• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    285
Kızlar şimdi hamileyim ya bebeğimde emiyor ve memeye çok düşkün dinimizcede bazi hocalar haram kesinlikle diyor bazilarida kuranda bbu konu geçmiyor diyor nasil yapicam ne yapicam bi akıl verin 🥺
Canım ben emziriyorum doltorum düşük tehlikesi yada herangi bir sorun olmadığı sürece sıkıntı yaratmaz dedi bir kaç ay emer bırakır sütün tadı değişir falan dedide benimkide aşırı düşkün emiyor yani 🤷‍♀️

Canım ben emziriyorum doltorum düşük tehlikesi yada herangi bir sorun olmadığı sürece sıkıntı yaratmaz dedi bir kaç ay emer bırakır sütün tadı değişir falan dedide benimkide aşırı düşkün emiyor yani 🤷‍♀️
Tamam canim bende emzireceğim çok düskün ayiramam 🥺

Tamam canim bende emzireceğim çok düskün ayiramam 🥺
Sen yinede doktoruna danış inşallah sağ salim alalım kucağımızada benide düşündürüyor bazen az vereyim diyorum yapışıyor yakama ağlıyor kıyamıyorum ne yapayım

5 haftalik şuan çok karmasik duygular içerisindeyim oğlum 1 yaşnda nasil olacak bu 4. bakablrmym kaygisiyla bi aldirayim dedim eşim çok kızdı Rabbim nasip ettiyse vardir bir bildiği bunu da doğurup bağlattırcam inşaAllah
Allah verir canım kolaylığı bencede canım vardır bildiği. Diğer çocukların kaç yaşlarında bend istiyorum düşünüyorum bakalım

Allah verir canım kolaylığı bencede canım vardır bildiği. Diğer çocukların kaç yaşlarında bend istiyorum düşünüyorum bakalım
10 ve 9 yaşında iki kızım var paşamda 4 martta 1 yaş oldu 🥺
İlk kizimda biz istemistik peşpeşe olsun birlikte buyusunler diye aptallikmis çok zorlandim 5 yaşa getirene kadar onlari , bunu dedim tek buyutucem aynılarını yaşamayayım ama olmadı nasip 🌸

Back