2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Çözümü yok anam bizde saatlerce ağlayıp uyuyakalıyor benim bebeğim en son 3.400-3.500 arasıydı ultrasonda ama 3.135 doğdu

Kuzum lekelenme olarak gelmedi ama şeffaf akıntı içinde pembe kırmızı kan olarak geldi Allah bilir kuzum bakalım bekliyoruz inşallah sağlıkla gelsin
Kuzum lekelenme olarak gelmedi ama şeffaf akıntı içinde pembe kırmızı kan olarak geldi Allah bilir kuzum bakalım bekliyoruz inşallah sağlıkla gelsin
Çatı muayenesi olduğum gün benimde gelmişti canım aynı dediğin gibi

B
İkisinede evet diyen kocaya helal olsun
Bizde 8 senelik evliyiz eşim prezervatif korunuyor zatn ilk kızım istedgimz ilk ay oldydu 1 yıllık evliydk sonra 2.kizimda ise 2022 agustos ayında korunmayı bıraktık olmayınca bende sknti çıktı tedaviyle oldu yine büyük ihtimal yine eşim prezervatif korunur

2 gecedir senden aldığım ilhamla hunharca sevişmemize rağmen gelen giden tek şey yalancı sancılar üstüne bide ellerime yerleri sildim sadeve yalancıktan kasılmalar oluyor
Devam devam böyle böyle getircez o çocukları dünyaya çarşamba günü buzdolabının içini temizledim doğumdan bir gün önce onu da deneyin shshhs

40 günden sonra iyice konuşmam lazım bunu eşimle çünkü çekilme yoluyla riske giremem

Allah analı babalı büyütsün canım. Çok şükür kavuştunuz. İnşallah sorun yaratmaz Atlasta

Devam devam böyle böyle getircez o çocukları dünyaya çarşamba günü buzdolabının içini temizledim doğumdan bir gün önce onu da deneyin shshhs
yahu mutfak dolaplarını siliyorum in çık, yerleri sliyorum. Evi zaten her gün süpürüyorum. Yürüyüş desen oda var Buzdolabını da haftada 1 kere temizliyorum ama yalancı sancım bile yok... onu geçtim kasılmam da yok

Kızlar bende yarın 37 oluyorum bıraz temizlık yaptım aksam da olanı okuldan aldım eve gelirken vajina kemıge mı Bı agrı girdi ya resmen yuruyemıyorum çarş kontorulm var neden böyle oldu üstüne haftasonu da yatılı misafir gelıyo Baska yerden. İnsanlar ne kadar anlayışlı degıl mı

Ben onu 35 haftalıktan beri ara ara yaşadım normal dedi hep doktorum 40 a giriyorum hala doğurmadım hatta hiç korkma

yurtdısından mı geliyolardı, öyle hatırlıyorum

İlk doğum biraz öyle oluyor benim de yapmadığım şey kalmamıştı ama bence bebek ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor. Geri kalanı anca doğumu kolaylaştıriyor vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…