2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kadın olmak ne zor ya...Yarın kontrolüm var, gelişmemişse doğum olacak malum. Bir yandan evi temizle, bir yandan duş al. Yok kaşıydı bıyığıydı, vücut ağdasıydı derken anam ağladı Daha da çokk işim var

akgnss kuzum O gece nasıl sancılandın bi tarif edermisin kasıklarımda birşey yok ama belimden karnıma giren yanlardan böyle acılar sancıwgibi tuhaf bıseu var

Kuzu emzik kullanırken neye dikkat ermem lazım ? Şükür şusnda aldı gibi emziği . Mesela ağzındayken uyudu kaldı . Uyurken çıkarayım dimi? Kusarsa falan sıkıntı olmasın..
Yok canım çıkarma bence emzik Amerika pediatrisne göre yenidolanalrda ani bebek ölümünün önüne geçiyormuş bir nevi iyi bir şey aslında kusarsa bebek zaten refleksle atar emziği merak etme

10 gün önceleri bende aynı telaştaydım şimdi mis kokulu oğluşum koynumda
Hersey gelip geçiyor güzel günleri düşünüp motive ol canım

kız doğurmak istiyorum derken harbiden doğurcan herhalse bugün kaç dakikada bir şu an?

kız doğurmak istiyorum derken harbiden doğurcan herhalse bugün kaç dakikada bir şu an?
Acıdan takip edemiyorum Kİ bi türlü aşırı şiddetli kasıklarda birşey yol belimden başlayıp karnıma yayılıyor karnım iki yandan sıkıştırıyorlar gibi şimdi takip edicem bakalım ama sık geliyor onu fark ettim ve uzun suruyor

başlangıcından itibaren dk tut ve o sıkısma anı kaç sn sürüyor onu takip et. Mwsela 10dkda bir sancılanıyosan ve 50-60sn sürüyorsa bu doğum sancısıymıs. Düzenliyse zaten hastaneye gidersin

başlangıcından itibaren dk tut ve o sıkısma anı kaç sn sürüyor onu takip et. Mwsela 10dkda bir sancılanıyosan ve 50-60sn sürüyorsa bu doğum sancısıymıs. Düzenliyse zaten hastaneye gidersin
İlk kasılmam 1:40 da başladı
takip edebildiğim
2:08 de 1 dk falan
2:17 de 29 sn sürdü anlamadım valla ama çok can acıtıcı şekilde yani bide benim acı eşiğiö aşırı düşük bekliyorum bakalım dayanabılırsem zaten 9 da hastaneye gıdıcem

Hadi hayırlı haberlerle gel sabahtan su gibi doğumun olsun inşaAllah

Fazla giremiyorum buralaralara canım
Naptın sen şimdi gelişimi çok mu geride kaldı ki doğuma alacaklar ?
canım geçen hafta gittğmde kendi doktorum 3 hafta gerilk var dedi, perinatolojiye yönlendirdi. Orada detaylı baktılar karın çevresi 10 gün, baş çevresi 1 hafta gerideydi. Perinatolog şu an normal sınırlar içersinde ama haftaya geldiğnde gelişmezse doğuma alırız seni dedi. Korkuyorum ama hayırlısı neyse o olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…