Canım ay inan kv düzelmez benim eşimde dedi konuşayım temizlik yapsın geldi yapmadı oturdu aşağı eşime de yaptım ettim dedi yalandan bi şeye elini sürdüğü yoktu.Canım eşimle problemim yok o hazırlama ben hallederim diyor ama benim içim el vermiyo oruç tutuyor geçiştirecek biliyorum yatmadan bişeyler hazırlıyorum o yüzden. Kardeşim okula gidiyor diğer kardeşim de erkek zaten babamın iş yeri var orda çalışıyor anca getir götürüme ilaç vs alınacaksa ona faydası var. Annem çalışıyor ama gezmeye yürüyüşlere vakit buluyor kendi evinde pişirdiği yemeği de getirebilir aslında altında arabası var ama yok hiçbiri yok
Aynen öyle aynı şeyleri yaşıyoruz seninle ki sende iki bebek var düşünemiyorum şuan hem bedenen hem ruhen yorgunluğunu. Kv bende istemiyorum eşim ısrarla ben annemle konuşayım halledeyim tuhaf hareketlerini o yanında olsun diyor ama ben kendi annem olmazken onu hiç istemiyorum uzak dursun kendi kendimize yeteriz diyorum. Cansu dua et şu damla işe yarasın en çok üzen yoran saatlerce ağlaması. Uyku eğitimi vermiş gibi akşam yatak odasına geçiyorum gündüz oturma odasında duruyoruz gece loş ışıkta uyuyoruz gündüz aydınlık perdeler açık. Mızmızlanınca hemen almıyorum bazen geri uyuyo çünkü ağlarsa alıyorum krizi gelşyo o zaman çünkü. Bugün tek yıkadım giydirirsen on kere kaldırdım çocuğu mosmor oldu ağlamaktan yavrum. Damladan mı dustannmı bilmiyorum ama duş sonrası çok güzel alt gazını çıkardı tuvaletini de yaptı umarım damla fayda ediyordur. Senin gibi 7de verdim bende damlasını
İnşallah işe yarar kuzum ben inanıyorum şifa olsun inan o işe yaradığında çook rahatlayacaksın sende.
Akşam vermeye özen göster canım bizimkilerde ikisi birden dediğim gibi diyorum ya iki büklüm can çekişirdi kızarıp ayakların ıksrnına kadar çekerdi gaz çıkarmak için uyumazlardı mız mız ağlarlardı gazdan. Çok şükür geçti yani sabır diledim o zamanlar bol bol çok şükür damladan sonra baya kendime geldim yani onlar rahatladı bende bi rahatladım. Diyorum ya kolik bebeklerin anneleri napıyor Allah yardımcıları olsun cidden gaz bambaşka bir uğraş ve yorucu bir hale sokuyor durumu ben bir ara benimkileri kolik sanmıştım dr alakası yok diyip damlayı verdi işte artık her şeyi düşünmüştüm öyle ıkınma hayatımda görmedim ben kafasına kadar kızarıyordu çocuklar çok zor yani gaz