Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Son adet tarihim 3 Mart 2025 5 Nisan’da betahcg verdim 2205 çıktı 7 Nisan‘da 5500dü son adet tarihime göre haftayı hesaplarsak 5 + 5 oluyordu sanırım 9 Nisan’da ultrasona girdim kese görüldü ama yolk sac ve embriyo görülmedi dedi haftaya kalp atışı için çağırdı karından ultrason yaptı bu arada
Benim de son adet tarihim 3 Mart 😊
Beta hcg
2 Nisanda 458
4 Nisanda 1293
6 Nisanda 4177 idi.
Uygulama bugün 5+4 gösteriyor.
Yarın ultrason randevum var. Küçük bir ihtimal belki kalp atışı da duyarız ama genelde 7.haftada falan net duyuluyor galiba 🌸

Çok fazla yorum olduğu için betahcg değerlerinizi tam göremedim son adet tarihinizi ve kaç haftalık hamile olduğunuzu yazabilir misiniz tam olarak hangi değere çoğul gebelik olabilir dedi
Benim son adet tarihi 4 mart ,3 nisan beta 246,5 nisan beta 1040 ,10 nisan 5000 çıktı uygulamaya göre 5+3 gözküyorum.5+1 ken doktor vajinal ultrasonla baktı çok ince bir kese gözüküyor ama içinde tohumu yok diyerek 22 nisanda çağırdı.hem kese hem bebek görünür tahlillerinide o zaman yapıcam dedi

Beta hcg
2 Nisanda 458
4 Nisanda 1293
6 Nisanda 4177 idi.
Yarın ultrason randevum var. Küçük bir ihtimal belki kalp atışı da duyarız ama genelde 7.haftada falan net duyuluyor galiba 🌸
Ben de dokuz Nisan’da ilk defa ultrasona girdim ama sadece kese görüldü bebek ve yolk sac görülmedi haftaya tekrar çağırdı inşallah kalp atışını bir duysaydı içim rahatlayacaktı şu an var mı yok mu hala orada mı gibi kaygılar yaşıyor insan ister istemez🥲😂

Benim son adet tarihi 4 mart ,3 nisan beta 246,5 nisan beta 1040 ,10 nisan 5000 çıktı uygulamaya göre 5+3 gözküyorum.5+1 ken doktor vajinal ultrasonla baktı çok ince bir kese gözüküyor ama içinde tohumu yok diyerek 22 nisanda çağırdı.hem kese hem bebek görünür tahlillerinide o zaman yapıcam dedi
Eğer ki tek yumurta ikizi ise çok daha geç haftalarda belli olurmuş zaten. Gönlünden geçen nasip olsun inşallah 🌸

Ben de dokuz Nisan’da ilk defa ultrasona girdim ama sadece kese görüldü bebek ve yolk sac görülmedi haftaya tekrar çağırdı inşallah kalp atışını bir duysaydı içim rahatlayacaktı şu an var mı yok mu hala orada mı gibi kaygılar yaşıyor insan ister istemez🥲😂
Benim de yarın kalp atışı duyamayız gibime geliyor çünkü 5+5 olacak ve çok erken daha.
Büyük ihtimalle 10 gün sonra yeniden çağırır doktorumuz kalp atışı için. Evet sağlıkla gümbür gümbür kalp atışını duysak da rahatlasak 🌸

Birde çok erken kese görenler var,beniö doktorum araştırma hastanesinin özel bölümünde fakat cihazlar üniversiteye ait tabi acaba cihazla alakalı mı

Birde çok erken kese görenler var,beniö doktorum araştırma hastanesinin özel bölümünde fakat cihazlar üniversiteye ait tabi acaba cihazla alakalı mı
Cihazla alakalı olabilir. Ben ilk gebeliğimde bir iki defa devlet hastanesine gitmiştim, aşırı kötüydü ultrason görüntüsü. Doktorun elindeki cihaz ne kadar iyiyse o kadar iyi görüntü elde ediyor

Kızlar, beta hcg Çarşamba günü 946'ydı, bugün 1514 çıktı. 1800 ve üzeri olması beklenirdi ama artmamış tam. Bir de doktor keseyi göremedi henüz adet tarihim 13 Mart. Çok korkuyorum. Benzer durumu yaşayan var mı ?
1500 lü değerlerden sonra vajinal, 3000 li değerlerden sonra karından kese görünmeye başlıyor merak etmeyin

merhaba arkadaşlar,yakın zamanda betasını ölçtüren var mı.Benim şuan 5+3 bu günlerde olup ölçtüren varsa değer yazabilir mi?
Benim 5+2 de beta 1900 dü karından göremedi 2 gün sonra gittim 5+4 de karından keseyi gördük . Ama bi daha ölçtürme artık beta dedi doktor. Beta değeri çok değişiyo başkalarıyla kıyaslamayın kendi değerinizi kendi artışı özelinde kontrol edin yoksa insan herşeyi kafaya takıyor

Arkadaşlar benim sat 25 şubat, 5+4 de karından 6,4 mm keseyi gördük. 6+3 de (11 nisan) içinde 2mm bebişi gördük yine karından. bir hafta sonrasına tekrar randevum var orda bile hala kalbi duyamayız çok normal daha çok küçük dedi doktorum. Endişelenmeyin, aceleci davranmayın, bazıları erken duyuyor diye paniklemeyin. Büyüyorlar işte çok şükür bir hafta geç bir hafta erken farketmez :)

Beta hcg
2 Nisanda 458
4 Nisanda 1293
6 Nisanda 4177 idi.
Arkadaşlar biz bugün kontrole gittik. İki kese göründü 😇
Ekranda yeni atmaya başlayan kalp atışı da göründü ancak duymadık tabi ki. Haftaya bugün yeniden çağırdı kalp atışı için 🐣🐣

Eklentiler

• 1000007700.webp
    1000007700.webp
    80,6 KB · Görüntüleme: 31
Back
X