2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kızlar ben böyle anahtarlık sipariş ettim mevlit için🥰kolonyada düşünüyordum malum benim burda kimsem yok mevlit işini bıraktım kv o da diyor fazla kişi olmucak bende kolonya sipariş etmedim fazla masrafa gerek yok

Eklentiler

• IMG20240312114940.jpg
    IMG20240312114940.jpg
    123,2 KB · Görüntüleme: 58
Benim bugün belim çok ağrıdı dedim tamam böyle böyle gelcek kız yok gelmiyo rahmim çok ağrıyor 2-3 gündür bugün belime bıçak saplanır gibi ağrılar girdi tık yok açılma olıyor diye dusunuyorum ama nişan kasılma hiç bişi yok suni alıcam gibi görünüyor yoruldum be 😀
Bakalım hiç beklemediğimiz bianda sancı gelebilir belli olmaz vakti saati var demekki

Maalesef doktorum onu diyor bana pazartesi kontrol edicek rahim ağzı ıncelmıs mı açılma artmışmı diye ona göre perşembe günü suniyle doğumu başlatıcam dedi çok korkuyorum suniden sancılarım gelsin diye çok çabalıyorum ama yok bana mısın demıyor
Perşembe kaç hafta oluyorsun

Kızlar bebeğim bugün minicik bir eşy sarı kustu. Dün de öyle minicik bir şey kustu sonra olmadı buhün sabaha kadar. Bide alyını değiştirirken beyaz akıntısı olduğunu fark ettim, ne olabilir ki öyle

Kızlar d vitamini damlası ve gaz damlası kullanan var mı ? Faydası veya zararı nedir sizce ? Benim bebeğim gazlı bi bebek ama çıkarabiliyor da gazını, yine de bazen sancıyla uyanıyor gaz damlası işe yarar mı acaba

Günaydın kızlaar. Adaya veda sırası bizde gibi görünüyor 🥰 muayeneye gelmeden sabah 10.00da nişanım geldi. Şimdi nst çekiliyor. Ağrılar çok farklı. Ön taraftaki baskı çok dayanılmaz. Dünden beri popumun üstüne oturamıyorum. Pilates topunda bile otursam rahatsızlık hissi vardı . Sanki tuvaletim geldi de tutuyor gibi. Gece boyunca sancı gibi değil de vajinamın orda bebeğin kafasını ittirmesi ile ağrı oluştu. Hiç uyuyamadım yatakta dönerken belim çok ağrıdı. Bacaklarım da öyle. Kabus gibiydi. Bana dua edin lütfen 🥹 bi de boğaz enfeksiyonu geçiriyorum bir türlü iyileşemedim. Domuz gribi gibi. Tam da antibiyotik isteyecektim doktordan

Günaydın kızlaar. Adaya veda sırası bizde gibi görünüyor 🥰 muayeneye gelmeden sabah 10.00da nişanım geldi. Şimdi nst çekiliyor. Ağrılar çok farklı. Ön taraftaki baskı çok dayanılmaz. Dünden beri popumun üstüne oturamıyorum. Pilates topunda bile otursam rahatsızlık hissi vardı . Sanki tuvaletim geldi de tutuyor gibi. Gece boyunca sancı gibi değil de vajinamın orda bebeğin kafasını ittirmesi ile ağrı oluştu. Hiç uyuyamadım yatakta dönerken belim çok ağrıdı. Bacaklarım da öyle. Kabus gibiydi. Bana dua edin lütfen 🥹 bi de boğaz enfeksiyonu geçiriyorum bir türlü iyileşemedim. Domuz gribi gibi. Tam da antibiyotik isteyecektim doktordan
Ayy hadi hayırlısı olsun hakkınızda haberdar et bizi

Kızlar d vitamini damlası ve gaz damlası kullanan var mı ? Faydası veya zararı nedir sizce ? Benim bebeğim gazlı bi bebek ama çıkarabiliyor da gazını, yine de bazen sancıyla uyanıyor gaz damlası işe yarar mı acaba
D vit kullanıyorum sadece, d vit günümüzde biz yetişkinler de bile yeterli düzeyde değil, bebeklerde kemik gelişimi için gerekli bşr vitamin
Gaz damlası 3 bebeğime de kullanmadım, gazlarını rahat çıkarabiliuorlar çok şükür o yüzden kullanmaya gerek görmedim, sayfada prıbiyotikten bahsetti kızlar, gerek görsem onu kullanırdım
Hadi hayırlısı kolaylıkla sağlıkla gelsin 🤲

The The canım senin dikişlerin, ağrıların ne alemde
şoktayım ama galiba benim dikişlerim yeniden açılmaya başladı çıldırmak üzereyim
Ben nerdeyse iyileştim kuzum. Acımıyor artık antibiyotikten sonra. Ya çok üzüldüm yeniden mi acımaya başladı 😔

Hadi bir avazda inşallah canım 🥰

Kızlar sezaryen ağrılarınız ne kadar sürede hafifledi. Bizim bir hfta geçti ana özellikle tek yanlı çok agri be yanma oluyor. Birde şu geçirmez banttan sonra doktorum batikonla pansuman fln demedi yapmak gerekiyor mu siz nasıl yptiniz?

X