2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kızlar sezaryen ağrılarınız ne kadar sürede hafifledi. Bizim bir hfta geçti ana özellikle tek yanlı çok agri be yanma oluyor. Birde şu geçirmez banttan sonra doktorum batikonla pansuman fln demedi yapmak gerekiyor mu siz nasıl yptiniz?
Bana sadece sabunla dedi bi de gaz bezi koyuyorum çamaşırıma değmesin diye

Kızlar dogum olalı 6 gun oldu göbegım de 6 aylık maşallah halbuki 70le gırmıs tim doguma su an 62yım nıye böyle oldu lohusalık mı nedir aşırı takıyorum 😪😪 Bı de yumusak tam Bı anne gobegım mubarek 😔 nasıl olcak bana bişi deyin 😪
Cnm korse takmalısın sımsıkı hiç çıkarma

Kızlar bebeklere gaz damlası ne zaman başlanıyor bize sağlık ocagida doktorda bişey demedi bide kan damlası veriyorlardı sanki oğlumdan aklımda öyle kalmış.. kendinize kan hapı hariç takviye kullaniyor musunuz benim bütün kemiklerim ağrıyor hele ayakta çocuğu pis pislerken sirtim kopuyor sanki çok düştü vücudum
Ben hamilelikte kullandığım osteocare ve imom ve demire devam ediyorum. Süt için de b12 solgar, bestlak.

Bnde temiz ve kuru tutmaya çalışıyorum verdiği merhemi sürüyorum sadece madecasa diye. Su denebilir yalnızca lif kese sürme üstüne demişti.
Bana kontrole gidince hafif kızarık bu sabunlamıyor musun diye sordu. Dedi ki lifleme ama hafif sabun sür.

Sağol canım.Fışkırık olarakta bir kaç defa olmuş bizde mesela ama sanki çokmu fazla geliyor mama anlamadım..ama şimdi az verdim yine çıkarttı gerilerek geri çıkıyor..İn şa Allah doktor bize kötü bir şey söylemez
Kusma sorununuz ne durumda bizde de oluyor da. Birde mama ne kullanıyorsunuz bizde mamaya destekliyoruz

Bana kontrole gidince hafif kızarık bu sabunlamıyor musun diye sordu. Dedi ki lifleme ama hafif sabun sür.
Ya bnim hstden çıkmadan pansuman yapılıp su geçirmez bant yapıştırıldı. İki gün sonra kontrole gdince o açıldı ultrasonla bakıldı o kadar. Yakında kontrol de yok 40 kontrolü var sadece

Kızlar sezaryen ağrılarınız ne kadar sürede hafifledi. Bizim bir hfta geçti ana özellikle tek yanlı çok agri be yanma oluyor. Birde şu geçirmez banttan sonra doktorum batikonla pansuman fln demedi yapmak gerekiyor mu siz nasıl yptiniz?
Su geçirmezi 5.gun çıkardı, hiçbişy surme dedi, yıkanıncada ıyıce kurulan dedi. Bnım agrım falan yok şukur, olmadı. Bünye meselesi bnce.

Kusma sorununuz ne durumda bizde de oluyor da. Birde mama ne kullanıyorsunuz bizde mamaya destekliyoruz
Ultrasonla bakıldı midesine sorun yokmuş şükür reflü dedi doktor ilaç yazdı şimdi azalmış kusması..Hipp organic bizde bir tek mama anne sütü yok derecede

Canım ben ilk hafta baya mama takviyesi verdim belki onun etkisiyle kilo alışı hızlandı şuan sadece emziriyorum her ağladığında emziriyorum gak meme guk meme tabiri caizse çok emiyor saatlerce memede kalıyor
Canım ben de aynı durumdayım mamayı artık kestim dün 1 kere verdim sadece çünkü memeden ayrılmıyor göğsüm acıdı doymadı mı acaba dedim verdim ama vermeme rağmen yine meme istedi. Yapışık ikiz gibi geziyoruz memede devamlı uykusunu bile meme kokusuyla yapıyor. Mememi kapatınca gözünü açıyor. Çok zorlanıyorum emzik tutmuyor öğürüyor yeni emziği de kabul etmedi. 2 haftada 1 kilo aldı çok mu almış sence çok memede kalıyor o yüzden hızlı kilo alıyor ağırlaştı iyice obez olur mu ne yapmam lazım memede çok kalması iyi bir şey mi

Banti 1 hafta olunca doktorum çıkardı sonrada o şekilde kaldı canım, ben özellikle sordum krem bakım vs ne yapmam lazım diye doktorum da artık bir şey yapmaya gerek yok dedi istediğin gibi banyo vs yapabilirsin dedi hiçbir şey sürmedim. Benim 10. gün hafiflemeye başladı. 7. gün kontrole giderken bile 2 büklüm gittim hastaneye hatta insanlar nasıl 3 günde ağrı hafifliyor dediklerine inanamamıştım. Ben çok ağrı çektim. Bu arada benim de tek taraflı yanma ve ağrı vardı sol tarafımda sonra dikişin bittiği yerde iltihap oluştu o da patlatınca rahatladı ama hemen doktoruma sordum doktor önemli değil tüm dikiş komple iltihaplanınca endişeleniriz dedi. Zaten orası da iyileşti şu an

X