- 25 Temmuz 2023
- 361
- 208
- 22
2 gecedir senden aldığım ilhamla hunharca sevişmemize rağmen gelen giden tek şey yalancı sancılar üstüne bide ellerime yerleri sildim sadeve yalancıktan kasılmalar oluyorAy hadi inşallah nolursun hunharca seviş ikna et şu kocanı
Kuzum çatı muayenesinden sonra kanama tarzı olabılıyormus emınsın dımı DOĞURUCAK MISINNişanım geldiiii
Aminn canım benim aminn Allah razı olsun
Merhaba benim de sızın gibi oldu şu an yatış verdi 37+3 deyim sancılar nasıl çıkmıştı sizinBen doğum yaptım kızlar 37+5rutin muayene gelmiştim, nst de sancılarım çıktı, rahim ağzımda 15e düşmüş eve yollayamam seni bu halde suyun gelebilir, bebek de kanala girmemiş riske atmayalım hemen sezaryene alalım dedi doktorum. Muayeneden 3saat sonra kızım kucağımdaydı. 3200gr,50cm,04/03/25,Nil
Tırnakları uzamış olabilir miBu bendede oluyor acaba neden
Bu kadar acıtabilir mi ki ben sonra o yaptıgı yere dokununcada acıyor değişik bişeyler yapıyor ama anlamadımTırnakları uzamış olabilir mi
Yaşım 36, belki o yüzden yüksek çıkmıştır.Yaş kaç cnm?
İnşallh
Bilmem aklıma öyle geldiBu kadar acıtabilir mi ki ben sonra o yaptıgı yere dokununcada acıyor değişik bişeyler yapıyor ama anlamadım
Ayyy nihayet ya haber et bizedeEvettt çok şükür
ay bilmiyorum bugün kafayı yiycektimBu bendede oluyor acaba neden
bu hissi vermesi için içerden tırnaklarıyla oyuyo olması lazımTırnakları uzamış olabilir mi
Kuzum bağırsaklarında ki hava kabarcıklarını gösterdinerden anlasılıyo kız o
İnsallahhh kuzum inşallah gelsin alyammm sağlıkla aminn saol kuzumA Asliyokfotokopisivar aaaaaaa . Alya kuş da sonunda aramıza teşrif edecek deseneayty hadi su gibi doğumun oldun canım benim
Evet evet çok garip ve acı veren birşey bende çözemedimay bilmiyorum bugün kafayı yiycektimSanki arı sokmus gibi baya acı veren bir şey
Kuzum lekelenme olarak gelmedi ama şeffaf akıntı içinde pembe kırmızı kan olarak geldiKuzum çatı muayenesinden sonra kanama tarzı olabılıyormus emınsın dımı DOĞURUCAK MISIN
Tamam kuzum bı gelisme olursa yazıcam inşallahAyyy nihayet ya haber et bizede
Ay hadi gözün Aydın doğumunu bekliyoruzKuzum lekelenme olarak gelmedi ama şeffaf akıntı içinde pembe kırmızı kan olarak geldiAllah bilir kuzum bakalım bekliyoruz inşallah sağlıkla gelsin
Hayırlısı az kalmış doğuma sağlıkla kucağımıza alalım inşallahbu hissi vermesi için içerden tırnaklarıyla oyuyo olması lazımbu daha garip bir şey ama çözemedim