2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Benimde öyleydi ilk neden ağrıyor diye endişe ettim sonra kesildi neden bitti diye endişe ettim 2 3 gündür yine başladı ki şuan var yine endişeliyim bunu düşünürken yorumu gördüm😂
Bende bi psikopat ben miyim çocuğa bi rahat vermedim diye düşünüyordum 😅 kaç gün olmadı peki ağrı benim bugün olmadı heralde hiç :KK17:

Allahım ben bunalrı da bilmiyorummmmm 😀
Canım Çin takvimi hamile kaldığın yaş ve aya göre bakıyorlar kan yenileme de sanırım Rusların yöntemi kadının 3 erkeğin 4 yılda bir yenileniyor en son kimin ki yenilendiyse gebe olmadan hemen önce onun cinsiyetinde olur diyorlar benim Çin e göre kız kan değişimine göre erkek 😂

Canım Çin takvimi hamile kaldığın yaş ve aya göre bakıyorlar kan yenileme de sanırım Rusların yöntemi kadının 3 erkeğin 4 yılda bir yenileniyor en son kimin ki yenilendiyse gebe olmadan hemen önce onun cinsiyetinde olur diyorlar benim Çin e göre kız kan değişimine göre erkek 😂
Kan değişimini ben kızımda yapmıştım doğru çıkmıştı 🤭

Ben baktım tabiki ) erkek gözüküyor hayırlısı.

İki arkadaşımın ki doğru çıktı
Ben benimki yanlış çıktı diye hatırlıyorum bir oğlum var eski zamana göre bakıyorum erkek öıkıyor şimdi 2.ye göre bakıyorum yine erkek çıkıyor😅

X