2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
kızlar bende aşırı bir tuvalet ihtiyacı var bugün. Gidiyorum 2dk sorna yine, az uz da değil yani. Ayza oynadıkça altıma işeyecek gibi hissediyorum kendimi zorlamasam kaöıecam nerdeyse. Kanala mı indi acaba?

Reactions: The
Kızlar benim bebeğim beni emmiyordu sağarak veriyordum sütüm azalmıştı bebelac ve SMA mamalarını denedim ikisinde kustu sonra annem silikon uçla emzirmeyi dene dedi Allah razı olsun 3 gündür sagmadan kendisi emiyor uçla olsada
Asıl sorum sizlere sütüm azdı ya şimdi bebegım doyuyormudur takıntısı başladı çünkü öyle kuvvetli bi çekişi yok ama doymasada çiş kaka yapmaz heralde kafamda deli Sorular

kızlar bende aşırı bir tuvalet ihtiyacı var bugün. Gidiyorum 2dk sorna yine, az uz da değil yani. Ayza oynadıkça altıma işeyecek gibi hissediyorum kendimi zorlamasam kaöıecam nerdeyse. Kanala mı indi acaba?
İnmiş olabilir canım benim de son zamanlarda sürekli geliyordu tuvaletim alt ağrın ne durumda

Bende onu sordum bugün dolu çişi varsa uyuyorsa doyuyodur dedi arkadaşımız kakadan değil çişten anlaşılırmış. Bide aç kaldıklarında dudakları kuruyor

E kizlar bu uyumuyor bu ne yav. Memede uyumak istiyor sürekli
sen simdi naneyi yemedin mi şaka maka inşallah geçicidr bu halleri yoksa yandın 1 günlik bile olmadı sennin göğsünde rahatlıyodur, anne karnında gibi hissediyodur. Ay harika bi şey ya.

Bebişlerimiz sağlıklı olsun da herşeye katlanırız onlar için hamileliğimde de hep olumlu düşündüm olumlu geçiyor ameliyat içinde öyle düşünmeye çalışıcam

Bende onu sordum bugün dolu çişi varsa uyuyorsa doyuyodur dedi arkadaşımız kakadan değil çişten anlaşılırmış. Bide aç kaldıklarında dudakları kuruyor
Anladım Canım ben pişik olduğu için sık sık değiştiriyorum ama takip edeyim mi şimdCanım ben pişik olduğu için sık sık değiştiriyorum ama takip edeym bi çişini sağ ol

Canım benim sadece son bir iki gün böyleydi. Tuvaletimi az az yapıyordum

sen simdi naneyi yemedin mi şaka maka inşallah geçicidr bu halleri yoksa yandın 1 günlik bile olmadı sennin göğsünde rahatlıyodur, anne karnında gibi hissediyodur. Ay harika bi şey ya.
Kız eşimi falan maymuna çevirdi ahshsh
Yani gerçekten ilginç şekilde beni istiyor sadece. Ben kucağıma alınca zaten amacı emmek değil bir iki emip uyuyup rahatlıyor kucağımda. Ama yatağina koyarsam vıyaklamaya başlıyor amaan yeni bebeler çok fena

kızzz inşallah düzelir bu huyu benim ablamın kızı hala aynı, uykusu bebeklğnden beri 10dk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…