• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
O değilde yarın annem geliyor 100 olucam sanırım 🥲 doğuma kadar bende, doğumdan sonrada 1 hafta falan kalır
Ooo annen geliyorsa kesin olursun şimdi kaç oldun 🤦🏻‍♀️ ben anneme 2-3 gün gelip gidiyorum tartıda + çıkıyor eve geçince eski haline dönüyor kilom 😂 bide bu kiloları vermesi var ya

Maşallah sizlere ya okudukça bi yandan içim açılıyor hevesleniyorum bir yandan beni bi korku sarıyor.
Daha hastane çantam hazır degil.
Hala çalışıyorum yarın son günüm inşallah.

Bu hafta sonu herşeyimi halledip bende rahat kafayla doğum beklemek istiyorum.

Herkes herşeyi hazırlamış. Strese girdim sanırım.
Daha isim bile tam net degil bizde.
O sebeple ne çikolata ne kapı süsü bişey yaptıramadık.
Günaydınn canımm şuan yoldayım ve işe gidiyorum son günüm😎♥️ hastane çantam hazır değil ki daha yıkanacak ütülenicek, ismi kesin değil dediğin gibi ne çikolatası ne süsü😅😂 hepsi halledilir noo stressss üzme kendiniii🥹

Günaydınn canımm şuan yoldayım ve işe gidiyorum son günüm😎♥️ hastane çantam hazır değil ki daha yıkanacak ütülenicek, ismi kesin değil dediğin gibi ne çikolatası ne süsü😅😂 hepsi halledilir noo stressss üzme kendiniii🥹
Bende böyle rahattım dünden beri beni strese soktu çevrem 8-9 gün bişey kaldı diye diye. Anca tamamlıyorum artık 😂😂 ne aceleleri var anlamıyorum hazırlıcaz işte 🤣

Emin ol görenler maalesef herkes için demiyorum ama çoğu maşallah demiyor senin adına mutlu olmuyorlar kıskanıyorlar o an evlenemeyen oluyor şuna bak ikinciyi yaptı diyor, evlenen ama çocuğu olmayan yine haset ediyor içten içe sana karşı bir nazar yolluyor maalesef … kimsenin içini niyetini maalesef bilemiyor insan. Nazarı öyle bir yerden alıyorsun ki hiç tahmin bile edemeyeceğin insanlar herşeyini paylaştığın insanlar aslında seni içten içe kıskanabiliyor seni nazar edebiliyor. Rabbim şu süreçte seni de bebeği de nazardan korusun inşallah 🙏🏻 😍🙏🏻 gözü olanın da gözü çıksın 🤣🤣🤣
Evet canım çok haklısın kimin ne niyetle baktığını düşündüğünü bilmiyoruz. Annem de akrabalarımıza yeni söylemiş bayramda gidemedim ya chen niye gelmedi diye sorunca mecburen söyledim artık diyo. Yani bi şekilde doğunca öğreneceklerdi zaten. Hepimizi Allah korusun nazardan kem gözden 🙏🏻
Valla hatırlarmısın denk geldin mi bilmiyorum canım ama geçen haftalarda aynı şey benimde başıma geldi. İlk defa hamile olduğuma dair bi video paylaşmıştım eşim kızım ve ben vardım, kendi halam dahil bi çok kişi yeni öğrendi hamile olduğumu. onun hemen ardından üçümüz de defalarca hastalandık her birimiz başka başkaa Şikayetlerden. Hemen videoya bağlamamıştım sebebini ama sonradan o geldi aklıma ondan olabilir mi diye 🤷🏻‍♀️
Aa evet ailecek uzun bi süre hasta olduğunuzu hatırladım canım demek videodan sonra oldu 😢 gerçekten etkiliyor
Evet canım haklısın ben hiç bilmiyorum biri birşeye yüz lira da dese 500 lira da dese artık hiç bir şeye şaşıramıyorum maalesef :KK43:
Yüz yüze alınca daha uygun fiyatlı oluyor aslında, ledli ayıcıklı toplu kapı süsleri var ya meşhur trendyolda ledsiz haline 400 dedi ledli 200 daha fazlaydı sanki, burada çarşıda baktım organizasyonculara ledli aynısını 350 dedi. Online daha uygun sanıyoruz bazen ama tam tersi de çıkabiliyor. Çikolata da yine burada yüz yüze sipariş verdim onlineda pahalı diye. Gerçi genel olarak fiyat algımızı kaybettik zaten 🥲
Evet bak o da olabilir bebeğin bulunduğu noktayı bulanıklaştırırız 🤣 o değilde daha hastanedeyken bizden bebeğin fotoğrafını isteyenleri napıcaz ?
Ben biliyorum 1 kişiye atsam bütün sülaleme yayılacak. Eşimi uyardım kimseye fotoğraf atmak yok diye tmm bi tek anneme atarım dedi. Oo Ona attın mı zaten yeterli bütün herkese gönderir dedim. Kv ile görüşmüyorum. Farklı şehirlerdeyiz Allah'tan. Ama içimden hiç gelmiyor, bebeğimi görmesini bile kaldırmıyor içim o derece 🙄
Ben de düşünüyorum onu bizde de annem her şeyi saklar da kv tarafı tüm şehre yayar haberleri 🙈 fotoyu da sultinin dediği gibi alakasız kişilere yollarlar kesin ama annene atma da diyemem eşime tabi. Eşlere söylicez uyaracaklar o zaman kimseye atma diye.

