• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Evet cidden öyle ama benim biraz sağlık probleminden ötürü kesmem gerekiyor ama bir tarafta kesme diyor bebek açısından iyi değilmiş bilmem ne 😒
Kestirebilirsin bence ben o tarz şeylere inanmıyorum
Sac boyamak neyse ama kesilebilir

merhaba kızlar bende hamileliğimi testle öğrendim bet 2170 çıktı geçen hafta henüz daha doktora gitmedim perşembe günü randevum tahmini doğğum tarihi 16.11.2024 diyorr benim 2.gebeliğim bir oğlum var 2.5 yaşında farklı duygular içindeyim inşallah hepimiz sağlıklı bir süreç geçirip bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

kızlar aranızda çocukları arası 3 yıl olan var mı? 2,5 yaşında bir oğlum var bebeğim kasımda sağlıkla doğarsa eğer oğlumun 3 bitmiş olacak yaşları arası 3 yaş fark var nasıl idare edilir bu fark aynı odada olur mu mesela yada bebek yatak odasında mı kalsa daha iyi
heyy seninle aynıyız sanırım benimde oğlum temmuzda 3 yaşına girmiş olucak nasip olursa bebişimde kasımda gelicek ne yaparım okadar düşünmedim daha

merhaba kızlar bende hamileliğimi testle öğrendim bet 2170 çıktı geçen hafta henüz daha doktora gitmedim perşembe günü randevum tahmini doğğum tarihi 16.11.2024 diyorr benim 2.gebeliğim bir oğlum var 2.5 yaşında farklı duygular içindeyim inşallah hepimiz sağlıklı bir süreç geçirip bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Hoşgeldinnn😍😍 oğluşunu Allah bağışlasın inşallah canm
Tekrar anne olduğun içinde tebrikler

Aynısı oluyor. Alt karında adet sancısı gibi ama tabi aşırı değil. Bi kaç saniye hafiften girip çıkıyor. Bunun dışında sağ ve solda batma ama şunu anlamıyorum bebek tek taraftaysa neden iki tarafta batma yaşanıyor😂
Çünkü rahim bütün olarak büyüyor. Yani sadece bebeğin olduğu taraf değil 🥰

Şuan gerçekten Türkiye de olmak isterdim. Eğer perşembe günü regl im gelmezse ve test pozitif çıkarsa bana en erken 7. Hafta ya randevu verebiliyorlarmış. Yani ta 9 nisana o zamana kadar nasıl beklicem şaka gibi bunların sağlık sistemi 😖😖

Şuan gerçekten Türkiye de olmak isterdim. Eğer perşembe günü regl im gelmezse ve test pozitif çıkarsa bana en erken 7. Hafta ya randevu verebiliyorlarmış. Yani ta 9 nisana o zamana kadar nasıl beklicem şaka gibi bunların sağlık sistemi 😖😖
Doktolib sitesi sizde yokmu ordan bak ben ordan aldim cuma ya en az 2 hafta sonra bulursun

Doktolib sitesi sizde yokmu ordan bak ben ordan aldim cuma ya en az 2 hafta sonra bulursun
Bizim burda Türk yok köln den bi doktor buldum onla görüştüm bana böyle söyledi. Yoksa illa bulunur da alman da istemiyorum.

Aaaa gerçekten şaka gibi
Demek tek bu konuda şanslyz türkiye de😏

Back