- 10 Aralık 2013
- 7.006
- 2.865
Hmm anladım bebek ay inşallah yaa çok saolasnCanm 5 +5 bugün inşallah kalp atışını duyarız sat 7 şubatta benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm anladım bebek ay inşallah yaa çok saolasnCanm 5 +5 bugün inşallah kalp atışını duyarız sat 7 şubatta benim
Anaaa süper demek tek değilimBen de öyleydim. Canım tuzlu, ekşi şeyler istiyor. Dün gece de rüyamda bol limonlu yaprak sarması gördüm hahahaha
Ooo sende mi:))
Ayy merhaba sanrm hatırladm canmm hoşgeldin:))Yaaaaa tanıdınız mı beni ocak ayında konuşmuştuk sizinleeee. Hamileymişsiniz siz de ay çok sevindim yaaaaa
Haha ah şu hormonlar yaaaBende de buna benzer şey var ben alır cubur cips falan sevmem yemem de. Ama deli gibi canım cips istiyor eşim şaşırıyor evde 1 yıl sürünür gene yemezsin hayırdır diye herhalde hormonlar canım bu
maalesef öyle sağlık sistemi çok tuhaf bunlarınAaaa gerçekten şaka gibi
Demek tek bu konuda şanslyz türkiye de
Yani gerçekten tuhaflar ve riskli bi gebelik de söz konusu olabilir Allah’a emanet bırakıyorlar insanı resmen.ben de almanya'dayım. en erken 4 nisana alabildim. ocak ayında kayıp yaşamama ve endişeli olduğumu söylememe rağmen. önceki gebelikten kalan progestan vardı, onu kullanabilirsiniz demişti.
her lavaboya gittiğimde kanama göreceğim diye ödüm kopuyor...
bayramda Türkiye'ye gitme planımız var, onu da yapabilecek miyim bakalım.
şu ara doktora gidenler havaalanı kontrollerinin etkisini sorabilir mi ya? Internette farklı şeyler yazıyor.
Evet biliyorum o doktoru ama saatleri bize uymuyor 15:00 da kapanıyor gösteriyor Google da eşimin işten çıkışı va derken yetişemeyiz biz ona. Elem Özdemir i aradım bende.Fazlı Türkeri doktorumun ismi
genelde 15:00 a kadar bile açık kalmıyor. malesef öyle sıkıntılar var burada. Elem Özdemiri ben de duydum. ona da iyi diyorlarEvet biliyorum o doktoru ama saatleri bize uymuyor 15:00 da kapanıyor gösteriyor Google da eşimin işten çıkışı va derken yetişemeyiz biz ona. Elem Özdemir i aradım bende.
Bende çok var ya gereksiz bi gerginlik o anı yaşadıktan sonra ben naptım diyorum üzülüyorum sonra gönül almaya çalışıyorum kırıcı olmuyorum ama söyleniyorum çok Hele ki hamileliğimi öğrenmeden önce bana noluyo dedim bi ayy çok farklı yaaHanımlar iyi akşamlar nasılsınız her şey yolunda mı ? ben aşırı gerginim inanılmaz 7. haftaya girdik sinirlilik asabiyet mutsuzluk her şey var sizlerde nasıl durumlar ?
Acayip ekşiye sarmıştım yani eşim limonu ağzına sıksam ya rabbi şükür diyeceksin diyordu. Ama taa kü bugün salatanın ekşisi midemi bulandırdı ki bayılırım ekşi salataya cidden hormonlar çok farklı bir şeeyBen de öyleydim. Canım tuzlu, ekşi şeyler istiyor. Dün gece de rüyamda bol limonlu yaprak sarması gördüm hahahaha
İnşallah seninde randevu güzel geçer canımHmm anladım bebek ay inşallah yaa çok saolasn
Yani ben sürekli belirti aradım kendinizi boşa yormayın ara da olan şeyler dışında bişey olmuyor. Mesela mide bulantısı falan hiç olmadı diyebilirim inşallah sizde en güzel şekilde duyarsınızMaşallah canm o stresi maalesef yapıyoruz benmde p.tesi randevu kalp atışı içn
Allah razı olsun öyle vallaOyy maşallah gözün aydn canm
Ah keşke sakin kalabilsek
Havalanı kontrolü bilmem de benim geçen pazar İstanbul’a uçak vardı 45 dk alt tarafı uçağa binmeye izin vermedi doktor
Yani gerçekten tuhaflar ve riskli bi gebelik de söz konusu olabilir Allah’a emanet bırakıyorlar insanı resmen.