2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Vajinal doğum yapan kızlar ilk 2-3 gün karnınız ağrımış muydı? Ay feci kan kokuyorum duş alsam da. Karnım da arada regl krampları gibi ağrıyır

• Beğen
Reactions: The
ayy sorma bugün artık son nokta şey oldu eşim kimliği çıkartmaya gitti tcsinin başı ikimizinkine de brnzemiyor ki ben benzediğini bile bilmiyordum aileninkine skdlaşal koşa koşa kendi kimliğini aldı geldi benziyor mu diye baktırmaya çıldırdım akdmalqlskdkdlwll Kendimin aynısını dogurmusum allahtan aynı babası falan diyemiyor😂 bu sefer de uyuyuşuna diyor aynı ben gibi diye😂😂 ben beneğin altını değiltirirken morali bozuluyor cok garip bi durum icerisindeyiz
Ay sen doğum yaptın mıııııı😍😍😍😍 hayırlı olsun kıııız

İlk dogumumds hep zeytınyagı surmustum evet. Bunda da ıkı şişe bio oıl surmustum sonlara dogrıds kantoron vazelin Allah ne verdiyse hep nemleneırdım benım cildim pis ona karar verdim
Ben bu hamileliğimde hindistancevizi yagı vazelin bitirdim. 2. H.cevizi kavanozuna geçtim. Kantaron da ara sıra sürüyorum. İlkinde karnım yayılmıştı çatlamadı hiç. Sadece son hafta bacagıma sürmedim üşendim. O günler bacağımda çatlama oldu. Ama kızımda sivrildi gerildi. Bi de doğmak bilmedi kesin çatlıcam. Göbek cevrem aşırı kaşınıyor ve yara yapıyorum kaşıdıkça. :KK43:

Vajinal doğum yapan kızlar ilk 2-3 gün karnınız ağrımış muydı? Ay feci kan kokuyorum duş alsam da. Karnım da arada regl krampları gibi ağrıyır
Çok normal canım. Kasılmalar bende 3 gün devam etti. Rahim kendini toparliyor demişti ebe. Dayanamayacak gibi olursan parol iç

Bugünde bisey yok az bi ağrı falan olsa bari umutlancam ama yok neyi bekliyor bu bebişler ben anlamadım içerde rahatlar heralde 😂
Benim bugün belim çok ağrıdı dedim tamam böyle böyle gelcek kız yok gelmiyo rahmim çok ağrıyor 2-3 gündür bugün belime bıçak saplanır gibi ağrılar girdi tık yok açılma olıyor diye dusunuyorum ama nişan kasılma hiç bişi yok suni alıcam gibi görünüyor yoruldum be 😀

vaktinde gelsin diyin😂 sakın henim gibi gidip suni almayın:KK43:
Maalesef doktorum onu diyor bana pazartesi kontrol edicek rahim ağzı ıncelmıs mı açılma artmışmı diye ona göre perşembe günü suniyle doğumu başlatıcam dedi çok korkuyorum suniden sancılarım gelsin diye çok çabalıyorum ama yok bana mısın demıyor

Kaçta doğuma girdin benimde baya kilom var 😂
Canım en son neredeyse doğumdan 1 ay önce 110dum doğumdan 1hafta sonra ful ödemliyken 104 çıktım şuan kaç olduğumu bilmiyorum evimde tartı yok 🤣

ayyy çarşamba günü saat 22de yaptım kızz.Seni yakalamısken sorayım, doğumdan sonra ağrın cok oldu mu? Benim karnım cok ağrıyor bazen
Normal canım doğum sancısına da benziyor o ağrı bende ne oluyo olmuştum

