2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Bu gece istediğim gibi olmadıgece yedikten sonra 3 saat uyudu gaz sorunu olmadı ama sahurdan sonra çok huysuzlaştı karnı tok olsa bile gazdan dolayı hala kendini yıpratıyor banyosunu yapmak istiyorum ama görüyorum çok uykusu var gazdan dolayı hep uyanıyor ağlıyor

Destek almak çok istiyorum ama eşim onaylamıyor durumu ilaç verirler diye istemiyor, bende en azında psikolog desteği alayım diyorum,
Ya olur mu sen bi git psikologa, onlar karar versin. Kar zarar hesabını dr yapsın. Ben depremi cok az hissettiğim halde depresyona girdim geçen sene. Doktor hem konusarak hem de hafif bi ilaçla o kadar iyi ettiki beni anlatamam. Eşim Aynı odada sırtını dönse kafayı yiyordum korkudan. Ama hepsi gecti şükür.
Bazen kontrolü kaybedebiliyoruz, her seyi kendimiz çözemeyebiliriz. İhmal etme kendini. Odada bebekle tek yatma. Eşin de sizinle yatsın. Kötü anılar bastırılır ve ağlamadan üstü kapanırsa travma oluyor. Şu an her agladıgında iyileştiğini düşün. Kabullen olan biteni. Dibi görmeden çıkılmazmıs. Az kaldı çok güçlü hissetmene. Ayrıca bebeğini arabaya koy sakin bir yere gidin. Ev cok bunaltmıştır. Herkes destek olabilir ama mekan değişikliği iyi gelir. Yaşadığın yerde deniz varsa seyretmeye git ağaçlık yeşillik varsa oraya git bir nefes al evden uzaklaş. Yattığın odayı sirkeli suyla silin pencere kapı kenarları dahil sirkeli suyla silin Kur’an açın ve asla tek başına yatma kendini daha iyi hissedersin

Siz iyi olunda önemli değil canım benim. İnşallah en kısa zamanda tamamen geçer canım
Allah razı olsun canım çok şükür Allah dermansız dert vermesin herşey gelip geçicide işte şu lohusalığı bir atlatı versek düzelecek gibi
Evva canım bebişin nasıldı bu akşam
Benimki nispeten daha iyiydi
Maşallah canım hep iyi olsun uyudu şükür benimkide biraz daha sakinledi gibi ama kendini kasarak ağlaması devam gaz problemi var onu çözersek rahatız inşallah

Cnm bebişlerımız aynı. Sureklı memede durmk istıyor, surekli aranıyor, ustune 40 cc mama ohh mışıl mışıl uyuyor. Bnde doymadıgına kanaat getrdım. Bnımde göğüsler doluyor, hatta akıyor. Her bezi kaka, bez yetişmiyor, saat başı çiş kaka.

Aslında alttan üstten gazını çıkartıyorum ama belki yeterli gelmiyordur, dediğin gibi mama verince bayıltıyormuş gibi, bu da beni üzüyor sanki çocuğa zehir veriyorum eşimde kızıyor, ama dün mama içti üstüne meme öyle uyudu
Destek almak çok istiyorum ama eşim onaylamıyor durumu ilaç verirler diye istemiyor, bende en azında psikolog desteği alayım diyorum,
Kuzum terapi alırsın önce ilaç şart değil ki
Allahım kalbine ferahlık versin, inşirah suresi aç dinle, ben bunaldığım zaman öyle yapıyorum, inşallah ferahlasın
Kilo alımına sağlık ocağında perşembe günü bakılacak, o zaman 2 haftalık oluyor, bakalım kilo alımı nasıl, bazı bebekler sanırım daha çok aranıyor, dediğin gibi gazını çıkarırken bile aranıyor, ellerini emiyor falan
Bebek hemşiresi bana yenidoğanın tokluğu anlamadığını söyledi, sürekli aranır dedi
Canım ne kadarr üzülme desemde için yanıyor biliyorum, Rabbim kuzunaa şifa versin, kendini hiç yetersiz hissetme, güçlü ol ki, bebeğin senden güç alsın
Ahaha
Rutinlerden bahsetmişsin şimdi anladım, tek bebeğin olsaydı kucağına al ben ona da karşıyım diyecektim ama ikizin olduğu için sana bir şey diyemiyorum
Annem ve kv eşim ve bana siz bu bebeği çok kucağınıza alıyorsunuz diyor
Aman ne derlerse desinler, bu benim son bebişim bu zamanları da bir daha geri gelmeyecek bol bol öpüp kokluyorum
Hala yenidoğan sayılıyor canım
Bebek hemşiresi hapşırması çok normal, beklediğimiz birşey dedi bize
Benimki de bazen ard arda 2 3 kere hapşırıyor
Valla ikiz anneleri benim gözümde bir kahraman

