2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Benim sütüm bebeme yetmiyor mu kafası çok farklıymış balım yaşayınca anladım 😬 lohusa ağlaması gerçekmiş bu günüme bin şükür iyi ki böyle oldu benim istediğim gibi 🙏 eşim doğuma girdikten sonra değişti ve şuan paranın hiç önemi yokmuş iyiki yanındaydım diyor bende o olmasa yapamazdm
Canım eşinin yaklaşımı nasıl?
Bebek doğunca nasıl değişti değil mi, pamuk gibi olmuştur

Kızlar benim kralicelik bitti 🥲 anacum gitti 🤯 gerci pazartesi kv gelecek ama anamin yeri dolmaz 😂😂 1. Ay aşısı birsey yapmadi bizde cok sukur darısı 2. Aya 🤲🏼 pazartesi de kalça için doktora gideceğiz sağ salim onuda atlatalım Allahın izniyle ❤️ doğum yapmış kızçeler Allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤️

Kızlar sizlere bir sorum olacaktı ; sezeryan olacağım büyük ihtimalle son haftamdayım, odayı süsletsem ameliyattan sonra foto çekinebilirim değil mi? Boşa gitmez yani. Sanki ameliyattan sonra kötü olacakmış gibime geliyor kalkamıcam felan
kızlar bebeğimin göbek bağı 6. gününde yani 1 hafta önce düşmüştü, o günden bugüne hiç kanama iltihaplanma v.s. olmadı ama bugün kanadığını farkettim nedendir sizce böyle bir durum yaşayan var mı
Canım bizimde kanama yapıyor, doktor normal dedi

Bide kv ile kavga etmeme ramak kaldı. Çocuğu emziriyorum bitince kucağımdan alıp gidiyor gaz cıkarmak icin, sanki ına kaldı. Tamam yap da her seferinde de noluyor yani. Altını kendi değiştirmek istiyor sürekli, hatta az önce reamen elimden çekti aldı. Belli ediyorum sinirimi ama yokkk. Bebek aülıyor şimdi de sen dinlen bahanesiyle aldı gitti. Sanki benim cocugum onda duracak. Hayır o benim kokumu alınca susar sen ver diyorum yook.
Canım bak aynısı yaşadım buraya yazdım, delirmek üzereydim resmen, aynılarını yapıyordu, tepkimi eşime belli ettim yeter artık diye resmen depresyona girmeme neden oldu bu durum lütfen tepkini belli et

• Beğen
Reactions: The
Babası kılıklı işte benim ki eşimde sarışın ben kumralım huyu bile babası kılıklı 2saattir uyumuyo kendine baktırıyo uykuyu ciddi anlamda doğduğundan beri sevmiyo Buda babasının huyu oda hiç sevmez uyumayı 🤣🤣 bi arkadaşım üzülme kulakları sana benziyo dedi djsksjksjshshkd
Hahahaha o nasıl bir motive etme şekli ya 😂😂 benim kızda aynı babasi kv sanki oğlumu tekrar dogurmussun diyor 😂😂

Kızlar bebeklere gaz damlası ne zaman başlanıyor bize sağlık ocagida doktorda bişey demedi bide kan damlası veriyorlardı sanki oğlumdan aklımda öyle kalmış.. kendinize kan hapı hariç takviye kullaniyor musunuz benim bütün kemiklerim ağrıyor hele ayakta çocuğu pis pislerken sirtim kopuyor sanki çok düştü vücudum

Kızlar bebeklere gaz damlası ne zaman başlanıyor bize sağlık ocagida doktorda bişey demedi bide kan damlası veriyorlardı sanki oğlumdan aklımda öyle kalmış.. kendinize kan hapı hariç takviye kullaniyor musunuz benim bütün kemiklerim ağrıyor hele ayakta çocuğu pis pislerken sirtim kopuyor sanki çok düştü vücudum
Balık yaği kan ilacı ve vitamin d gerçi vitamin d unutuyorum kullanmaya kemiklerim ağrıyor