Ben bu hamileliğimde hindistancevizi yagı vazelin bitirdim. 2. H.cevizi kavanozuna geçtim. Kantaron da ara sıra sürüyorum. İlkinde karnım yayılmıştı çatlamadı hiç. Sadece son hafta bacagıma sürmedim üşendim. O günler bacağımda çatlama oldu. Ama kızımda sivrildi gerildi. Bi de doğmak bilmedi kesin çatlıcam. Göbek cevrem aşırı kaşınıyor ve yara yapıyorum kaşıdıkça. :KK43:
Hindistan cevizi yagı da denedim bence yapıyla alakalı ve genetik bazısı hıc bısı kullanmıyor sıfır çatlak. Sizin ne guzel yokmus bence olsa bile çok olmaz ama kaşıma sakın

Gözün aydın canım. Maşallah 🥰 darısı geride kalanlara 🥹 bana 🤭
amin inşallah canım🙏teşekkküt ederi

Allah sana sabr versin cocuk senin kokunu almalı bu yardım diğilki resmen senden alıyor israrca.Bende kp dün sinirden elim ayağım titriyordu bu isim konusunu hala kapatamadı yordu bizi..sanki onun çocuğu gibi yok söyle edicem böyle edicem sanki biz yokuz gibi boş boş konuşuyor en sonda dedim bu gidişle donücem memlekete belki korkar diye.
ay ne yorucu insanlarla dolu hayatımız...aslında her şeyi olduğumuz gibi kabullenseler mesele olmayacak. Millet neler yapıyo bizimkiler hala kurtulamadı cahilliklerinden🙄
Kuzum doymuyor olabilir mi? Bu sorudan da ciddi anlamda nefret ederim ama ilk günlerdeki ağlamalar genelde yüksek ihtimalle açlıktan oluyor. Bir iki güne sütun iyice cogalacaktir, o zaman bebeğinin rahatlayacagini düşünüyorum ben
Ayy the dün mama verdik ona rağmen ağladı. Bugün hiç mama vermedim ama iyi uyudu maşallah🧿🧿
Benimki de ilk hafta gece hiç uyumadı, gündüz uykularını azalttım hele de akşama doğru uykularını çok kısa tuttum sağolsun şimdi biraz daha iyi 12-6 arası uyuyabiliyorum. Bazı geceler o da huysuzluk ediyor memeden ayırdığım anda ağlıyor ben de o günlerde yatağa yatırıp göğsümü o şekil veriyorum, uyuduğu anda çekiyorum göğsümü ya yanında yatıyorum ya da bir kıyafetimi bırakıyorum. Seni istemesi memede kalmak istemesi çok normal daha yeni doğdular tek bildikleri şey emme ☺️
gercekten öyle🥺 kız peki göğüslerin ne durumda benim çok yara oldu
canım ilk bir haftamız acaipti o kadar ağladı ki tekrar hastaneye gittik çok zor :KK43: aç olabilir meme yetmeyebilir diğer nedeni de adapte olma çabası çok normal korkma zamanla düzelecek 🙏
inşallah düzelir tamamen ya cok yorucu ve kolik olacak diye korkuyorum

Çok normal canım. Kasılmalar bende 3 gün devam etti. Rahim kendini toparliyor demişti ebe. Dayanamayacak gibi olursan parol iç
birsürü ilaç yazmışlar, demirim falan cok düsükmüs hangi birini iççem bilmiyotum
Maalesef doktorum onu diyor bana pazartesi kontrol edicek rahim ağzı ıncelmıs mı açılma artmışmı diye ona göre perşembe günü suniyle doğumu başlatıcam dedi çok korkuyorum suniden sancılarım gelsin diye çok çabalıyorum ama yok bana mısın demıyor
peki doğumu başlattığında ne kadarlık oluyosunuz?

Normal canım doğum sancısına da benziyor o ağrı bende ne oluyo olmuştum
[/QUOTE]
evet evet etrafımdakiler bu kadar ağrımaması gerek, içinde bebek mi.unuttular diyor da🙄

Oksizinc kullandınız mı benim hiç pişik olmadı oğlum sadece onu sürüyorum ve bir kere sürünce çok uzun zaman ihtiyaç olmuyo çabucak geçiriyor
Yok kullanmadım şimdi doktor 2 tane krem yazmış onu kullanıyorum İn şa Allah geçer..bizde bezden oldu eminim

X