Kızlar kayramın sarı olmasını çok dilemiştim saçların uçları sarı geriye kalan siyah ama kirpikler kaşlar sarı hatta kaşlar sarılıktan görünmüyor bile hangisine dönüşecek çok merak ediyorum

Canım bu gece mama vermiyim bi dedim 3 buçuk saattir uyuyo sütüm de doyurmuş mudur ondan mı uyuyo sence
Doyurmuştur bnce cnm.
Bızdede şöyle oldu dün akşam 17.30 mama verdım 9a kdr uyudu. Sonra emzirdım yıne uyudu. Saat 1 gbi uyandı 2ye kdr emzırdım uyumadı aranıyor, 2de mama verdım 6ya dogru uyandrdım emzırdım. Göğüsler emınce hemn boşalıyor bnım.

Sonra 8e kdr mırın kırın uyudu, 8de mama verdım, 11e kdar yıne mırın kırın saat başı uyandı, emzrıp yatrdım. Şimdide banyo yaptı, emzrdım tek meme, uyudu.

Dün aksam 17.30dan gceye kdr uyanmayınca, bakınmayınca bız işgıllendık. Esıme dedim gcede boyle olursa yarın hemen doktora, nysekı gce salmadı kndını.

Doymuyor mu diyorsun
Benimki birde kusuyor fazla da geliyor aslında bence ama yine de yiyor anlamadım, obur mudur nedir

O zaman dans Allah başından eksik etmesin kocanı. Kıymet bilmesi çok güzel senin de farkında olman çok güzel Rabbim daha iyi etsin maşallah etrafına fazla anlatma nazar etmesin kimse İkiz bebeğin olması bile şükür sebebi Allah her isteyene versin. Aynen evin temizliği vs hiçbir önemli değil elin ayağın tuttuğun sürece onlar bir şekilde yapılır bebekliklerinin tadını çıkar bol bol kokla anneyle çocuklar arasındaki duygusal bağ çok önemli ben çalışıyordum oğluma hasret kaldım . Bana zamanında doyamadı şimdi aşırı düşkün bana keşke şartlar daha iyi olsaydı daha çok ilgilenebilseydim. Ikincisinde daha dikkatli olacağım inşallah. güle güle büyüt bebişlerİni

Sagol canım, inan bende öyle yapıyor hersey iyi olacak diyor güzel olacak diyorum sonra birsey oluyor. Dün inan artık dayanamadım banyoya girdim orda ağladım, banyo sonrası resmen perişan oldum.
Cnm nezmn gtcek bu k.v senin eşinle baştan konuştunmu, karışmasın, bak şöyle yapıcam emzık vermıcem, böyle yaparız falan dıye...

Canım benim günümde aynı, o düzensiz sancıları hissediyor musun peki nasıl oluyor, bana da aynı şeyleri söyledi Dr, insalah sağlıcakla kavuşuruz
Girdiği anı hissediyorum ama çok şiddetli değil sırt üstü yatınca hiç olmuyor bende sola veya sağa dönünce adet sancısı gibi giriyor yüzlerin üstüne çıkmasına rağmen bence çok hafif inşallah öyle olur normalde de

Saol canım Allah razı olsun

Saol canım Allah razı olsun

Canım sizin sarılık nasıl devam ediyor nasıl bir tedavi aldınız, yada alıyor musunuz

Kızlar nasıl banyo yaptırıyorsunuz bebişlerinizi?annem elinde tutuyor ve bana diyorki çocuk ağırlaşmış gittikten sonra eşimle yapıcaz ama nasıl yapıcaz bilmiyorum elimde tutamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…