Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Aa hayırlı olsun beklıyo muydun ikiz belirtilerin nelerdi
Zaten tüp bebek çift embriyo transferi ile gebeliğimi öğrenmiştim. Beta değerleri de 2kattan fazla artınca tahmin ediyorduk aslında 🌸
Ekstra bir belirti yoktu. Yorgunluk, halsizlik, adet olacak gibi tatlı karın ağrıları falan vardı.

Zaten tüp bebek çift embriyo transferi ile gebeliğimi öğrenmiştim. Beta değerleri de 2kattan fazla artınca tahmin ediyorduk aslında 🌸
Ekstra bir belirti yoktu. Yorgunluk, halsizlik, adet olacak gibi tatlı karın ağrıları falan vardı.
Çok sevindim cnm Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin

Arkadaşlar selam. 6+3 günlüğüm bugün kalp atışı duymaya gittik. Önce karından dinletti ama tam alamadı sesi sonra bir de vajinal bakalım mı dedi vajinal dinletti bir de çok kısa. Sizce bebeğe zararı olur mu :(

Arkadaşlar selam. 6+3 günlüğüm bugün kalp atışı duymaya gittik. Önce karından dinletti ama tam alamadı sesi sonra bir de vajinal bakalım mı dedi vajinal dinletti bir de çok kısa. Sizce bebeğe zararı olur mu :(
Zararı olsaydı doktorun tercih etmezdi canım merak etme

Doktorunuz risk görmemiş ki bakmış. Endişe etmeyin bence. Bazı doktorlar tercih etmiyor vajinal bakmayı.

Back
X