Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadi inşallah sağ salim Allah kolaylık versin canım şimdi nerdesin evde mi bekliyorsunKuzum lekelenme olarak gelmedi ama şeffaf akıntı içinde pembe kırmızı kan olarak geldi Allah bilir kuzum bakalım bekliyoruz inşallah sağlıkla gelsin
Çözümü yok anam bizde saatlerce ağlayıp uyuyakalıyor benim bebeğim en son 3.400-3.500 arasıydı ultrasonda ama 3.135 doğduBirazdan tüm tuşlara basmaya basliycam evet canim öyle tabi sağlıkla gelsinde kuzucugum yaa öyle mi benim doktorumda kilosunu bile ölçerken gazdan şiş olabilir dedi çok güvenmiyorum yani söylediği kiloya kız ben dogurana kadar çözüm bulun bana da söyleyin
Kuzum lekelenme olarak gelmedi ama şeffaf akıntı içinde pembe kırmızı kan olarak geldi Allah bilir kuzum bakalım bekliyoruz inşallah sağlıkla gelsin
Çatı muayenesi olduğum gün benimde gelmişti canım aynı dediğin gibiKuzum lekelenme olarak gelmedi ama şeffaf akıntı içinde pembe kırmızı kan olarak geldi Allah bilir kuzum bakalım bekliyoruz inşallah sağlıkla gelsin
Bizde 8 senelik evliyiz eşim prezervatif korunuyor zatn ilk kızım istedgimz ilk ay oldydu 1 yıllık evliydk sonra 2.kizimda ise 2022 agustos ayında korunmayı bıraktık olmayınca bende sknti çıktı tedaviyle oldu yine büyük ihtimal yine eşim prezervatif korunurİkisinede evet diyen kocaya helal olsun
Devam devam böyle böyle getircez o çocukları dünyaya çarşamba günü buzdolabının içini temizledim doğumdan bir gün önce onu da deneyin shshhs2 gecedir senden aldığım ilhamla hunharca sevişmemize rağmen gelen giden tek şey yalancı sancılar üstüne bide ellerime yerleri sildim sadeve yalancıktan kasılmalar oluyor
40 günden sonra iyice konuşmam lazım bunu eşimle çünkü çekilme yoluyla riske girememB
Bizde 8 senelik evliyiz eşim prezervatif korunuyor zatn ilk kızım istedgimz ilk ay oldydu 1 yıllık evliydk sonra 2.kizimda ise 2022 agustos ayında korunmayı bıraktık olmayınca bende sknti çıktı tedaviyle oldu yine büyük ihtimal yine eşim prezervatif korunur
Allah analı babalı büyütsün canım. Çok şükür kavuştunuz. İnşallah sorun yaratmaz AtlastaKızlar doğumumuz salı oldu acil olarak, kordon dolandı o gün zaten çok kötüydüm Atlas harekette etmiyordu, sonra doktorumla hastanede buluştuk hemen doğum dedi, spinal oldu bebeğim kordon dolandığı için önce ağlamadı o anlar bende travma oldu resmen , kardıyolojı doktoru ayrı, çocuk doktoru ayrı hepsinin söylediklerini duydum. Öyle ağlıyordum ki anlatamam. Ya bebeğime birsey olursa diyordum, sonra ciddi şekilde kanama oldu o esnada hemen uyuttular beni . Sürekli kan takılıyorum. Bebeğim daha bugün yanıma geldi küvezde takip edildi soluk borusuna baskı var mı diye ? . 2 ay sonra kalbindeki soruna tekrar bakılacak, vsd aynı yerinde muhtemel 2 ay sonra yakılacak.
canım emzik olunca da aynı onlar daha meme kuzusu öyle büyük farklar yaratan şeyler yok inan ki hepimiz aynı yerdeyiz aynı zorluklardayız :))Kuzum şöyle , memeden ayırıp yatağa yatırınca hemen uyanıyır
yahu mutfak dolaplarını siliyorum in çık, yerleri sliyorum. Evi zaten her gün süpürüyorum. Yürüyüş desen oda var Buzdolabını da haftada 1 kere temizliyorum ama yalancı sancım bile yok... onu geçtim kasılmam da yokDevam devam böyle böyle getircez o çocukları dünyaya çarşamba günü buzdolabının içini temizledim doğumdan bir gün önce onu da deneyin shshhs
Kaç haftalıksın canımyahu mutfak dolaplarını siliyorum in çık, yerleri sliyorum. Evi zaten her gün süpürüyorum. Yürüyüş desen oda var Buzdolabını da haftada 1 kere temizliyorum ama yalancı sancım bile yok... onu geçtim kasılmam da yok
Ben onu 35 haftalıktan beri ara ara yaşadım normal dedi hep doktorum 40 a giriyorum hala doğurmadım hatta hiç korkmaKızlar bende yarın 37 oluyorum bıraz temizlık yaptım aksam da olanı okuldan aldım eve gelirken vajina kemıge mı Bı agrı girdi ya resmen yuruyemıyorum çarş kontorulm var neden böyle oldu üstüne haftasonu da yatılı misafir gelıyo Baska yerden. İnsanlar ne kadar anlayışlı degıl mı
37 ama bu haftalarda hatta bu haftalardan önce de herkeste kasılma okudum ben gebelğim boyunda adam akıllı kasılmadım bile yaKaç haftalıksın canım
yurtdısından mı geliyolardı, öyle hatırlıyorumKızlar bende yarın 37 oluyorum bıraz temizlık yaptım aksam da olanı okuldan aldım eve gelirken vajina kemıge mı Bı agrı girdi ya resmen yuruyemıyorum çarş kontorulm var neden böyle oldu üstüne haftasonu da yatılı misafir gelıyo Baska yerden. İnsanlar ne kadar anlayışlı degıl mı
İlk doğum biraz öyle oluyor benim de yapmadığım şey kalmamıştı ama bence bebek ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor. Geri kalanı anca doğumu kolaylaştıriyor vs.yahu mutfak dolaplarını siliyorum in çık, yerleri sliyorum. Evi zaten her gün süpürüyorum. Yürüyüş desen oda var Buzdolabını da haftada 1 kere temizliyorum ama yalancı sancım bile yok... onu geçtim kasılmam da yok
39+6 da hunharca seviştiğim gün doğurdumBende yarın 39+6 ama hala geleceği yok ne yapsam acaba bi öneriniz var mı
İlk gebelik dimi senin de37 ama bu haftalarda hatta bu haftalardan önce de herkeste kasılma okudum ben gebelğim boyunda adam akıllı kasılmadım bile ya
evet evwt ilkİlk gebelik dimi senin de