2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
İkili genelde istenen bi test down sendrom riskini ölçüyor. Hiçbir riski yok kan veriyosun iki tüp o kadar sonuç bazı etkenlere göre değişiklik gösteriyor. Yüksek çıktı diyelim bu bebeğin down sendromlu olduğunu göstermez sadece olabilme olasılığını gösterir. Korkulacak çekinilecek bişey değil.

Rabbim nasip eder o günlere gelirsek ben ikili üçlüyü çok düşünmüyorum canım. Bu testler yaşına betaya göre sadece istatistiksel sonuçlar veriyor. Yaşına göre %50 ... ihtimal var gibi. O ihtimallerin kesinlik sonucuda yok sadece sayısal veriler. 28. Haftada detaylı ultrason daha önemli diye düşünüyorum

Kızlar merhaba. Sat 25 ocak. 6+2 deyim keseyi 4+3 de gördük. Yarın doktora gideceğim ama çok stresliyim? Kalp atışı ve gelişim konusunda yani bilmiyorum benim doğru düzgün belirtim yok ve sanki gögüslerim bi ara daha şişkindi şimdi dokununca ağrıyor ama eski şişkinliği yok gibi. Ben eskiden hamile olunca hep hissedicem sanıyordum ama şimdi hiç bişey hissetmiyorum sizde durumlar nasıl

Testi yapmanın sana ve bebeğe bir zararı yok kan veriyorsun sadece 2 tüp diye hatırlıyorum kan testinden yaşından vs bazı hastalıkların risk oranını söyleniuor kesin sonuç değil zaten oran veriyor %70lerde doğruluğu o yüzden kesin sonuç için aminyon sıvısı verilir o riskli anne ve bebek için haa birde nipty(fetal DNA testi var ) %99,9 oranla doğru sonuç verirdi anneden kan alınırbebeğin DNA analizi yapılır hatta cinsiyetini falan da söyler anne ve beneğe zararı yok o test ama Türkiye de her laboratuvar yapmıyor ve biraz ücreti fazla ben 2019 da 1500 yaptırmış Almanya da bir laboratuvar a yollamıştım şimdi nasıldır bilmiyorum fiyat

Merhaba benide ekleyebilir misiniz 02.02.2023 tahmini doğum 08.11.2024

Hiç stresli olma çoğu kişi aynı şeyleri söylüyor zaten eğer olacaksa asıl belirtiler 7. Haftadan sonra başlıyormuş. Ki 9 ay boyunca hiç belirtide olamayabilir inşallah onlardan oluruz en başlardaki belirtide sanki adet olacakmış gibi şeyler ondan endişe etme belki şanslı gebelerdensindir sıfır belirti olan

Aman aman tek sebep bu olsun canım benim şükür şükür sağlıkla gelsin miniğin
Amin yavrum hepimizin inşallah

Olsun kızz her çocogun tadı, çoskusu farklı olur
Maşallah maşallah

Kız nerelerdesin sen, korkuttun bizi. Çok şükür güzel haberlerle geldin
Ah bebeim ne yoğun bir gün geçirdim dün sorma sizi de merklandrdm hakkınızı helal edin
Şükür yolunda herşey

Kızlar kahverengi akıntı normal miii 6. Haftadayımmmm
Çok normal oğlumda yerleşme kanamasını 6+4te yaşamıştım. İnatçı koyu renkli pıhtılı kanamalar değilse korkma. İçin rahat etmeyecekse acile başvur tabi ama bence takip etsen yeterli

Ay çok teşekkür ederim daha demin adet öncesi kramp gibi bi kramp girip çıktı 3 5 saniyeliğine valla bi mutlu oldum ki gögüslere de dokununca sızlama acıma var o kadar artık inşallah doğru belirtilerdir

Çok şükür canım öyle olsunda biz bekleriz

Testi genelde herkes yapar bunun bi sakincasi yok doguma kadar 3 kere yapilacak bu riski oldugundan degil zaten yapilan bisey korkma allah hepimize saglikli cocuklar nasip etsin icini rahat tut ve testlerini yaptir

Öncelikle hayırlı olsun Bende de aynı çok aman aman belirtim yoktu göğüs ağrısı adet sancısı gibi kramplar vs onun harici hamilelik belirtisi yaşamadım ama yavaş yavaş güncelleniyor sanırım

Kızlar kahverengi akıntı normal miii 6. Haftadayımmmm
Bende de vardı geçen hafta çok yoğun yaşadım hatta doktorum normal dedi taze, açık renkli ve bir pedi doldurmayacak kadar değilse sıkıntı yok dedi ama her ihtimale karşı Duphaston başlattı şimdi çok seyrek olmaya başladı, illaki rahat edemiyor insan illaki bi doktora görünmek istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…