2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Ya çok susuyorum geneliklle bol çay içiyorum ama oda biyerden sonra bıktıriyor. Dogumdan sonra çok terler sıcak basar oldum. Buz gibi şeye hasret kaldım. Susuzlugumu hiç bişey gidermiyor 😔 kayisi komposto su bebege gaz yapmazmı. Mesela vişne falanda olur di mi
Çay bildiğimiz çay mı? O çayın pek bir faydası olmaz ki sütüne canım. Kayısı hoşafı da gaz yapmaz

kesinlikle iyi yaparsın canım asla ihmal etme, orası enfeksiyona çok müsait bir bölge ya başka bir doktora görünmen iyi olur. Umarım hiçbirşey yoktur🤲🏻
İnşallah canım aynen farklı bir görüş almak istedim.
Mutlaka yaz yarın merak ederim
Yazarım sabah 9.50de randevum. Eğer açılma vs derse ilk doğumumu yaptığım doktoruma gideceğim. Resmen başka doktora güvenemiyorum şu an. Doktor çok önemliymiş ya

Eklentiler

• IMG_6574.png
    IMG_6574.png
    157,7 KB · Görüntüleme: 41
Valla gaz yapıyor diye okudum ben internette

Onu araştırmadım ama emziren çok arkadaşım ayran içme dedi ben de içmiyorum
Kız süt gaz yapar da ayran sanmıyorum. Yoğurt falan tuketmemiz gerekiyor çünkü bu süreçte

Iyi aksamlar kizlar bebegin gelisimi nasil benim ohlan bir qyda 450 gram almis zaten dogumda 500 gr vermisti az dedi hemsire kafama takildi sizde durumlar nasil bide sutum azaldi sanki ne yiyosunuz sut yapsin diye ben yedikce kendim kilo aliyorum

Ya ben gaz için bebeğime sabah ve akşam kimyon çayı veriyorum gaz için ama araştırdım sorun olmaz diye okudum veren var mı başka

Kızlar bugün ayaklarım bileklerim balon gibi şişmiş baya 39 +1 deyim normal mi bu yoksa doğum belirtisimi

Kizlar iki gündür ayak bileğimden aşağısı balon gibi şiş. Sizlerde de var mı? Varsa neler yaptınız.

Selamlaar, korse kullanan var mı?dr um sezeryandan iki hafta sonra kullanabileceğimi söylemişti. Kullanıyor ve memnunsanız link alabilir miyim ben.
Penti külot korsesini aldım ben dr onu önerdi 5 kez falan giydim ama aslında güzel baya rahat ama işime gelmedi sanırım 🤣

Ay bende lohusa korsesi aldım ne bilim kullanırım dedim öyle rahatsız ki 10 dakikadan fazla katlanamadım boşuna almış oldum resmen gereksizmiş

Eki Görüntüle 3407546
Kızlar kayranın burnu arada tıkanıyor doktorumuz bunu yazdı reçeteye damla diye yazmış netten baktım kimi sıkıyor direk bileniniz varsa aydınlatın beni burun aspiratörü almıştım onunla çekiyordum ama tam olarak temizlemiyor oda
Ben bundan 3/4 damla her bir burun deliğine sıkıp aspiratörle temizliyordum dr önermişti bu marka ama aspiratör ve bu sadece burun ucundaki sümükleri alıyor o da bir zaman sonra hırıltı yapmaya başladı şimdi 2 cc her burun deliğime serum sıkıp aspiratörle çekiyorum sabah akşam hırıltı bitti şükür 5 gün de bitti o hırıltı böyle temizleyerek arka solunum yolu baya dolmuş dr sormadım ama Niqu Niqu dan cesaretle yaptım meğer çevremdeki bütün anneler böyle yapıyormuş daha iyi oldu

X