel geçti ha belki bu kadınla devlette karşılaşsam böyle olmazdı bilemiyorum ama devlette genel olarak ilgi alaka pek yok hepsi için herkes için geçerli değil ama![]()
Benden de pazartesi günü bahsettiğin şekilde geldi canım doktora gittiğimde ne açılma ne sancı bebiş kanalda değil hiç bir şey yoktuYok kansız sarımsıydı canım. Bikere ağır kaldırmıştım ozaman gelmişti yine aynısı geldi ama durduk yere
Aminnn inşallah canım en azından odada vs yakınlarım olabilecek eşim girebilecek diye düşünüp mutlu oluyorum şimdidenİnşallah bu doğumun çok güzel geçecek![]()
Biz geçen ay anlaşmıştık 4 bine full paket hamile çekimi doğum öncesi , doğumhane, doğum sonrası , bebek çekimi 15 fotoğraf baskı 1 tablo fotoğraf olarak şuan 5.400 oldu dedi kuzumİyi ki belin kopsun dememişbende iste regl ağrısı gibi ağrım var dedigimde inşallah daha çok ağrır demisti
Bende her şeye ücret soruyorum kusura bakma canım yeni ev dizdim ya vs vs derken sürekli bir şeyleri denklestirme peşindeyimne kadar dedi
Yok kız nst me bile yorum yaptı benim bence yeni anne olmasına rağmen formundagolden-snitch doğum yaptı uzaklaştı gruptan
ne deniyordu Uhud savaşında şu cepheleri terk eden okçulara
![]()
İyi olmuş sordum doktora gelmeye devam etsin iyidir dediKızlar az önce benden de geldi o mukus tıkacı gibi dediğiniz akıntı 35+5iz
17 nisanda geldi benim ama o geldikten sonraki günden itibaren kötülesmeye başladım.. önce kol kemiklerim ağrıdı içi boş gibi bir his var, sonra bacaklarıma doğru indi.. vajina girisimdeki açıklık biraz daha arttı bende 4 gözle salı gününü bekliyorum.. bugün ara ara bel ağrıları yokladıcesursavasci nin 4-5 gün önce geldi galiba hala doğurmadı. İnşallah bekler bebiş kanlı değildi dimi
Hakkını yedim bak kızınYok kız nst me bile yorum yaptı benim bence yeni anne olmasına rağmen formunda![]()
Çok iyi sağol canimBiz geçen ay anlaşmıştık 4 bine full paket hamile çekimi doğum öncesi , doğumhane, doğum sonrası , bebek çekimi 15 fotoğraf baskı 1 tablo fotoğraf olarak şuan 5.400 oldu dedi kuzum
Öyle vallahi canımOy maşallah maşallahdünyanın en güzel mutluluğu
![]()
Acı esigi yüksek olup bu grupta tek aci çeken ben miyim ya17 nisanda geldi benim ama o geldikten sonraki günden itibaren kötülesmeye başladım.. önce kol kemiklerim ağrıdı içi boş gibi bir his var, sonra bacaklarıma doğru indi.. vajina girisimdeki açıklık biraz daha arttı bende 4 gözle salı gününü bekliyorum.. bugün ara ara bel ağrıları yokladı
Amiinn amiinnnn canım inşaAllahsen çok şükür iki doğumu da iyi geçirmişsin canım inşallah bu seferki de gönlünce olur. Benim doğumda sıkıntılarım oldu bu anlattıklarım gibi ama tek derdim orda kuveze girmesiydi kuvezde Allah var iyi ilgilendiler. Hiç bi anneyi kapıda ağlatmamaya çalıştılar yenidoğan yoğunbakım hemşirelerinin hepsi empati dersi almış gibiydi onlarında hakkını yemeyeyim. İşte şans nerde ne denk gelirse. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Doktor onun kadar yorum yapmadı valla iyi iyi haftaya gel dedi kızın böyle sancısı çıkmış bayramsonunu görememiş bir miktar tutuştum gibi yarın kirpik taktırmaya gidiyorum güzel anne olayım diyeHakkını yedim bak kızın![]()