- 3 Haziran 2023
- 4.272
- 4.787
- 24
canım bir sağma makinesi mi alsan axaba? İnşallah güzel sonuclar alırsınız yarınKızlar merhaba umarım herkes iyidir.. Benim oğlum acayip sarardı çok sevdiğim bir ebe abla var onu aradım napıyım diye mamayı arttır yoksa yogun bakımlık olur dedi mamayı arttırdım göğüslerim şişti elle de sağım yapınca gelmiyor resmen .. sabah doktor kontrolümüz var dua istiyorum kızlar bebeğim kilo almış ve sarılık değerleri düşmüş olsun inşallah
İnşallah kendine gelir canım değerleriKızlar merhaba umarım herkes iyidir.. Benim oğlum acayip sarardı çok sevdiğim bir ebe abla var onu aradım napıyım diye mamayı arttır yoksa yogun bakımlık olur dedi mamayı arttırdım göğüslerim şişti elle de sağım yapınca gelmiyor resmen .. sabah doktor kontrolümüz var dua istiyorum kızlar bebeğim kilo almış ve sarılık değerleri düşmüş olsun inşallah
ay senle günlerimiz aynı2 cm en son öyleydi yarın bakar mı bilmiyorum. Hurma ye bol bol görmicez inanıyorum
Ben çoktan verdimKızlar sanırım emziği vericem artık dayanamıyorumdirekt suyla durlayıp vereyim mi bunu da kaynatıyor muyuz noluyor
kız Aslı nişandan 1-2 hafta sonra doğuran da varmışAmin canım inşallah Allah razı olsunevet evde bekliyorum
Eminim ayrı kalmak çok zor olmuştur daha dün doğum yaptığım için avayip bir lohusa psikolojisine girdim sürekli ağlıyorum canım acıyor heryerim ağrıyor bebeğimi kimseye veremiyorum umarım geçer bütün bunlar uykusuzluk kafa mı yaptı bilmiyorum 3 gündür hiç uyumadım . Gözüm hep bebeğimde.. rabbim tüm bebekleri korusunİnşallah kendine gelir canım değerleribenim bir kızım anne sütü içiyordu sadece aptamil mama sevmemişti mama değiştirmek o zaman aklıma gelmemişti kilo alıyordu ama yine de sarılığı iyice arttı 3 gün tekrar küveze aldılar fototerapi gördü geçti şükür şimdi evde mama vermeye başladım mamayı değiştirdim sevdi şükür kiloyu da iyice toparladı sarılığı da kğvezeen çıkınca 2 günde atmış oldu
Canım hepsi geçici duygular hepimiz aynı yolları geçiyoruz kimimiz daha ağır atlatıyor süreci sadece. Yaşadığın duygular normal duygularını bastırma hepsi geçecek merak etme. Ama kendine de iyi bak bebeğinin sağlıklı bir anneye ihtiyacı var ve sen mükemmel bir annesin emin olEminim ayrı kalmak çok zor olmuştur daha dün doğum yaptığım için avayip bir lohusa psikolojisine girdim sürekli ağlıyorum canım acıyor heryerim ağrıyor bebeğimi kimseye veremiyorum umarım geçer bütün bunlar uykusuzluk kafa mı yaptı bilmiyorum 3 gündür hiç uyumadım . Gözüm hep bebeğimde.. rabbim tüm bebekleri korusun
Helal olsun sana güçlü anne bir de ikiz annesisin rabbim gücünü kuvvetini arttırsın .. umarım hepimiz ilk günlerimizi sağlıkla atlatabilirizCanım hepsi geçici duygular hepimiz aynı yolları geçiyoruz kimimiz daha ağır atlatıyor süreci sadece. Yaşadığın duygular normal duygularını bastırma hepsi geçecek merak etme. Ama kendine de iyi bak bebeğinin sağlıklı bir anneye ihtiyacı var ve sen mükemmel bir annesin emin olbebeğin uyuduğunda 30 dk yanda 1 saat bile olsa uyumaya bak uyuyamadan bile gözlerini kapat gözlerini dinlendir. Hepsi Allah’a emanetler
Amin rabbim hepimize o dayanacak gücü veriyor kuzumHelal olsun sana güçlü anne bir de ikiz annesisin rabbim gücünü kuvvetini arttırsın .. umarım hepimiz ilk günlerimizi sağlıkla atlatabiliriz
Eveet günü gününe aynı hemdeay senle günlerimiz aynı24 itibari ile 37+1 olduk 38de gelir insallah benimki
Ahahha bende baslarda yasamıstım ama uzun sure yoktu Bı anda gelınce tedirgin oldumBen onu 35 haftalıktan beri ara ara yaşadım normal dedi hep doktorum 40 a giriyorum hala doğurmadım hatta hiç korkma
Yok canım ben başka şehirdeyim arkadaslar Baska sehırde 2 tane de çocukları var iftarı sahuru yatması ve benım 12 gunum kaldı dogumayurtdısından mı geliyolardı, öyle hatırlıyorum
Kuzu emzik kullanırken neye dikkat ermem lazım ? Şükür şusnda aldı gibi emziği . Mesela ağzındayken uyudu kaldı . Uyurken çıkarayım dimi? Kusarsa falan sıkıntı olmasın..Ben çoktan verdimsürekli almıyorlar ama öğürüyorlar sadece acıkmaya yakın ya da çok ağladıklarında alıyorlar daha müptelası olamadılar ben suda kaynattım philips in kutusuna kadar
O gün geldi akıntı içinde karışık ertesi günü de bi kere gelmiştiBı kere mi geldi canım benim gelmeye devam ediyor
İnşallah etmez de gerek kalmaz bunaBen de kıcağıma almıyorum uzun zamandır. Bizimki de koklar ama gider ayak ucuna yatar kesin. Oğlum odasında gece korkup uyanınca bize sesleniyor ya da kabus görebiliyor. O yüzden kapıları kapalı tutamıyoruz. Olmadı kediyi başka odaya alcaz rahatsız ederse bebeği
Nasip artık kuzucum bakalımkız Aslı nişandan 1-2 hafta sonra doğuran da varmışinşallah beklemez hastaneye gidersen yaz buraya
Merhaba sancılar nasıl çıkmıştı hatırlıyor musunuzKızlar hastaneye gittim hiç ağrı hissetmiyorum nst de az az çıktı ağrılar doktor tuşe yaptı 3 cm dedi yatırmak istediler ağrım olmadığı kabul etmedim imza attım çıktım eğer ağrım olursa su gelirse gelirim dedim doktor bırakmak istemedi ama ben orda boş boş yatmak istemedim
Agahsfsd ağzına geri tıkıcan çözüm yokE şimdi de emzik düşünce uyanıp ağlıyor . Ne yapmalıyız tecrübe analar heeelllppp
Evet 50 60 civarıydı ben çok hissetmemiştimMerhaba sancılar nasıl çıkmıştı hatırlıyor musunuz