2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
6 haftadan sonraki usg görüntüsü ile bakılan ramzi teorisi var birde o çevremde herkeste tuttu yarın isteyeceğim Dr dan görüntüyü yada dikkatlice ekrana bakarım😂

Rus takvimi Çin takvimi de kız diyor 💜 yarında yüzüğü deneyeceğim bakalım o ne diyecek. Birde 6 haftalık olalım şu Ramzi teorisi mi ne varmış ya onu da denicem bakalım tutacak mı🥰

6+0 bugün

Alttan muayene ile kese ve yolk sac göründü fakat kalp atışını duyamadık normal mi?
Hayırlı uğurlu olsun canım ilk adımlar tamamlanmış : normal bu arada 8. Haftada bile duyulabiliyor kalp atışı. Böyle durumda geç döllenme diyorlar hayırlısıyla duyarsın bebeğim 🧿

Kan ilacı içiyorsanız o da yapar
Probiyotik olabilir doktora sorarak
Kabızlık çok sıkıntı oluyor ya hamilelikte
Hem karın şişliği hem Allah korusun hemoroid olabilir
Valla çok şey denedim canm önceki hamileliğimde çok çektim bu sorundan magnezi calsini en son fayda etmişti ama o da ilk 3 ay önerilmiyor şimdi idare etmem gerekiyor o zaman kadar ilk 3 ayı atlatsam başlarım ona yine işte

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar beta hcg >5000 sonucumdaki büyüktür işareti ne demek oluyor bilginiz var mı Bugün tesadüf hastaneye gittim gitmişken betama bakayım dedim Tahminimce 30.000 olması gereken betam bu şekilde çıktı çok korkuyorum
Canm bir yerden sonra daha doğrusu kese gözüktünden sonra betanın bir anlamı yok zaten bir yerden sonra cihazlar ölçüm yapmıyor korkacak bir şey yok yani

Şuan gerçekten Türkiye de olmak isterdim. Eğer perşembe günü regl im gelmezse ve test pozitif çıkarsa bana en erken 7. Hafta ya randevu verebiliyorlarmış. Yani ta 9 nisana o zamana kadar nasıl beklicem şaka gibi bunların sağlık sistemi 😖😖
Hangi ulkedesınız

Kan yenileme ne ilk defa duydum
Şöyle açıklıyorlar canım biraz karmaşık gibide

KANDAN CİNSİYET ŞU ŞEKİLDE HESAPLANIYOR

-Örneğin; Kadın 1998 haziran doğumlu, erkek 1991 ekim doğumlu.

-Kadının 24 ağustos 2023'te hamile kaldığını ve bebeğin 10 hafta 4 günlük olduğunu düşünelim.

-Kadınlarda 3 erkeklerde 4 yılda bir kan değişimi oluyor.

-Kadının doğum tarihi üzerine 3 ekleyerek devam edelim.

2001, 2004,2007,2010,2013,2016,2019,2022 Haziran.

-Erkeğin doğum tarihinin üzerine 4 ekleyerek devam ediyoruz.

1995, 1999, 2003,2007, 2011, 2015, 2019, 2023 Ekim.

Kadının hamile kaldığı tarihin Ağustos 2023 olduğu biliniyor. Buna göre Ekim Ağustos'tan sonra geldiği için Ekimi dahil edemiyoruz. Bu nedenle kadının tarihi daha önde olduğu için bebeğin cinsiyeti kız diyebiliyoruz.

Selam hanımlar nasıl gidiyor hamilelik?
Benim ki keyifsiz mutsuz ağrılı bulantılı agresif. Aşırı tahammülsüz biri oldum 😶 sürekli uyku halindeyim. İnşallah bir an evvel bu hallerden kurtulurum.

Bende ıngılterede yasıyorum buranın saglık sıstemı ıyı degıl 10-13 haftadan once ultrasona bile almiyolar.bn suan tam olarak haftami bile bilmiyorum ultrasona girmedigim icin.kendim adet gunume gore hespliyorum
Orası daha fenaymış ya resmen cinsiyet tahmini bile yapılabilir gidildiğinde. Allah sabır versin bizlere ne diyeyim inşallah sorunsuz atlatırsınız bu süreci 🙏

Valla çok şey denedim canm önceki hamileliğimde çok çektim bu sorundan magnezi calsini en son fayda etmişti ama o da ilk 3 ay önerilmiyor şimdi idare etmem gerekiyor o zaman kadar ilk 3 ayı atlatsam başlarım ona yine işte
Bana doktor ağrın varsa magnezyum icebilirsin dedi ben şuan içmiyorum ama icebilirsin demişti son randevuda

X