- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.918
- 78
Yok canım tek kapı süsü tos_pembe instagramıİkisini mi 450ye yaptirdin, nerde yaptirdin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım tek kapı süsü tos_pembe instagramıİkisini mi 450ye yaptirdin, nerde yaptirdin?
Ooo annen geliyorsa kesin olursun şimdi kaç oldunO değilde yarın annem geliyor 100 olucam sanırımdoğuma kadar bende, doğumdan sonrada 1 hafta falan kalır
Günaydınn canımm şuan yoldayım ve işe gidiyorum son günümMaşallah sizlere ya okudukça bi yandan içim açılıyor hevesleniyorum bir yandan beni bi korku sarıyor.
Daha hastane çantam hazır degil.
Hala çalışıyorum yarın son günüm inşallah.
Bu hafta sonu herşeyimi halledip bende rahat kafayla doğum beklemek istiyorum.
Herkes herşeyi hazırlamış. Strese girdim sanırım.
Daha isim bile tam net degil bizde.
O sebeple ne çikolata ne kapı süsü bişey yaptıramadık.
Bende böyle rahattım dünden beri beni strese soktu çevrem 8-9 gün bişey kaldı diye diye. Anca tamamlıyorum artıkGünaydınn canımm şuan yoldayım ve işe gidiyorum son günümhastane çantam hazır değil ki daha yıkanacak ütülenicek, ismi kesin değil dediğin gibi ne çikolatası ne süsü
hepsi halledilir noo stressss üzme kendiniii
![]()
YaaBenim doğuma 4 gün kaldı Allah nasip ederse daha yeni sipariş verdimhalledilir herşey hiç stres yapma
![]()
Evet heyecan yok ama sanırım zihin farkında değilYaa4 gün ne kadar az değil miiiiii
96Ooo annen geliyorsa kesin olursun şimdi kaç oldunben anneme 2-3 gün gelip gidiyorum tartıda + çıkıyor eve geçince eski haline dönüyor kilom
bide bu kiloları vermesi var ya
Evet canım çok haklısın kimin ne niyetle baktığını düşündüğünü bilmiyoruz. Annem de akrabalarımıza yeni söylemiş bayramda gidemedim ya chen niye gelmedi diye sorunca mecburen söyledim artık diyo. Yani bi şekilde doğunca öğreneceklerdi zaten. Hepimizi Allah korusun nazardan kem gözdenEmin ol görenler maalesef herkes için demiyorum ama çoğu maşallah demiyor senin adına mutlu olmuyorlar kıskanıyorlar o an evlenemeyen oluyor şuna bak ikinciyi yaptı diyor, evlenen ama çocuğu olmayan yine haset ediyor içten içe sana karşı bir nazar yolluyor maalesef … kimsenin içini niyetini maalesef bilemiyor insan. Nazarı öyle bir yerden alıyorsun ki hiç tahmin bile edemeyeceğin insanlar herşeyini paylaştığın insanlar aslında seni içten içe kıskanabiliyor seni nazar edebiliyor. Rabbim şu süreçte seni de bebeği de nazardan korusun inşallah![]()
gözü olanın da gözü çıksın
![]()
Aa evet ailecek uzun bi süre hasta olduğunuzu hatırladım canım demek videodan sonra olduValla hatırlarmısın denk geldin mi bilmiyorum canım ama geçen haftalarda aynı şey benimde başıma geldi. İlk defa hamile olduğuma dair bi video paylaşmıştım eşim kızım ve ben vardım, kendi halam dahil bi çok kişi yeni öğrendi hamile olduğumu. onun hemen ardından üçümüz de defalarca hastalandık her birimiz başka başkaa Şikayetlerden. Hemen videoya bağlamamıştım sebebini ama sonradan o geldi aklıma ondan olabilir mi diye![]()
Yüz yüze alınca daha uygun fiyatlı oluyor aslında, ledli ayıcıklı toplu kapı süsleri var ya meşhur trendyolda ledsiz haline 400 dedi ledli 200 daha fazlaydı sanki, burada çarşıda baktım organizasyonculara ledli aynısını 350 dedi. Online daha uygun sanıyoruz bazen ama tam tersi de çıkabiliyor. Çikolata da yine burada yüz yüze sipariş verdim onlineda pahalı diye. Gerçi genel olarak fiyat algımızı kaybettik zatenEvet canım haklısın ben hiç bilmiyorum biri birşeye yüz lira da dese 500 lira da dese artık hiç bir şeye şaşıramıyorum maalesef![]()
Ben de düşünüyorum onu bizde de annem her şeyi saklar da kv tarafı tüm şehre yayar haberleriEvet bak o da olabilir bebeğin bulunduğu noktayı bulanıklaştırırızo değilde daha hastanedeyken bizden bebeğin fotoğrafını isteyenleri napıcaz ?
