2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Canım ped takiyorsun yani di mi ? Ped tahriş ediyor demiş de bir arkadaş ondan soruyorum. Bana da aynılari söylendi yani ben kantaronu falan kendi isteğimle sürüyorum. Benim de 3 günden sonra acımaya başladı ve 4 gündür acıyor. İki kez doktora göründüm hiçbir şey yok çok güzel dikişlerin dedi ama inanmıyorum yani aciyor. Lavaboda yanma olmuyor benimki oturup kalkarken dokunurken vs acıyor canım.
O yanmada agladigimi biliyorum ya çok kötü.... 3 lt su iç dedi doktorum. İki gündür yanma yok.antibiyotik kullanıyorum birde

KIZLAR emzirirken ayran içebiliyormuyuz. Resmen yediklerimi sınırladim meyve pasta vs gibi şeyler yiyemiyorum gaz yapar diye. Pasta gibi şekerli seyleride ilk gunler yedim yuzune kirmizi seyler cikti bebegimin. Siz emzirirken neler yemiyorsunz.
Bide suyu kaynatarak sogutarak mı içiyorsnz. Yoksa çig içiyormsnz
Arıtıcı dan direk içiyorum. Kaynatmak falan saçma şeyler uğraşma. Soğuk su icmiyorum kesinlikle. Ayran soğuk içildiği için ben şahsen içmem. Komposto içiyorum bol bol oda sıcaklığında. Lohusa şerbeti içiyorum. Günde 1 bardak rezene çayı içiyorum.

Arıtıcı dan direk içiyorum. Kaynatmak falan saçma şeyler uğraşma. Soğuk su icmiyorum kesinlikle. Ayran soğuk içildiği için ben şahsen içmem. Komposto içiyorum bol bol oda sıcaklığında. Lohusa şerbeti içiyorum. Günde 1 bardak rezene çayı içiyorum.
Ya çok susuyorum geneliklle bol çay içiyorum ama oda biyerden sonra bıktıriyor. Dogumdan sonra çok terler sıcak basar oldum. Buz gibi şeye hasret kaldım. Susuzlugumu hiç bişey gidermiyor 😔 kayisi komposto su bebege gaz yapmazmı. Mesela vişne falanda olur di mi

Bende size dogumumdan bahsedeyim. 🙃
Cumartesi yatışım yapılması için hastaneye gittim. Pzrtesi sezeryan olucaktım. Ultrasona girdim bebek 3 kilo dedi. Dr da hadi bu gün yapalim bekletmeye korkuyorum dedi. 37+2 kan uyuşmazligindan dolayı. Hazirliklar vs derken amaliyathaneye 12 gibi girdim. Ani bir şekilde oldu sanki ben kesilmicekmişim gibi bir rahatlik vardı bende. Eşime El sallayarak girdim. 😄 gerçekten dedikleri gibi soguk yermiş hazirlk yapana dek ayaklarim dondu. Bide o Damar yolu çok acıtti bide o 2 gün boyunca durunca rahat edemedim batiyordu. Igneler serumlar. Sonra beni kaldirdilar oturdum kambur bir sekilde o igneden korkuyordum acitiyor diye duymustum ben. Bende acitmadi kalçadan igne gibi en fazla. O esnada sag bacagima elektrk çarpma gibi oldu bacaklarım uyuşmaya başladi. Önüme beyaz örtü serdiler sonra karnima cimcikledi daha uyuşmadi dedim. Sonrasini ben sanki hayal meyal hatirliyorum uyumuşum uyuma diye bana surekli soru soruyorlar bagiriyorlar. Hayalimdaki gozlerim acik bebek çiktigi ani sesini falan hiç bilmedim. Gogus kafesime bastirdiklarini hatirliyorum bagırmiştim. Galiba o an bebegi çikarıyorlar. Sanirim bebegim saat 1 gibi dogdu. Sonra yogun bakıma götürdüler o anlarida kesik kesik hatirliyorum. Yogun bakimda bir sure sonra kendime geldim. Bide ben yemek yiyerek gitmistim kusarak bir hal oldum. Hayalimdaki gibi bir dogum olmadı ama çok şükür ikimizde saglikliyiz. Ertesi sabah odaya geçtim bebegimi aldim yanima. Gerçekten ilk ayaga kalkma nedir öyle. Bide yogun bakimda oyle bir rahim agrisi çektim ki çok kötü.

KIZLAR emzirirken ayran içebiliyormuyuz. Resmen yediklerimi sınırladim meyve pasta vs gibi şeyler yiyemiyorum gaz yapar diye. Pasta gibi şekerli seyleride ilk gunler yedim yuzune kirmizi seyler cikti bebegimin. Siz emzirirken neler yemiyorsunz.
Ya ayran içilmiyormuş ben de kahroldum bunu öğrenince çok severim ayranı

Gece 4-5 saat kadar gibi uyuyorum canım. uyanırsam zor uyuyorum geri. Ama hep uykum oluyor dinlenemiyorum. Gündüz bebeğim uyuyunca da uyuyamıyorum.

Kızlar hayran kaldım size maşallah, doğum,ameliyat,bebek sürecini çok güzel atlatıyorsunuz🧿🧿
Cnm bnde gunduz uyumuyorum, bebişim halbukı uyuyor ama yemk, bulaşık, çamaşır, oğlan okuldan geliyor vs..
Gecede 5-6 saat uyuyorum ortalama. Gunduz sureklı baygın gözlerle dolanıyorum evin içinde😒

evet canım pamuklu ped takıyorum 2 hafta geçti ama hala kanamam oluyor mecburum yani. Yaa, sıkıntı yoksa neden ağrıyor acaba ilginç.
Ben sıkıntı olmadığına inanmıyorum hala canım, o yüzden yarın başka bir doktora daha görüneceğim.

Hamilelikteki gbi hiçbirseye dıkkat etmıyorum pek özellikle yeme konularına bilhassa pasta tatlı 🤪 suyuda normal içiyorum 🙄

Orkid kullandım ama çok rahatsız etti. Kotex kullanıyorum. Sık sık değiştiriyorum ki pişik yapmasin diye.
Krem verdi mi doktor
Hayır doktor krem vermedi canım, ilk doğumumda doktor madecassol krem vermişti bunda da süreyim dedim kendimce onu sürüyorum bir kez. Verdiği antibiyotigi kullanmadım ben, sanırım orda hata yaptım 😐

Ben sıkıntı olmadığına inanmıyorum hala canım, o yüzden yarın başka bir doktora daha görüneceğim.
kesinlikle iyi yaparsın canım asla ihmal etme, orası enfeksiyona çok müsait bir bölge ya başka bir doktora görünmen iyi olur. Umarım hiçbirşey yoktur🤲🏻

• Beğen
Reactions: The
Ya çok susuyorum geneliklle bol çay içiyorum ama oda biyerden sonra bıktıriyor. Dogumdan sonra çok terler sıcak basar oldum. Buz gibi şeye hasret kaldım. Susuzlugumu hiç bişey gidermiyor 😔 kayisi komposto su bebege gaz yapmazmı. Mesela vişne falanda olur di mi
Vişne ,erik içiyorum ben

Hayır doktor krem vermedi canım, ilk doğumumda doktor madecassol krem vermişti bunda da süreyim dedim kendimce onu sürüyorum bir kez. Verdiği antibiyotigi kullanmadım ben, sanırım orda hata yaptım 😐
Bana kullandığın kremi yazdı birde antibiyotik verdi. Batıcon sur dedi onu ben yapmıyorum. Bakalım yarın bana ne diyecek

• Beğen
Reactions: The
X