Bende böyle rahattım dünden beri beni strese soktu çevrem 8-9 gün bişey kaldı diye diye. Anca tamamlıyorum artık 😂😂 ne aceleleri var anlamıyorum hazırlıcaz işte 🤣
Yaaa evet herkes benden telaşlı😂 çocuğun bir hastane çıkışını yıkamıştım birde kendi geceliğimi en kötü acil bir durumda onları atar çantaya çıkarım diyorum yaniii nedir😂😂😂 neyse artık evdeyim herşeyi hallederim inşalah benim tosuncuk 4 kilo doğmaya niyetli zaten gelesi yok yeri rahat😅

Evet canım çok haklısın kimin ne niyetle baktığını düşündüğünü bilmiyoruz. Annem de akrabalarımıza yeni söylemiş bayramda gidemedim ya chen niye gelmedi diye sorunca mecburen söyledim artık diyo. Yani bi şekilde doğunca öğreneceklerdi zaten. Hepimizi Allah korusun nazardan kem gözden 🙏🏻

Aa evet ailecek uzun bi süre hasta olduğunuzu hatırladım canım demek videodan sonra oldu 😢 gerçekten etkiliyor

Yüz yüze alınca daha uygun fiyatlı oluyor aslında, ledli ayıcıklı toplu kapı süsleri var ya meşhur trendyolda ledsiz haline 400 dedi ledli 200 daha fazlaydı sanki, burada çarşıda baktım organizasyonculara ledli aynısını 350 dedi. Online daha uygun sanıyoruz bazen ama tam tersi de çıkabiliyor. Çikolata da yine burada yüz yüze sipariş verdim onlineda pahalı diye. Gerçi genel olarak fiyat algımızı kaybettik zaten 🥲

Ben de düşünüyorum onu bizde de annem her şeyi saklar da kv tarafı tüm şehre yayar haberleri 🙈 fotoyu da sultinin dediği gibi alakasız kişilere yollarlar kesin ama annene atma da diyemem eşime tabi. Eşlere söylicez uyaracaklar o zaman kimseye atma diye.
Ben dün eşimi uyardım bak ben anneme söylerim sen de kendi annene söyle atmayalım dedim , ben annemi elli kere de uyarsam annem atar ona engel olamayız herşeyi çekip atıyor kadın dedi maalesef yapacak bir şey yok söylesek de boş ,
Evet canım kesinlikle fiyat algımızı kaybettik eskiden 100 liranın kıymeti vardı artık hiç kıymeti yok bir yemek parası bile değil:(

Yaaa evet herkes benden telaşlı😂 çocuğun bir hastane çıkışını yıkamıştım birde kendi geceliğimi en kötü acil bir durumda onları atar çantaya çıkarım diyorum yaniii nedir😂😂😂 neyse artık evdeyim herşeyi hallederim inşalah benim tosuncuk 4 kilo doğmaya niyetli zaten gelesi yok yeri rahat😅
Ben de kendi geceliğimi ütüledim koydum, dün arkadaşıma göstereyim dedim ütüden eser kalmamış 🤣🤣🤣 erken yapmakta da zarar oluyor hafta sonu tekrar ütüleyeyim 🤣

96 :cry: tam 10 kilo almış buluyorum. Tokken 98 im :KK43: tokkende 100 olmak istemiyorum beenn 🥺😭
Tokken 100 açken 98 okka geliyorum 🤦🏻‍♀️ bacaklarım bu kiloyu kaldırmıyor artık çok ağrıyor 🥺
aynen bide normal düşünüyosun dimi en iyi ihtimalle 1-2 haftası var. Yaparız yaaa nolcak 🤣🤣🤣 bizdeki bu rahatlıkta Allah versin yani 😂😂

Bende 20 de dahil sanıyordum koça elimde boga var koç tatmak istemiştim 😅😅 he kız baktım bugün kontrolü var emin ol gün almasak bizde öyle olurduk 🤣🤣🤣🤣
Hadi bakalım koç için bugün son şansın doğurdun doğurdun , doğurmadın artık elinde iki tane büyük baş boğa olacak 🤣🤣🤣 zor doyurursun kız sen ikisini 🤣

Tokken 100 açken 98 okka geliyorum 🤦🏻‍♀️ bacaklarım bu kiloyu kaldırmıyor artık çok ağrıyor 🥺

aynen bide normal düşünüyosun dimi en iyi ihtimalle 1-2 haftası var. Yaparız yaaa nolcak 🤣🤣🤣 bizdeki bu rahatlıkta Allah versin yani 😂😂
Benim bacaklarım da beni taşımıyor ağrıyor ya :( hayatımızda hiç bu kiloları görmedik ki vücut şok oldu 🥴

Back