2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Canım sizin sarılık nasıl devam ediyor nasıl bir tedavi aldınız, yada alıyor musunuz
Şükür bizimki düştü canım aslında yazıp yazmamak arasında kaldım buraya ama belki oda vesiledir diye yazayım senin vesilenle denemek denememek size kalsın insan çaresiz kalınca yapmıycam diyeceği şeyide yapıyormuş ben her banyo suyuna altın atıp yıkadım sarılık için iyi dediler çok kişiden duyunca denedim işe yaradığını düşünüyorum çünkü bizim uyuşmazlık olduğu için doktor kolay kolay geçmez demişti

Kızlar nasıl banyo yaptırıyorsunuz bebişlerinizi?annem elinde tutuyor ve bana diyorki çocuk ağırlaşmış gittikten sonra eşimle yapıcaz ama nasıl yapıcaz bilmiyorum elimde tutamam
Ben inanılmaz korkuyordum bonyosu konusunda ama ben yıkadım başından beri kardeşim su döküyordu elime şimdi eşim yapıyor ben önce küvetindeki suyla güzelce yıkıyorum sonra temiz su döküyorum benimkide kilo aldı tabi bence gün geçtikçe yıkaması dahada kolaylaşıcak korkma dene sonrası kendiliğinden gelecek

Kuzum göbeği düşmedi daha onu bekliyorum ben altını duydum kuzum bende onu yapacağım. Sen göbeği düşmeden mi yıkadın peki

Sen bebişi kucağındamı tutuyorsun yıkadıkta?şampuan dökünce kayıyor artık

cikileta canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bu mübarek günlerin hatrına kuzucuk çok güçlü sende onu düşünüp güçlen tez kavuşun inşallah

Cnm nezmn gtcek bu k.v senin eşinle baştan konuştunmu, karışmasın, bak şöyle yapıcam emzık vermıcem, böyle yaparız falan dıye...
Canım ne gitmesi, gider mi aslaaaa… zaten aynı sitedeyiz. Aşk yaşıyor resmen Atlasla. Eşim annecidir canım şuan annesi yönlü konuşuyor. Doktor düşün fototerapi alabilir dedi. 18 değer üstü olursa diyor ki kaç tane yanan çocuk olmuş bilmem ne eşimde gerek yok yarın doktor fototerapi derse aldırmayabilir şuan o derece

Kuzum göbeği düşmedi daha onu bekliyorum ben altını duydum kuzum bende onu yapacağım. Sen göbeği düşmeden mi yıkadın peki
Canım bende göbeği düşmeden yıkamadım bizimki tam 7.günde düştü o sıra işık tedavisi görüyordu akşamına hemen eve gidip altınlı suyla yıkadım inşallah sende gönlünü ferah tut herşey gelip geçiyor buda geçecek

Kızlar nasıl banyo yaptırıyorsunuz bebişlerinizi?annem elinde tutuyor ve bana diyorki çocuk ağırlaşmış gittikten sonra eşimle yapıcaz ama nasıl yapıcaz bilmiyorum elimde tutamam
Kuvetine yıkama filesini takıyorum. Annem su dökuyordu ben yıkıyordum. Dün akşam gitti annemler artık tek başımayım. Eşim su döker ben yıkarım yine

Sen bebişi kucağındamı tutuyorsun yıkadıkta?şampuan dökünce kayıyor artık
Yok canım küvetinin içinde köpüklü file var onun üzerine koyup elimi boynundan geçirip tek elle yıkıyorum şampuanı yanıma alıyorum sıkmalı olduğu için rahat oluyor önce önünü sonra arkasını en son fileden kaldırıyorum eşim temiz su döküyor sonra kuruluyorum e tabi haliyle arada kayıyor ama dengeliyorum bi şekilde

Kuvetine yıkama filesini takıyorum. Annem su dökuyordu ben yıkıyordum. Dün akşam gitti annemler artık tek başımayım. Eşim su döker ben yıkarım yine
Sanırım banada file almak lazım küveti alarken file koymuşlar hediye olarak ben çöpe attım hayatta dedim ona güvenemem kalın bir şey almak istiyorum hangisini alayım bilmiyorum

Fileyle kolay canım o zaman dediğim gibi filesi vardı attım çöpe dandik bir şey göndermişler daha kalını olsa alırdım ben yoksa elde olucak iş diğil annem bile diyorki artık kayıyor mesela bu gün banyosunu yaptık benim oğluş suyu çok seviyor normalde ağlamaz bu gün çok ağladı annem eliyle göğsünden tutuyordu sanki hiss etdim çocuk rahatsız çünkü bu kadar ağlaması normal gelmedi bana anneme dedim dönder bir bakayım dönderince bir baktım kolu göğsü kizarmiş kan gitmiyormuş öyle bir kızarmışki dedim tamam kan gitmiyor bebeğime başladım ağlamaya annemde korktu hemen şampuanli kucağıma aldım sakinleşti demekki annemin eli acıtıyormuş..sabun olursa bu kadar kaymaz şampuanla çok kayıyor..nasıl korktuk ikimiz

Benim oğlum da doğduğunda saçları kahverengi gibiydi ama kaşları falan sapsariydi. 1 hafta 10 gün sonra saçları da sararmaya başladı. Sonra da sarı kaldı

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-19-15-37-43-394_com.miui.gallery.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 77
Yazık ya kıyamam yavruma. Ben filesiz aslaa cesaret edemem şahsen. İlk bebeğimi hep file ile yıkadım. Diğer türlü balık gibiler Allah korusun kayar gider elinden ben gündüz falan hep kendim yıkıyordum, file ile kolay oluyor bence , illa birine ihtiyaç duymuyorsun. Sırt üstü yatirip güzelce önünü ve kafasını yıkıyordum, en son da yavaşça elime alıp sırtını yıkıyordum bitti gitti akgnss kız sen de sanırım nasıl yıkayacagini düşünüyordun, file alın

File var zaten dün de onunla yıkadık ben sadece sırtına güvenemiyorum tek başıma bir de zaten duru su ile yapıyorum şampuanma yapmayacağım bir süre cesaretimi toplayabilirsem tek başıma yıkayacağım

Bebeğin zaten küçük daha. Ben de hemen şampuan dökmeyi düşünmüyorum. Anca özel bölgesine dökerim. Onun dışında su yeter ya, güzel kokuları gitmesin

Canım ben elimde tutarak yıkıyorum eşim su döküyor ben bir elime zıbını geçiriyorum o zıbınlı elimle bebeği tutuyorum kolumda önce zıbını sıcak suyla ıslatıyorum sonra ellerimi sıcak suya tutuyorum eşimde hazırladığımız suyu dökmeye başlıyor önce ön vücut sonra arkadan vücut sonra genital bölge popo yıkıyorum en son kafa kafadan sonra elimde ters tutarken sırtı dönük kafa yıkıyorum kafayı durularken elimle yüzünü de bi geçiyorum yetiyor zaten 5 dk o sıra eşim havluyu kucağında tutuyor hop çocuğu onun kucağına bırakıyorum sarıyorum ebeveyn banyosunda yıkıyorum oradan hop eşim yatak odasındanyatağa arıyor çocuğu ben peşimden gidip hemen giydiriyorum eşim saçını kuruturken ben giydirmiş oluyorum üstünü örtüp diğer bebişi hemen yıkıyoruz bitti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…