2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Bakıcam o zaman bende en kolayı o yoksa elde riskli yaz gelirse hem büyüsünler daha kolay olucak
Valla o kada çok işimizi kolaylaştıracak ürün yapmışlarki hepsini iyiki almışım diyorum hiçte gereksiz değillermiş artık tek yıkıyacağın için en güzeli

canım burda ve diğer gruplarda sürekli yazılıyor mama verince sarılık gidecek diye bir kural yok çoğumuzun başına geldi kendini suçlama bir çok neden var sarılığın Allah çaresiz dert vermesin

Canım benim inşallah en kısa sürede bebeğin yine koynuna girer . Lütfen ben bakamadım bebeğime diye düşünme . Elinden gelen her şeyi en güzel şekilde yapmışsın zaten. Sen mükemmel bir annesin saatimi kurdum 2 saati geçirmeden emzirdim diyorsun inan bana bunu birçoğumuz yapamıyoruz bak çok ciddiyim.. inşallah evladın tez zamanda sağlığına kavuşup gelsin yanına dualarımızdasın

Canım Kv yormuş seni sen bebeğin annesisin o bebeğin sana ihtiyacı var Kv istediği kadar baksın beslesin boş yani. Hayır burada annesi var ben altını değiştiririm dersen bir daha zaten yeltenmez Kv. Ya eşine anne bebek bağ kırması gerektiğini ileride gelişimi için önemli olduğunu söyle bebeği al odana çekil kapıyı da kapat bebeğinle ten tene temas et Kv girmesin istiyorsan kitle odanın kapısını çıplak olacağım ten temasında de doktor öyle söyledi de yalandan ben öyle yapıyorum ne deseler aa doktor öyle söyledi diyorum yani yoksa depresyona girersin kuzum kendine süreci iyice zorlaştırma belli ki zaten zor gerekirse tabiki psikolojik destek al her psikolojik destek de ilaç şart değil konul anlat içini aç o da çok iyi gelir

Canım Allah yardımcınız olsun kendini bekleyemedim diye suçlama bende 60 cc anne sütü vermem rağmen sarılık oldu küveze geri gitti yani bu senin elinde olacak bir durum değil. Orada çok iyi bakılıyor hemşire ablaları başka arkadaşlarında var öyle düşün sağlığı iyiliği için orada

Ayrı oda da asla yatırmam iyi cesaret etmişsin canım hele iki bebeği ayrı oda da aslaa yatak odasında yatağımıza bitişik anne yanı yatağında yatıyorlar

Evet ya kokuyor kaka yıkanmadığı zaman ya da bana öyle geliyor hemen bi popo yıkıyorum

Ay dünden sonra karar verdim Kv bana değil ben Kv gidiyorum hodri meydan eşime söyledim artık 2-3 günde bir annenlere yemeğe gidelim diye bi hoşuna gitti aynen ev batmaz yer içer evimize keyif yapmaya geliriz diyor aynen yiğidim aferin dedim iki bebeyle evin altı üstüne bi gelsin de görsün Kv bir daha ağzını açabiliyor mu. Hiç yardımda etmicem açım ben yemek yok mu dicem yemek hazırlarken bebekleri emzirmeye odaya geçicem yedikten sonra da çayımı içer uyku saatine evime gelirim

Ben 2. aydan sonra tabureye oturup dizime havlu koyuyordum, üstüne de bebeği şipşak yıkaması çok kolay oluyordu başta bi yapabilir miyim dedim baktım yapıyormuşum küveti doldur boşalt bir sürü tantana Oturmaya başlayınca tekrar küvete geçtik

Kızlar nasıl banyo yaptırıyorsunuz bebişlerinizi?annem elinde tutuyor ve bana diyorki çocuk ağırlaşmış gittikten sonra eşimle yapıcaz ama nasıl yapıcaz bilmiyorum elimde tutamam
Cnm ben legen içinde yüzüstü bebegımı tutuyorum. Sol kolumla tutuyorum, sağ ile sabunluyorum, birininde su dökmesi gerek.

Kızlar ortalama günde kaç kere kakalı ve çişli bez alıyorsam doyduğunu anlarım?
Çiş için 5-6 diyorlar ama bilmiyorum hiç doktora sormadım ebe demişti bana kaka hiç bilmiyorum. Kaka yapmadıklarım ıdoktora söylediğimde mama alıyorsa 10 gün sadece anne sütü alıyorsa 1 hafta kaka yapamaması normal demişti. Ama kaç kaka da doyuyor öyle bir ölçü var mı kakada bilmiyorum

ben bebeksiz yapıyorum bunu gecen hatta sahur hazırlattım eşim hç gitmek istemiyor ailesine ama benim işime geliyor, yemek derdi yok çay derdi yok

Derece kaç olması lazım fototerapi beni çok korkutuyor, bakalım yarın değer kaç olacak

Cnm spinalmi olmuştun

Aahhaaa çok iyi yemek yersın, çayını içersın ohh hadı bna eywallah dersın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…