Cnm bnımde her yerım agrıyor, aslında gynoferon u yutmam grek ama gcen 1 gun yutayım dedim, öldüm kabızlıktan 😒 asla yutmam, hiçbı hap kullanmıyorum ben

IMG_20240329_202523.jpg

Kızlar bebeğin değerleri böyle çıktı hastaneye götüreyim mi.hemen yarını mı bekleyeyim poliklinik doktorumuz gitti

Sarılığı biraz artmış sanırım canım. Ben yarını beklerdim sanırım ama crp için mi endişe ediyorsun sen
Sabah sağlık ocağına gittik balım hemşire çok güzel rengi birşeyi yok dedi gerçekten iyiydi eve dönünce kısa kısa emdi bende açık havadan olduğunu düşünüp çok uyandirmadim akşamda kontrolü vardı doktora söyleyince emmeyi birden biraktiysa enfeksiyon olabilir dedi sararmış rengi dedi 4 saatte bu kadar fark edeceğini hiç düşünmemiştim korkuyorum şuan uyandırıp emziriyorum falan ama crp yüksek gibi

Canım eşinin yaklaşımı nasıl?
Bebek doğunca nasıl değişti değil mi, pamuk gibi olmuştur
Aslan oğlum pamuk oğlum diyorda ilk kontrolde sarılık olabilir enfeksiyon olabilir deyince doktor baya gerildi benide gerdi şuan nazar var bak nazar oluyor anlatma dedikçe soranlara bebe anlatıyor çok mutlu

Gaz damlası başlamadım doktor yazdı ama şuan için gerek görmedim, rezene kimyon çayı yapıyorum hergünn kendime, süte de geçiyordur, kan damlasını şimdi değil daha sonraki aylarda veriyorlardı, ben hiç bir takviye kullanmıyorum şuan, daha doğrusu hap olarak kullanmıyorum, kara dut, dut özü, çörekotu yağı aklıma geldikçe bir tatlı kaşığı alıyorum, ilginç bir şekilde doğumdan sonra değerlerim düzeldi benim 😂
Banada doktor 1 fıs dedi ama damla olarak vermek daha kolay çocuğa bende 1 damla veriyordum sana doktormu 3 damla dedi
Canım damla veriyorsan 3 damla, doktor söyledi bana

Gaz damlası başlamadım doktor yazdı ama şuan için gerek görmedim, rezene kimyon çayı yapıyorum hergünn kendime, süte de geçiyordur, kan damlasını şimdi değil daha sonraki aylarda veriyorlardı, ben hiç bir takviye kullanmıyorum şuan, daha doğrusu hap olarak kullanmıyorum, kara dut, dut özü, çörekotu yağı aklıma geldikçe bir tatlı kaşığı alıyorum, ilginç bir şekilde doğumdan sonra değerlerim düzeldi benim 😂

Canım damla veriyorsan 3 damla, doktor söyledi bana
Yaa o zaman bende 3 damla vereyim

Sabah sağlık ocağına gittik balım hemşire çok güzel rengi birşeyi yok dedi gerçekten iyiydi eve dönünce kısa kısa emdi bende açık havadan olduğunu düşünüp çok uyandirmadim akşamda kontrolü vardı doktora söyleyince emmeyi birden biraktiysa enfeksiyon olabilir dedi sararmış rengi dedi 4 saatte bu kadar fark edeceğini hiç düşünmemiştim korkuyorum şuan uyandırıp emziriyorum falan ama crp yüksek gibi
Bence birden böyle yükselmez hiç sanmıyorum kuzum. Renginde belli etmedi demek ki yani 4 saatte değer 13lere çıkmaz ki. İçin rahat edecekse bir götür ama acilde ne kadar ilgilenirler bilemiyorum 😐

X