- 3 Haziran 2023
- 4.272
- 4.787
- 24
Katılıyorum gerçekten ne yaparsan yap olmuyorİlk doğum biraz öyle oluyorbenim de yapmadığım şey kalmamıştı ama bence bebek ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor. Geri kalanı anca doğumu kolaylaştıriyor vs.
Tüm tuşlara basıyoruz doğurmak için birazdan buzdolabını temizlicem yarın kontrolum var belki buzdolabından ilham alırDevam devam böyle böyle getircez o çocukları dünyayaçarşamba günü buzdolabının içini temizledim doğumdan bir gün önce onu da deneyin shshhs
Benim evim 5. Kat ama 10 kata bedel yükseklikte asansör hamileliğimin başından beri bozuk ve sürekli merdiven inip çıkıyorum sürekli bi hurma yemeler falanyahu mutfak dolaplarını siliyorum in çık, yerleri sliyorum. Evi zaten her gün süpürüyorum. Yürüyüş desen oda varBuzdolabını da haftada 1 kere temizliyorum ama yalancı sancım bile yok... onu geçtim kasılmam da yok
bronşit var bendeBenim evim 5. Kat ama 10 kata bedel yükseklikte asansör hamileliğimin başından beri bozuk ve sürekli merdiven inip çıkıyorum sürekli bi hurma yemeler falanbende 37yim bi dene istersen merdiven in çık bol bol
Bende gebelik öncesi sigara kullanıyordum onun etkisi oluyor hala e kiloda aldık malum yan yan çık merdivenleri yavaş yavaş 3. Kata kadar en azından ben yan yan çıkmaya başladığım hafta açılmam olmustu aslında 37+0ım çok acele etmek istemiyorum ama gercekten yoruldum artık nisan analarında bile takılmıyorumbronşit var bende3 merdivene kadar dayanıyorum sonra öksürk tıkanıklık...6.katta benim evde
Ben de kıcağıma almıyorum uzun zamandır. Bizimki de koklar ama gider ayak ucuna yatar kesin. Oğlum odasında gece korkup uyanınca bize sesleniyor ya da kabus görebiliyor. O yüzden kapıları kapalı tutamıyoruz. Olmadı kediyi başka odaya alcaz rahatsız ederse bebeğiBiz eve gelir gelmez bebeği koltuğa yatırıp kediyi çağırdık seslenince geliyor. Geldi kokladı gitti. O gün bugündür umrunda bile değil sadece eşyalarını kendisini kokluyo gidiyo zaten yatak odasına almıyorum uyurken. Ben kediyi kucağıma almıyorum tuyunden öyle önüne geçtim. He ama illa ki bebeğin kıyafetlerinde tüy oluyor ağzına dikkat ediyorum
açılman kaç cm? ben artık nisanı görürüm dye düşnüyorumBende gebelik öncesi sigara kullanıyordum onun etkisi oluyor hala e kiloda aldık malum yan yan çık merdivenleri yavaş yavaş 3. Kata kadar en azından ben yan yan çıkmaya başladığım hafta açılmam olmustu aslında 37+0ım çok acele etmek istemiyorum ama gercekten yoruldum artık nisan analarında bile takılmıyorumnormalde doktorun verdiği tarih 4 nisan ama açılmalar kasılmalar bizi marta çekti biraz
2 cm en son öyleydi yarın bakar mı bilmiyorum. Hurma ye bol bol görmicez inanıyorumaçılman kaç cm? ben artık nisanı görürüm dye düşnüyorum
Amin canım inşallah Allah razı olsunAyy hadi inşallah sağ salim Allah kolaylık versin canımşimdi nerdesin evde mi bekliyorsun
Bı kere mi geldi canım benim gelmeye devam ediyorÇatı muayenesi olduğum gün benimde gelmişti canım aynı dediğin gibi
Oy geliyor prensesNişanım geldiiii
Aminn canım benim aminn Allah razı olsun
Ahahah al benden demo kadarPeki sor bakalım bna 2.çocuktan sonra ben geri çekilmeye güvenırmıyım
Ayy hiç bılmıyorum, ilk çocuktan sonra olsada olur dıyosun ama 2.çocuktan sonra işi garantıye almk istıyosunilaçmış sprayl falan sevmıyorum bunları, iğne falan varsa korunma yontemı o olabılır
İnşallah kuzumm inşallah sağlıkla gelse bi kucaklasam koklasam çook hasretim çookOy geliyor prenses
Oy yerim mis kokarİnşallah kuzumm inşallah sağlıkla gelse bi kucaklasam koklasam çook hasretim çook
Anladım canım teşekkür ederim aktardığın bilgiler içinCanım benimkilerde beslenirken gaz çıkarıyor ya da mama hazırlarken daha uyanırken çıkarmaya başlıyorlar hatta besleme öncesi masaj yapıyorum baya gaz çıkarıyorlar ama ben yine de min 10 dk pat patlıyorum çıkarsalar bile koyduğum an ıkınıyorlar hala gazları oluyor beslenirken gaz çıkarsa bile memeden sen onu çkene kadarım sütü almaya devam ediyor dolayısıyla gazı da alıyor ya da ağlıyor ağlarken bile hava tutup gazı oluyor. Bu arada beslenirken emerken yani çıkardığı gaz bir önceki beslenmeden kalan gazlar yeni süt emdikçe eski midesinde sindirdiği gazı çıkarıp yeni yediklerine midede yer açıyormuş beslenirken o yüzden gaz çıkarıyormuş yeni yediklerinin gazını çıkarmıyor emerken , önceki yediğinin kalan gazı çıkarıyor ki yeni emdiği süte midede yer açılsın doktor demişti bana da. Ben de o an gaz çıkarıyor diye çıkarmıyordum doktor yanlış yapıyorsun demişti gaz damlasına başladım hatta bu yüzden. Yani sen en son beslenmeden sonra mutlaka gazını yine de çıkart üstten yanda alttan çıksın gaz min 10 dk pat patla ki yatağa koyduğundan ıkınarak çıkarmaya yardım etmiş oluyorsun.
Bnımde 40Yaşım 36, belki o yüzden yüksek çıkmıştır.
ben 10dk kaynattım kutusuna kadarKızlar sanırım emziği vericem artık dayanamıyorumdirekt suyla durlayıp vereyim mi bunu da kaynatıyor muyuz noluyor