Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Arkadaşlar kan testinde anti cmv Igg, Anti cmv igm değerlerinde sorun olan oldu mu?

5+3 hala kasıklarımda batma gibi ince ince ağrılar var normal mi sizde de var mı?
6+1 din de gittim ve regl olacakmışım gibi kasıklarımda batma ve baskı var dedim gayet normal olduğunu kanama olmadıgı sürece endıselenmemem gerektıgıni söyledi sizde rahat olun🌸

Arkadaşlar kan testinde anti cmv Igg, Anti cmv igm değerlerinde s

Arkadaşlar kan testinde anti cmv Igg, Anti cmv igm değerlerinde sorun olan oldu mu?
Kan testi verdiğimde bu bahsettiklerin Ben de kırmızı görünüyordu yani olması gerekenden farklıydı buradaki doktoruma da değil hemen beni doğurtan kadın doğum uzmanına aynı zamanda annemi kanserden kurtaran doktora ulaştım direkt korktuğum için meğersem o iki değerin bulunduğu hastalığa karşı bağışıklık kazandığımız için o şekilde görünüyormuş kötü değilmiş Aksine bu çok güzel bir durummuş İçin rahat olsun canım

Kan testi verdiğimde bu bahsettiklerin Ben de kırmızı görünüyordu yani olması gerekenden farklıydı buradaki doktoruma da değil hemen beni doğurtan kadın doğum uzmanına aynı zamanda annemi kanserden kurtaran doktora ulaştım direkt korktuğum için meğersem o iki değerin bulunduğu hastalığa karşı bağışıklık kazandığımız için o şekilde görünüyormuş kötü değilmiş Aksine bu çok güzel bir durummuş İçin rahat olsun canım
Anti cmv igg pozitif olmalıymıs. Anti cmv igm pozitif olması sıkıntıymıs benimki pozitif geldi malesef avidite testine yönlendirdiler.

Anti cmv igg pozitif olmalıymıs. Anti cmv igm pozitif olması sıkıntıymıs benimki pozitif geldi malesef avidite testine
Sanırım ben seni yanlıs anladım. Benim değerlerim böyleydi ve dr endişe edecek bişey yok aksıne bu güzel bir durum dedi

Eklentiler

• 1000005047.webp
    1000005047.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 35
Pazartesi gideceğim bakalım:/
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🏼♥️♥️
Ben de ikiz diye düşünmüştüm ama hiç öyle çıkmadı 🤣 hayırlısı neyse hakkınızda o olsun🙏🏼
Amin hepimiz için 🙏🏼♥️
Ya gerçekten moral bozan kişilere sinir oluyorum. dün 166 çıkan sonucun yarın 332 çıkması lazımdı zaten. Neyin kafasını yaşıyolar bilmiyorum. Siz hiç canınızı sıkmayın. Daha çok yeni pazartesi bir kere daha verin güzel arttıysa takip etmeyin bir süre. 5. haftanızda kese görmek için doktora gidersiniz.
Pazartesi de güzel çıkarsa tekrar kan vermem herhalde ben de öyle düşünüyorum 🥰
Bence aile hekimi ile daha fazla muhatap olmayın. Planladığınız gibi zamanı gelince direkt kadın doğuma gidin. Kullandığı cümle etik dışı resmen.
Bi an evvel ben de kadın dogumcuya gitmek istiyorum zaten kan takibini sevmiyorum ultrason aşamasına geçelim bi an önce 😀
Ben de 2 hafta sonrasına gitmeyi düşünüyorum. Kalp atışını da duyabilmek için. Sanırım ikinci gebelik olunca daha rahat olunuyor ☺️
Ben her hafta giderdim ilk gebeligimde günler geçmek bilmezdi. Şimdi hersey olacağına varır kafasındayim 😀

merhaba arkadaşlar,yakın zamanda betasını ölçtüren var mı.Benim şuan 5+3 bu günlerde olup ölçtüren varsa değer yazabilir mi?
Son adet tarihim 3 Mart 2025 5 Nisan’da betahcg verdim 2205 çıktı 7 Nisan‘da 5500dü son adet tarihime göre haftayı hesaplarsak 5 + 5 oluyordu sanırım 9 Nisan’da ultrasona girdim kese görüldü ama yolk sac ve embriyo görülmedi dedi haftaya kalp atışı için çağırdı karından ultrason yaptı bu arada

Son adet tarihim 3 Mart 2025 5 Nisan’da betahcg verdim 2205 çıktı 7 Nisan‘da 5500dü son adet tarihime göre haftayı hesaplarsak 5 + 5 oluyordu sanırım 9 Nisan’da ultrasona girdim kese görüldü ama yolk sac ve embriyo görülmedi dedi haftaya kalp atışı için çağırdı karından ultrason yaptı bu arada
Bende de aynı durum tam olarak sadece 1 gün var sanırım aramızda ama sizin beta daha hızlı artmış sanırım

Tek kese göründü o gün. Sonrasında başka kese çıkar mı bilmiyorum herkes bana çoğul gebelik olabilir vs dedi bide 😆
Çok fazla yorum olduğu için betahcg değerlerinizi tam göremedim son adet tarihinizi ve kaç haftalık hamile olduğunuzu yazabilir misiniz tam olarak hangi değere çoğul gebelik olabilir dedi

Back
X