- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
Kuzu uyurken emmesi sorun olmaz mı ? Mesela şimdi bende uyucam. E Allah korusun kusarsa ve emziği atamazsa falanAgahsfsd ağzına geri tıkıcan çözüm yok
sancın yok mu ne durumdasın kızNasip artık kuzucum bakalımhahah bütün hamileliğim boyunca muayene gününü bile beklemeye sabrı olmayan ben şuan evde bekliyorum ne ironi ama
Ben bu kadar düşünmedim ama benim kız bi sure sonra atıyo derin uykuya geçinceKuzu uyurken emmesi sorun olmaz mı ? Mesela şimdi bende uyucam. E Allah korusun kusarsa ve emziği atamazsa falan
Yok canım çıkarma bence emzik Amerika pediatrisne göre yenidolanalrda ani bebek ölümünün önüne geçiyormuş bir nevi iyi bir şey aslında kusarsa bebek zaten refleksle atar emziği merak etmeKuzu emzik kullanırken neye dikkat ermem lazım ? Şükür şusnda aldı gibi emziği . Mesela ağzındayken uyudu kaldı . Uyurken çıkarayım dimi? Kusarsa falan sıkıntı olmasın..
Başında elinle emziği pıt pıtlwuarak bekliyorsun ahahahah bir de o var evet bu sefer düşünce ağlıyor geri vermen içinE şimdi de emzik düşünce uyanıp ağlıyor . Ne yapmalıyız tecrübe analar heeelllppp
İnşallah gelişmiştirKadın olmak ne zor ya...Yarın kontrolüm var, gelişmemişse doğum olacak malum. Bir yandan evi temizle, bir yandan duş al. Yok kaşıydı bıyığıydı, vücut ağdasıydı derken anam ağladıDaha da çokk işim var
inşallah canımİnşallah gelişmiştiranneyi falan çağırsaydın kuzum yardım ederdi
10 gün önceleri bende aynı telaştaydımKadın olmak ne zor ya...Yarın kontrolüm var, gelişmemişse doğum olacak malum. Bir yandan evi temizle, bir yandan duş al. Yok kaşıydı bıyığıydı, vücut ağdasıydı derken anam ağladıDaha da çokk işim var
zaten bi onun için katlanıyorum her şeye10 gün önceleri bende aynı telaştaydımşimdi mis kokulu oğluşum koynumda
Hersey gelip geçiyor güzel günleri düşünüp motive ol canım
Allah kolaylık versin kuzum sana. Bende bi 25 dakikadır aşırı sancılandım belimden karnıma doğru inanılmaz ağrılar giriyor ve çığlık attırıcak derecede düzeni takip etmeye çalışıyorum şuaninşallah canımannem de hasta kv de kendi evini temizlemiyor zaten bana bir yararı olmaz
kız doğurmak istiyorum derken harbiden doğurcan herhalse bugünAllah kolaylık versin kuzum sana. Bende bi 25 dakikadır aşırı sancılandım belimden karnıma doğru inanılmaz ağrılar giriyor ve çığlık attırıcak derecede düzeni takip etmeye çalışıyorum şuan
Acıdan takip edemiyorum Kİ bi türlü aşırı şiddetli kasıklarda birşey yol belimden başlayıp karnıma yayılıyor karnım iki yandan sıkıştırıyorlar gibi şimdi takip edicem bakalım ama sık geliyor onu fark ettim ve uzun suruyorkız doğurmak istiyorum derken harbiden doğurcan herhalse bugünkaç dakikada bir şu an?
başlangıcından itibaren dk tut ve o sıkısma anı kaç sn sürüyor onu takip et. Mwsela 10dkda bir sancılanıyosan ve 50-60sn sürüyorsa bu doğum sancısıymıs. Düzenliyse zaten hastaneye gidersinAcıdan takip edemiyorum Kİ bi türlü aşırı şiddetli kasıklarda birşey yol belimden başlayıp karnıma yayılıyor karnım iki yandan sıkıştırıyorlar gibi şimdi takip edicem bakalım ama sık geliyor onu fark ettim ve uzun suruyor
Fazla giremiyorum buralaralara canımkız doğurmak istiyorum derken harbiden doğurcan herhalse bugünkaç dakikada bir şu an?
İlk kasılmam 1:40 da başladıbaşlangıcından itibaren dk tut ve o sıkısma anı kaç sn sürüyor onu takip et. Mwsela 10dkda bir sancılanıyosan ve 50-60sn sürüyorsa bu doğum sancısıymıs. Düzenliyse zaten hastaneye gidersin
Hadi hayırlı haberlerle gel sabahtan su gibi doğumun olsun inşaAllahİlk kasılmam 1:40 da başladı
takip edebildiğim
2:08 de 1 dk falan
2:17 de 29 sn sürdü anlamadım valla ama çok can acıtıcı şekilde yani bide benim acı eşiğiö aşırı düşük bekliyorum bakalım dayanabılırsem zaten 9 da hastaneye gıdıcem
Ay hadi inşallah doğum sancısıdır. Daha beşik kurulmadı ben pijama bile almadan hastane için bi yandan 1-2 gün daha beklese desemdeHadi hayırlı haberlerle gel sabahtan su gibi doğumun olsun inşaAllah
canım geçen hafta gittğmde kendi doktorum 3 hafta gerilk var dedi, perinatolojiye yönlendirdi. Orada detaylı baktılar karın çevresi 10 gün, baş çevresi 1 hafta gerideydi. Perinatolog şu an normal sınırlar içersinde ama haftaya geldiğnde gelişmezse doğuma alırız seni dedi. Korkuyorum ama hayırlısı neyse o olsun artıkFazla giremiyorum buralaralara canım
Naptın sen şimdi gelişimi çok mu geride kaldı ki doğuma alacaklar ?