- 24 Ağustos 2023
- 689
- 1.141
Çok şükür sayfayı şikayet ettim öyle devrolduP plankolikanne kızz sonunda sayfa sana devredilmiş:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür sayfayı şikayet ettim öyle devrolduP plankolikanne kızz sonunda sayfa sana devredilmiş:)))
teşekkür ederimm inşallah :) sizce ne zaman kese görünür şuan 3+3 16 martta 36 çıkmıştı betaa bugün tekrar verdim bakalım cuma randevum var birde 36dan sonraki 6 günde beta kaç olurHayırlı olsun canım inşallah. Sürecin güzelce ilerler
ayy şuan kaç beta gittinizmi doktoraakesinlikte benim sata göre 5+1 de beta 12,5 ile öğrendim :)
erken öğrenmekte pek iyi değil :))
Tahminim 1200 /1500 arası olur betan . İki katı şeklimde hesaplarsak .teşekkür ederimm inşallah :) sizce ne zaman kese görünür şuan 3+3 16 martta 36 çıkmıştı betaa bugün tekrar verdim bakalım cuma randevum var birde 36dan sonraki 6 günde beta kaç olur
2 gün sonra beta verdim 60 çıktı 5 katı artmış :)ayy şuan kaç beta gittinizmi doktoraa
Hee iyi yapmışsn balımmÇok şükür sayfayı şikayet ettim öyle devroldu
Benim 5.hafta da göründü kese canmteşekkür ederimm inşallah :) sizce ne zaman kese görünür şuan 3+3 16 martta 36 çıkmıştı betaa bugün tekrar verdim bakalım cuma randevum var birde 36dan sonraki 6 günde beta kaç olur
hadi insallahTahminim 1200 /1500 arası olur betan . İki katı şeklimde hesaplarsak .
süper had ibakalım :)Benim 5.hafta da göründü kese canm
Betaya göre hareket etmedim:))
çok artmasında anormal bişey yok dimi vende simdi artsın diye dua ediyorum çok görürsem şok geçirmeyim2 gün sonra beta verdim 60 çıktı 5 katı artmış :)
seninle gnümüz aynı hadi hayırlısı sağlıkla gelsinler :)Bende aranızdayım. 2. Gebeliğim. Pazartesi betam 404 çıktı. 3, 4 haftalık demişti hemşire. Şimdi 4, 5 haftalık olmuştur inşallah. Doktor randevusu bakıyoruz tabi artık. Tahmini doğum tarihimiz 18 Kasım. Kızım işe 25 Kasım doğumlu. Bu bebişimizde aynı ayda doğmak istedi. Kendi adıma ve tüm anne adaylarına güzel bir gebelik geçirmelerini diliyorum. Herkese selamlar
araştırdım canım yokmuş bende öylelikle birdaha kan vermedim 1 hafta sonraya aldım randevu çarşamba gideceğim kısmetse :)çok artmasında anormal bişey yok dimi vende simdi artsın diye dua ediyorum çok görürsem şok geçirmeyim
göğüsler büyüdü bir de belim kopuyor gibi ama başka belirti yok henüz,bir düşükten sonra ikinci gebeliğim oğlumda çok zor geçmişti kanamam vardı gebelik şekerim bile vardı bu sefer ağrılar hariç hamile değil gibi hissediyorumSelam hanımlar hamilelik belirtileriniz nasıl gidiyor Ben 6+3 teyim göğüs büyümesi hassasiyet harici bir tane bile belirtim yok Yani hamile değil gibiyim, ne bulantı ne yanma ne karın ağrısı hiçbiri yok.. Maşallah diyorum tabi sürekli inşallah böyle gider.. Sizde nasıl ? Bu arada bu belirtisizlik cinsiyet açısından bişe düşünürtür mü acaba
aha 4 ledikMerhaba ben de bu ay aranıza katıldım. 12 şubat son adet tarihini..tahmini doğum tarihi 18kasım. Beni de listeye ekleyebilir misiniz
inşallah görürsün canım bilgi verirmisin bizede :)Merhaba, herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Sat 13 Şubat.
Tam 1 hafta öncem betam 540 çıkmıştı. Dün çok hafif pembe akıntı oldu. Bugün doktora gideceğim. Betama göre bugün keseyi görürüm inşallah diyorum Kızlar. Aranıza katıldığım için de çok mutluyumm
Hadi inşallah seninde güzel haberlerini heyecanla bekliyorumHaftaya Pazartesi canm 6 haftalık olacağım ozamn nasipse bakalım neler söyleceyecek doktor:))
Aynen öyle. Haftada bir kendi doktorum kabul etmezse hastane hastane gezerim diye düşünüyorumAy bana bir hafta geçmiyor. bilmem mi bilmem mi insan merak ediyor işte
Cok amin kuzummm saolasn
Ayy bebeim inşallah bi daha yoklamaz yaa
Diş ağrsı fena
Buradaki doktor telefonları açmıyor bir türlü. Ben de Türk doktora gitmeye karar verdim acaba doktorun ismini söyleyebilir misiniz?amin inşallah. hepimizinkiler sağlıkla gelsin inşallah.
ev doktoruma hiç gitmedim bu süreçte.. türkiyede bakıyorlar
Hoşgeldin canım yüksek ihtimal kese görünür Pembe akıntıyı sorun etmiyorlar ama kan uyuşmazlığın varsa iğne yaptırman gerekirMerhaba, herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Sat 13 Şubat.
Tam 1 hafta öncem betam 540 çıkmıştı. Dün çok hafif pembe akıntı oldu. Bugün doktora gideceğim. Betama göre bugün keseyi görürüm inşallah diyorum Kızlar. Aranıza katıldığım için de çok mutluyumm
kesinlikle :/ şuan olduğu gibi olaylar olaylar :)Ahh ahh çalışınca kolay mı stressiz