Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı uğurlu olsun canım ilk adımlar tamamlanmış : normal bu arada 8. Haftada bile duyulabiliyor kalp atışı. Böyle durumda geç döllenme diyorlar hayırlısıyla duyarsın bebeğim6+0 bugün
Alttan muayene ile kese ve yolk sac göründü fakat kalp atışını duyamadık normal mi?
aynenBilgiler orada tıkanıyor
Valla çok şey denedim canm önceki hamileliğimde çok çektim bu sorundan magnezi calsini en son fayda etmişti ama o da ilk 3 ay önerilmiyor şimdi idare etmem gerekiyor o zaman kadar ilk 3 ayı atlatsam başlarım ona yine işteKan ilacı içiyorsanız o da yapar
Probiyotik olabilir doktora sorarak
Kabızlık çok sıkıntı oluyor ya hamilelikte
Hem karın şişliği hem Allah korusun hemoroid olabilir
Sağol cnm deneyeceğimBal şerbeti dene birde canım sıcak suyun içine kendine göre bal koy 1 çay k. Veya 1 tatlı kaşığı onu karıştırıp iç
Canm bir yerden sonra daha doğrusu kese gözüktünden sonra betanın bir anlamı yok zaten bir yerden sonra cihazlar ölçüm yapmıyor korkacak bir şey yok yaniKızlar iyi akşamlar beta hcg >5000 sonucumdaki büyüktür işareti ne demek oluyor bilginiz var mı Bugün tesadüf hastaneye gittim gitmişken betama bakayım dedim Tahminimce 30.000 olması gereken betam bu şekilde çıktı çok korkuyorum
Kızımda kız çıkmıştı kız oldu bunda bakalım anca 12. Haftadan sonra doğru çıkıp çıkmadığını anlarızKızlar çin takvimine bakan varmı cinsiyette bu takvime göre daha önce tahmini doğru çıkan varmı
Hangi ulkedesınızŞuan gerçekten Türkiye de olmak isterdim. Eğer perşembe günü regl im gelmezse ve test pozitif çıkarsa bana en erken 7. Hafta ya randevu verebiliyorlarmış. Yani ta 9 nisana o zamana kadar nasıl beklicem şaka gibi bunların sağlık sistemi
Kan yenileme ne ilk defa duydumBen çin takvimine bakmadımda, kan yenilenme testiyle yüzük testine baktım
almanyaHangi ulkedesınız
Şöyle açıklıyorlar canım biraz karmaşık gibideKan yenileme ne ilk defa duydum
Bende ıngılterede yasıyorum buranın saglık sıstemı ıyı degıl 10-13 haftadan once ultrasona bile almiyolar.bn suan tam olarak haftami bile bilmiyorum ultrasona girmedigim icin.kendim adet gunume gore hespliyorumM
almanya
Orası daha fenaymış ya resmen cinsiyet tahmini bile yapılabilir gidildiğinde. Allah sabır versin bizlere ne diyeyim inşallah sorunsuz atlatırsınız bu süreciBende ıngılterede yasıyorum buranın saglık sıstemı ıyı degıl 10-13 haftadan once ultrasona bile almiyolar.bn suan tam olarak haftami bile bilmiyorum ultrasona girmedigim icin.kendim adet gunume gore hespliyorum
Cinsiyete 20 ci haftada soyluyorlar asla once soylemiyorlar.inslhh tesekkur ederimOrası daha fenaymış ya resmen cinsiyet tahmini bile yapılabilir gidildiğinde. Allah sabır versin bizlere ne diyeyim inşallah sorunsuz atlatırsınız bu süreci
Sağlık konusunda ülkemiz gerçekten bir numara buraya yerleşince daha da iyi anladım bunu.Cinsiyete 20 ci haftada soyluyorlar asla once soylemiyorlar.inslhh tesekkur ederim
Çok sağol dua eden arkadaşlar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sağ salim kucaklayalim minnoslari inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinO
y oy gözünüz aydın
Aynen kesinlikle katılıyorumSağlık konusunda ülkemiz gerçekten bir numara buraya yerleşince daha da iyi anladım bunu.
Bana doktor ağrın varsa magnezyum icebilirsin dedi ben şuan içmiyorum ama icebilirsin demişti son randevudaValla çok şey denedim canm önceki hamileliğimde çok çektim bu sorundan magnezi calsini en son fayda etmişti ama o da ilk 3 ay önerilmiyor şimdi idare etmem gerekiyor o zaman kadar ilk 3 ayı atlatsam başlarım ona yine işte