Ben biliyorum 1 kişiye atsam bütün sülaleme yayılacak. Eşimi uyardım kimseye fotoğraf atmak yok diye tmm bi tek anneme atarım dedi. Oo Ona attın mı zaten yeterli bütün herkese gönderir dedim. Kv ile görüşmüyorum. Farklı şehirlerdeyiz Allah'tan. Ama içimden hiç gelmiyor, bebeğimi görmesini bile kaldırmıyor içim o derece![]()
Yaaa evet herkes benden telaşlıBende böyle rahattım dünden beri beni strese soktu çevrem 8-9 gün bişey kaldı diye diye. Anca tamamlıyorum artıkne aceleleri var anlamıyorum hazırlıcaz işte
![]()
20 nisanda dogursam koç olmaz mıBugün doğuran son Koç Burcu olacak, bugünden sonra hepimiz boğa burcu anneleriyiz![]()
Ben dün eşimi uyardım bak ben anneme söylerim sen de kendi annene söyle atmayalım dedim , ben annemi elli kere de uyarsam annem atar ona engel olamayız herşeyi çekip atıyor kadın dedi maalesef yapacak bir şey yok söylesek de boş ,Evet canım çok haklısın kimin ne niyetle baktığını düşündüğünü bilmiyoruz. Annem de akrabalarımıza yeni söylemiş bayramda gidemedim ya chen niye gelmedi diye sorunca mecburen söyledim artık diyo. Yani bi şekilde doğunca öğreneceklerdi zaten. Hepimizi Allah korusun nazardan kem gözden
Aa evet ailecek uzun bi süre hasta olduğunuzu hatırladım canım demek videodan sonra oldugerçekten etkiliyor
Yüz yüze alınca daha uygun fiyatlı oluyor aslında, ledli ayıcıklı toplu kapı süsleri var ya meşhur trendyolda ledsiz haline 400 dedi ledli 200 daha fazlaydı sanki, burada çarşıda baktım organizasyonculara ledli aynısını 350 dedi. Online daha uygun sanıyoruz bazen ama tam tersi de çıkabiliyor. Çikolata da yine burada yüz yüze sipariş verdim onlineda pahalı diye. Gerçi genel olarak fiyat algımızı kaybettik zaten
Ben de düşünüyorum onu bizde de annem her şeyi saklar da kv tarafı tüm şehre yayar haberlerifotoyu da sultinin dediği gibi alakasız kişilere yollarlar kesin ama annene atma da diyemem eşime tabi. Eşlere söylicez uyaracaklar o zaman kimseye atma diye.
Ben de kendi geceliğimi ütüledim koydum, dün arkadaşıma göstereyim dedim ütüden eser kalmamışYaaa evet herkes benden telaşlıçocuğun bir hastane çıkışını yıkamıştım birde kendi geceliğimi en kötü acil bir durumda onları atar çantaya çıkarım diyorum yaniii nedir
neyse artık evdeyim herşeyi hallederim inşalah benim tosuncuk 4 kilo doğmaya niyetli zaten gelesi yok yeri rahat
![]()
Yok canım 20 Nisan direk boğa diye geçiyormuş20 nisanda dogursam koç olmaz mıkarma mı olur
Bende 20 de dahil sanıyordum koça elimde boga var koç tatmak istemiştimYok canım 20 Nisan direk boğa diye geçiyormuş
Kız Özlem hala doğuramadı kız![]()
Son günüm değil galiba memlekete eşimle gitmeye karar verdik son güne kadar devamBugün sonunda benim de son günüm artık izne ayrılıcam çarşambadan itibarensabahları uyanmadan akşama kadar uyumayı düşünüyorum
![]()
Tokken 100 açken 98 okka geliyorum96tam 10 kilo almış buluyorum. Tokken 98 im
tokkende 100 olmak istemiyorum beenn
![]()
aynen bide normal düşünüyosun dimi en iyi ihtimalle 1-2 haftası var. Yaparız yaaa nolcakYaaa evet herkes benden telaşlıçocuğun bir hastane çıkışını yıkamıştım birde kendi geceliğimi en kötü acil bir durumda onları atar çantaya çıkarım diyorum yaniii nedir
neyse artık evdeyim herşeyi hallederim inşalah benim tosuncuk 4 kilo doğmaya niyetli zaten gelesi yok yeri rahat
![]()
Hadi bakalım koç için bugün son şansın doğurdun doğurdun , doğurmadın artık elinde iki tane büyük baş boğa olacakBende 20 de dahil sanıyordum koça elimde boga var koç tatmak istemiştimhe kız baktım bugün kontrolü var emin ol gün almasak bizde öyle olurduk
![]()
Benim bacaklarım da beni taşımıyor ağrıyor yaTokken 100 açken 98 okka geliyorumbacaklarım bu kiloyu kaldırmıyor artık çok ağrıyor
aynen bide normal düşünüyosun dimi en iyi ihtimalle 1-2 haftası var. Yaparız yaaa nolcakbizdeki bu rahatlıkta Allah versin yani
![]()