- 3 Haziran 2023
- 4.272
- 4.787
- 24
Hoşgeldin canıııımmmm bende uyutuyorum yerine yatırıyorum fal taşı gibi açıyor gözleri tek temennim ağlamamasıE kizlar bu uyumuyorbu ne yav. Memede uyumak istiyor sürekli
İnmiş olabilir canım benim de son zamanlarda sürekli geliyordu tuvaletim alt ağrın ne durumdakızlar bende aşırı bir tuvalet ihtiyacı var bugün. Gidiyorum 2dk sorna yine, az uz da değil yani. Ayza oynadıkça altıma işeyecek gibi hissediyorum kendimi zorlamasam kaöıecam nerdeyse. Kanala mı indi acaba?
Bende onu sordum bugün dolu çişi varsa uyuyorsa doyuyodur dedi arkadaşımız kakadan değil çişten anlaşılırmış. Bide aç kaldıklarında dudakları kuruyorKızlar benim bebeğim beni emmiyordu sağarak veriyordum sütüm azalmıştı bebelac ve SMA mamalarını denedim ikisinde kustu sonra annem silikon uçla emzirmeyi dene dedi Allah razı olsun 3 gündür sagmadan kendisi emiyor uçla olsada
Asıl sorum sizlere sütüm azdı ya şimdi bebegım doyuyormudur takıntısı başladı çünkü öyle kuvvetli bi çekişi yok ama doymasada çiş kaka yapmaz heraldekafamda deli Sorular
ya böyle batma gibi şeyler oluyor, çok altlarda oynuyor benim kızİnmiş olabilir canım benim de son zamanlarda sürekli geliyordu tuvaletim alt ağrın ne durumda
sen simdi naneyi yemedin miE kizlar bu uyumuyorbu ne yav. Memede uyumak istiyor sürekli
Bebişlerimiz sağlıklı olsun da herşeye katlanırız onlar için hamileliğimde de hep olumlu düşündüm olumlu geçiyor ameliyat içinde öyle düşünmeye çalışıcamBelim hiç ağrımadı, sırtım da sanırım ilk günler çok dik duramadığım için ağrıdı. İlk sezeryan biraz zor geçiyormuş diyorlar, benim öyleydi. zorluğu da max 5 gün. Aklınıza ağrılarınız kalıcı olacakmış gibi kötü şeyler getirmeyin hepsi geçiyor öyle düşünün.
İlk yürüme de zor değil sadece yataktan kalkamıyorsunuz desteğe ihtiyacınız oluyor yürümede çok sıkıntı olmuyor. Beni gaz problemi yürümekten daha çok zorlamıştı açıkçası. :) Sizde de olmaz inşallah.
bakın bunu yazdığımda lavabodan yen gelmiştim şimdi yine geldi. Bu kadar sıklık şaka mı, normal mi yani.ya böyle batma gibi şeyler oluyor, çok altlarda oynuyor benim kızsancı, ağrı falan yok da. Çok garip bi his, bugün de bi ton hurma yedim diyorum onun etkisi mi acaba.
Anladım Canım ben pişik olduğu için sık sık değiştiriyorum ama takip edeyim mi şimdCanım ben pişik olduğu için sık sık değiştiriyorum ama takip edeym bi çişini sağ olBende onu sordum bugün dolu çişi varsa uyuyorsa doyuyodur dedi arkadaşımız kakadan değil çişten anlaşılırmış. Bide aç kaldıklarında dudakları kuruyor
Benimde sürekli tuvaletim geliyor ne zaman dönsem sağa yada sola bir bakıyorum tuvaletim gelmiş valla bunaldımbakın bunu yazdığımda lavabodan yen gelmiştim şimdi yine geldi. Bu kadar sıklık şaka mı, normal mi yani.
ya ben tuvaletten gelp yatıyorum anında yine geliyorBenimde sürekli tuvaletim geliyor ne zaman dönsem sağa yada sola bir bakıyorum tuvaletim gelmiş valla bunaldım
Kaç haftalık oldunya ben tuvaletten gelp yatıyorum anında yine geliyorağlıycam normalde de sıktı da 2dkda bir de gitmyordum hiç
Bugün tam 38+1Kaç haftalık oldun
Ay bu ağlıyor daHoşgeldin canıııımmmm bende uyutuyorum yerine yatırıyorum fal taşı gibi açıyor gözleri tek temennim ağlamaması
Canım benim sadece son bir iki gün böyleydi. Tuvaletimi az az yapıyordumkızlar bende aşırı bir tuvalet ihtiyacı var bugün. Gidiyorum 2dk sorna yine, az uz da değil yani. Ayza oynadıkça altıma işeyecek gibi hissediyorum kendimi zorlamasam kaöıecam nerdeyse. Kanala mı indi acaba?
Az kalmış dayan son günlerBugün tam 38+1
Kız eşimi falan maymuna çevirdi ahshshsen simdi naneyi yemedin mişaka maka inşallah geçicidr bu halleri yoksa yandın 1 günlik bile olmadı sennin göğsünde rahatlıyodur, anne karnında gibi hissediyodur. Ay harika bi şey ya.
kız az az da değil bildiğin şarıl şarılCanım benim sadece son bir iki gün böyleydi. Tuvaletimi az az yapıyordum
kızzz inşallah düzelir bu huyuKız eşimi falan maymuna çevirdi ahshsh
Yani gerçekten ilginç şekilde beni istiyor sadece. Ben kucağıma alınca zaten amacı emmek değil bir iki emip uyuyup rahatlıyor kucağımda. Ama yatağina koyarsam vıyaklamaya başlıyoramaan yeni bebeler çok fena