- 10 Aralık 2013
- 7.036
- 2.913
- 398
Benim son 2 ay bebek tekrardan yaptrcam, kimbilir ne kadar oldu ücretleriHayırlı olsun kuzum öyleyse bizlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim son 2 ay bebek tekrardan yaptrcam, kimbilir ne kadar oldu ücretleriHayırlı olsun kuzum öyleyse bizlere
Kestirebilirsin bence ben o tarz şeylere inanmıyorumEvet cidden öyle ama benim biraz sağlık probleminden ötürü kesmem gerekiyor ama bir tarafta kesme diyor bebek açısından iyi değilmiş bilmem ne
A network cok kapsamlı canm tahlillerden ücret alınmadı bendençok sıkıntı bizim de aynıdır öyleyse
ahhh sağol canım benim. sevindim ...A network cok kapsamlı canm tahlillerden ücret alınmadı benden
Aşılama için sürekli tahliller istemişti doktorum mesela önceden
heyy seninle aynıyız sanırım benimde oğlum temmuzda 3 yaşına girmiş olucak nasip olursa bebişimde kasımda gelicek ne yaparım okadar düşünmedim dahakızlar aranızda çocukları arası 3 yıl olan var mı? 2,5 yaşında bir oğlum var bebeğim kasımda sağlıkla doğarsa eğer oğlumun 3 bitmiş olacak yaşları arası 3 yaş fark var nasıl idare edilir bu fark aynı odada olur mu mesela yada bebek yatak odasında mı kalsa daha iyi
Yani sen bilirsin canmSağlık sebepli yapılan hiçbirşeyin zararı olmaz diye biliyorum ama ikilemde kaldım
Hoşgeldinnn oğluşunu Allah bağışlasın inşallah canmmerhaba kızlar bende hamileliğimi testle öğrendim bet 2170 çıktı geçen hafta henüz daha doktora gitmedim perşembe günü randevum tahmini doğğum tarihi 16.11.2024 diyorr benim 2.gebeliğim bir oğlum var 2.5 yaşında farklı duygular içindeyim inşallah hepimiz sağlıklı bir süreç geçirip bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
hoşbulduk canımHoşgeldinnn oğluşunu Allah bağışlasın inşallah canm
Tekrar anne olduğun içinde tebrikler
Bence normal canm maşallah ☺Kizlar merhaba gecen persembe 218 çıkmıştı beta bugun verdim 1243 cikmis normal mi
Çünkü rahim bütün olarak büyüyor. Yani sadece bebeğin olduğu taraf değilAynısı oluyor. Alt karında adet sancısı gibi ama tabi aşırı değil. Bi kaç saniye hafiften girip çıkıyor. Bunun dışında sağ ve solda batma ama şunu anlamıyorum bebek tek taraftaysa neden iki tarafta batma yaşanıyor
Maşallah canm o stresi maalesef yapıyoruz benmde p.tesi randevu kalp atışı içnKızlar deli gibi stres yaptım ama çok şükür bugun kalp atışını duydum ve anladım ki o stresi yapmamak gerekiyor. Hatta bence olumsuz şeyler nadiren oluyor kalpleri temiz tutalım
Doktolib sitesi sizde yokmu ordan bak ben ordan aldim cuma ya en az 2 hafta sonra bulursunŞuan gerçekten Türkiye de olmak isterdim. Eğer perşembe günü regl im gelmezse ve test pozitif çıkarsa bana en erken 7. Hafta ya randevu verebiliyorlarmış. Yani ta 9 nisana o zamana kadar nasıl beklicem şaka gibi bunların sağlık sistemi
Bizim burda Türk yok köln den bi doktor buldum onla görüştüm bana böyle söyledi. Yoksa illa bulunur da alman da istemiyorum.Doktolib sitesi sizde yokmu ordan bak ben ordan aldim cuma ya en az 2 hafta sonra bulursun
Oyy maşallah gözün aydn canmKızlar deli gibi stres yaptım ama çok şükür bugun kalp atışını duydum ve anladım ki o stresi yapmamak gerekiyor. Hatta bence olumsuz şeyler nadiren oluyor kalpleri temiz tutalım
Aaaa gerçekten şaka gibiŞuan gerçekten Türkiye de olmak isterdim. Eğer perşembe günü regl im gelmezse ve test pozitif çıkarsa bana en erken 7. Hafta ya randevu verebiliyorlarmış. Yani ta 9 nisana o zamana kadar nasıl beklicem şaka gibi bunların sağlık sistemi
Kuzum şuan kaçıncı haftadaydnMaşallah canm o stresi maalesef yapıyoruz benmde p.tesi randevu kalp atışı içn