- 22 Ocak 2008
- 8.703
- 8.584
Canım bunu ben ortanca oğluma kullanıyorum, onunda kulak arkası, diz kapakları, kolları özellikle çok kuruTikabasa X Xxudy kızlar bebişimin yüzü çok fena oldu ya kuru gibi bir de kulak arkaları da kızarık ve kuru egzama gibi yani egzama mı bilmiyorum da öyle kuru kulakları ve kulak arkası göz kapakları çok kuru ve kızarmaya başladı , internetten bunu aldım geldiğinde kullanmaya başlicam, şimdilik evde bioderma atoderm var kendime kullanıyordum bebişe de sürmeye başladım su bazlı en azından gözenekleri tıkanmaz ama yine de kızarık ortamı havalandırıyorum suyla yüzünü yıkıyorum kızarıklık rahatlıyor ama oda yine sıcak olmaya başlasın yine hemen kızarıyor yüzü
Her banyo sonrası kullanıyorum, 2 yıldır kullanıyoruz, inşallah iyi gelir size de
Yaa Maşallah çok tatlılar uzaktan bakmak kolay Sana ve hepimize bol bol güç kuvvet versin Rabbim, maşallah ya üstesinden geliyorsunİkisi de ağlayıp kucak isteyince böyle oluyor ve orada uyuyakalıyorlar bende kıyamıyorum 3 saat böyle yatıyoruz
Sende 3.bebek kokusu alıyorumAhahah niye ya iyiydi böyle koca göbeklerle takılırken iyiydik