- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.459
Ne bileyim suyun muyun olmasın. Gerçi onu gerçekten tutamıyorsun deneyimledim bugün ilk kezkız az az da değil bildiğin şarıl şarıl hayır ben suyuda bu kadae çok içmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bileyim suyun muyun olmasın. Gerçi onu gerçekten tutamıyorsun deneyimledim bugün ilk kezkız az az da değil bildiğin şarıl şarıl hayır ben suyuda bu kadae çok içmiyorum
Ay deme ya ben zaten uyumaya başlayalı birkaç ay olmuştu. Şimdi yeniden uykusuz gecelerkızzz inşallah düzelir bu huyu benim ablamın kızı hala aynı, uykusu bebeklğnden beri 10dk.
yok yok zor da olsa tutuyoeum, su olmadığına eminim bugün biraz aşağılarda oynadı benim kızçem ondan herhalde, mesaneye baskı yapıyor.Ne bileyim suyun muyun olmasın. Gerçi onu gerçekten tutamıyorsun deneyimledim bugün ilk kez
olsun biz ikinciye ağlarken de sen rahatlıcaksın öyle düşün Gerçi bu sefer de ilkinin okulu falan derken döndük başa. Ne zor kız anne olmakAy deme ya ben zaten uyumaya başlayalı birkaç ay olmuştu. Şimdi yeniden uykusuz geceler
Adeta delilikolsun biz ikinciye ağlarken de sen rahatlıcaksın öyle düşün Gerçi bu sefer de ilkinin okulu falan derken döndük başa. Ne zor kız anne olmak
oğluşun nerde, o ne yapıyor şimdi oda seni arıyodur, civcivAdeta delilik
Benimde böyle. Buna eşlik eden bide aşırı rahmime birşey batıyormus gibi oluyor sonra koş tuvalete değişik değiiikya ben tuvaletten gelp yatıyorum anında yine geliyor ağlıycam normalde de sıktı da 2dkda bir de gitmyordum hiç
aynısı bende de var şu 5dkdır biraz rahatladım gibi. Bebişlerin pozisyonlarıyla alakalı sanırımBenimde böyle. Buna eşlik eden bide aşırı rahmime birşey batıyormus gibi oluyor sonra koş tuvalete değişik değiiik
Valla şu 2-3 gelmesin de benimki çok fena grip oldum ben nefes mefes alamıyorum ıkınamam böyleaynısı bende de var şu 5dkdır biraz rahatladım gibi. Bebişlerin pozisyonlarıyla alakalı sanırım
valla bende bugin evi süpürmedim çok dağınık bugün hariç istediği zaman geleblirValla şu 2-3 gelmesin de benimki çok fena grip oldum ben nefes mefes alamıyorum ıkınamam böyle
Senın yine evin dağınık benim beşik kurulu değil hastanede giymeye daha pijama almadım gribim inat gibi doğurasım gelirvalla bende bugin evi süpürmedim çok dağınık bugün hariç istediği zaman geleblir
ay tyden falan sipariş bersene daha yıkaması falan varSenın yine evin dağınık benim beşik kurulu değil hastanede giymeye daha pijama almadım gribim inat gibi doğurasım gelir
Onu anneme bıraktık mecburen. Aslında mutlu yani teyzesiyle dayisiyla falan oynuyor ama aynı zamanda tüm gün bir mahsunluk da vardı. 3 kez görmeye geldi kardeşini öpüyor baybay yapıyor gidiyor falanoğluşun nerde, o ne yapıyor şimdi oda seni arıyodur, civciv
ayy yerim ya bugğn taburcu olursunuz herhaldeOnu anneme bıraktık mecburen. Aslında mutlu yani teyzesiyle dayisiyla falan oynuyor ama aynı zamanda tüm gün bir mahsunluk da vardı. 3 kez görmeye geldi kardeşini öpüyor baybay yapıyor gidiyor falan
Bugün evden muayene diye çıktım ve muayeneye geç kalıyorduk. İçime doğdu herhalde her yeri topladım falan. Eşim diyor ya ne olacak bırak kalsın. Bak hiç belli olmuyorvalla bende bugin evi süpürmedim çok dağınık bugün hariç istediği zaman geleblir
Aynen kuzum maksimum öğlene gidersiniz dediler. Bakalım bizi nasıl bir hayat bekliyor anlık modumuz bu. Anca böyle uyuyorayy yerim ya bugğn taburcu olursunuz herhalde
sipariş vermeye de korkuyorum yetişemez pijama diye istediğimi bulamıyorumda cumartesı günü hem besıgı kurucaz hemde pijama almaya gidicem bakalımay tyden falan sipariş bersene daha yıkaması falan var
benimde cuma günü kontrolüm, her gittiğmde toparlıyorum öncrki gün süpürüp siliyorum ama kesin yapmadıığım bi gün doğururumBugün evden muayene diye çıktım ve muayeneye geç kalıyorduk. İçime doğdu herhalde her yeri topladım falan. Eşim diyor ya ne olacak bırak kalsın. Bak hiç belli olmuyor
Nasip artık ona da yapacak bir şey yok kv falan yakınmış. en kotu sen hastanedeyken toplasın evinibenimde cuma günü kontrolüm, her gittiğmde toparlıyorum öncrki gün süpürüp siliyorum ama kesin yapmadıığım bi gün doğururum
ya oyyy yiyim ben senin o ellerini kaç kilo doğdu kızz ve ultrasondakiyle aynı mıydı?Aynen kuzum maksimum öğlene gidersiniz dediler. Bakalım bizi nasıl bir hayat bekliyor anlık modumuz bu. Anca böyle uyuyor